Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel

Dolja Spa Terapeuta | Budapest, III. ker.
  • Vészesen közeledik a nyár te pedig még mindig nem találtad meg azt az alakformáló kezelést, ami igazán hatásos lenne?
  • Ne aggódj, Dolja Spa Terapeuta a segítségedre siet egy olyan komplex alakformáló kezeléssel, amelynek köszönhetően csak úgy olvadnak majd le rólad a feleslegek!
  • Válaszd a hatékony alakformálást és kedvezményes kuponunkat! 
  • A szalon A Szentendre-Békásmegyeri HÉV békásmegyeri megállójától gyalog kb. 8-10 percnyire található.
Ár:5.990Ft12.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
51% kedvezmény
Már csak 20 db maradt!
12.000 Ft
51%
6.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 19 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.27. - 2024.07.26

Alakformáló kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel.

  • Alakformáló kezelés tartalma: Kavitációs ultrahang (20 perc) + Rádiófrekvenciás testkezelés (20 perc) + 3D vibrotréning (10 perc) DermaLife fekvő infrakabin (30 perc)
  •  A kezelési idő összesen kb. 80-90-100 perc.

Fontos tudnivalók a kezelésről:

  • A rádiófrekvenciás kezelés szelektíven melegíti a zsírsejteket, gyorsítva az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztását. A kavitációt követően a folyékony zsírok gyorsabban jutnak a nyirokkeringésbe. Emellett az elektromágneses hullámok céltudatosan melegítik a bőr megfelelő rétegét, fokozva a kötőszöveti sejtek aktivitását, ami a bőr feszesítését és a narancsbőr eltüntetését is elősegíti.
  • Az ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelések a kavitáció elvén alapulnak. Az ultrahanghullámok buborékokat hoznak létre a zsírsejtek közötti térben, amelyek összeroskadva szívó hatást fejtenek ki környezetükre. Ez a nyomásváltozás „felrobbantja” a zsírsejteket, és tartalmuk a májba kerül. Ott a zsírok egyszerűbb alkotóelemekre bomlanak, majd a bélrendszeren keresztül kiürülnek vagy a vizelettel távoznak.
  • A dermakabinos méregtelenítés célja még az egészség fejlesztése a víz gyógyhatásai és egy átfogó, holisztikus életstílus által, mely csökkenti a stresszt, növeli a belső egyensúlyt, és a jó közérzetet

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.27. - 2024.07.26 között

Előzetes bejelentkezés szükséges kuponkódod bediktálásával a +36-20/467-4442-es telefonszámon. 

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a kezelést kuponnal/kuponos áron. Ajándékba több kupon is vásárolható, de egy vendég csak egyszer használhatja fel a kedvezményt.

A szalon 2024.április-2-től nyitja meg kapuit, de március 26-tól már kérhető időpont.

A szalon megnyitása tán reggel 8-túl 9-ig kérhető időpont, ezután előfordulhat, hogy a szolgáltató kezelést végez és nem tudja felvenni a telefont, de amint tud újra hív téged.

A kezelésre hozzál magaddal váltó fehérneműt és kisebb törölközőt. Amennyiben nem hozol törölközőt, úgy azt felár ellenében tudnak biztosítani a helyszínen. 

Felárak, opciók

  • A KAVI-RF testkezelő fejekhez a hozzávaló kontakt gél ingyenes, azonban ha a gépnek megfelelő professzionális gélt kérsz akkor felár fizetése szükséges a helyszínen.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül. Amennyiben késel, a késés mértékével csökken a kezelés időtartama vagy egy másik időpontot egyeztettek a helyszínen.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09:00-19:00
Honlap:
dolja.hu/
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Margitliget u.2.
ép. 13. em. 143. ajtó

Alakformáló kezelés kuponunk leírása

Alakformálás mesterei!

Közeleg a strandidő és szeretnél a legjobb formádban lenni? Akkor ajánlatunk tökéletes lesz számodra. Élvezd az érzést, ahogy tested átváltozik, és magabiztosabbá válsz minden egyes kezelés után.

KAVITÁCIÓS ULTRAHANG + RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

A kavitációs ultrahang kezelés egy forradalmian új módszer a fogyásban, amely hatékonyan célozza meg a zsírsejteket anélkül, hogy károsítaná a környező szöveteket és szerveket. A 40 KHz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullámok keltik életre a zsírsejtek közötti buborékokat, amelyek hirtelen nyomásváltozást idéznek elő, és a zsírsejteket "felrobbantják". A kezelés gyors és hatékony, mindössze 20 percig tart, és garantáltan látványos eredményeket nyújt!

A radiofrekvenciás kezelés pedig tovább fokozza a fogyás és bőrfeszesítés hatékonyságát. A szelektív melegítés révén serkenti az anyagcserét, felgyorsítja a folyékony zsírok kiválasztását, és elősegíti a bőr feszesítését. Az elektromágneses hullámok célzottan melegítik fel a bőrt, aktiválva a kötőszöveti sejtek működését, ami fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti a narancsbőr megjelenését.

DermaLife kabin - Méregtelenítés csúcsfokon

Ez a gép egy sokoldalú megoldás az arc- és testápolásra, fogyásra, relaxációra, infraszaunázásra, szín- és aromaterápiára, valamint vibrációs masszázsra. Egyszerre több funkciót is kínál, így ha használjuk, egyszerre élvezhetjük ezeket az előnyöket. 

Válaszd az az innovatív technológiát az optimális eredmény érdekében az alakformálásban.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu