Gondolj kezeidre! Paraffinos kézkezelés akár masszázzsal és ajándék Bemer mikrokeringés javítással!

Dolja Spa Terapeuta | Budapest, III. ker.
  • Fedezd fel a tökéletes megoldást a száraz és repedezett bőr kezelésére - a paraffinos kézkezeléssel.
  • A paraffinos kézkezelést kiegészítheted kézmasszázzsal is, amihez ajándékba egy Bemer mikrokeringést javító kezelésben is részesítenek. A Bemer egy egyedülállóan EU, CE és FDA minősítésű, öt világszabadalommal díjazott orvostechnikai eszköz.
  • A paraffinos kézápolás kiegészítő kezeléseinkkel kiváló megoldás lehet zsibbadó és fájó kezek helyreállításában is.
  • Válaszd a III. kerületben található Dolja Spa Terapeutát és javíts kezeid állapotán.
Ár:2.990Ft6.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
51% kedvezmény
6.000 Ft
51%
3.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 10 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.24. - 2024.07.24

Paraffinos kézkezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Paraffinos kézkezelés vagy egy Paraffinos kézkezelés kézmasszázzsal + ajándék Bemer mikrokeringést javító kezelés.

  • A Paraffinos kezelés + ajándék Bemer mikrokeringés javítás időtartama: 30 perc
  • A Paraffinos kezelés+kézmasszázs+ ajándék Bemer mikrokeringés javítás időtartam: 50 perc

Fontos információk a kezelésről:

  • A paraffinos kézápolás, egészen rövid idő alatt képes megújítani a bőrt. A paraffin gazdag hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mélyen táplálják és hidratálják a bőrt. Ez különösen hasznos lehet a száraz, repedezett vagy érzékeny bőrű emberek számára.
  • A Bemer egy egyedülállóan EU, CE és FDA minősítésű, öt világszabadalommal díjazott orvostechnikai eszköz.
  • A Bemer rendszer a leghatásosabb és legkutatottabb fizikai kezelő módszer, ami jelenleg rendelkezésre áll. Már két perces Bemer kezelés hatására a véráramlás jelentősen javul.
  • A mikrokeringés rendkívül fontos a szervezet működése szempontjából, segítségével történik a szervezetünk sejtjeinek táplálása és a salakanyagok eltávolítása, a hajszálereken keresztül.
  • Ha a mikrocirkulációban zavarok lépnek fel, akkor az előbb utóbb kóros elváltozásokhoz vezet, mivel a szervezet már nem képes kompenzálni és az egészséges működéshez szükséges folyamatok nem működnek megfelelően. A Bemer ezt hivatott kompenzálni, a mikrokapillárosokat is képes megnyitni, és biztosítani a további zavartalan működésüket.

Kezelés menete:

  • Bőrradírozás, peeling. Erre azért van szükségünk, mert a bőrradír képes maradéktalanul eltávolítani az elhalt hámsejteket, ami alapvető feltétele a puha kezeknek.
  • Paraffin felvitele: A már felmelegített paraffinba bele merítjük a kezeket. A merítést érdemes 2 alkalommal egymás után elvégezni, hogy bőven jusson paraffin a kézre. A rétegek között várni kell kb. 5 másodpercet, hogy a paraffin megszilárduljon (onnan fogjuk tudni, hogy a felület mattá válik).
  • Kesztyűk felhúzása: Az első egy nylonból készült, ami közvetlenül a paraffinnal borított kezekre kerül, a másik pedig egy melegítőkesztyű, amit a nylonból készültre kell húzni. 
  • Amíg a paraffin hat, addig igénybe vehető a 24 perces Bemer terápia.
  • A paraffin eltávolítása: A hatóidő letelte után (15-20 perc) eltávolítjuk a paraffin kesztyűket, majd a nylonnal együtt a paraffint.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Paraffinos kézkezelés kézmasszázzsal + ajándék Bemer mikrokeringés javítás - 6.000 Ft helyett 2.990 Ft.
  • Paraffinos kézkezelés + ajándék Bemer mikrokeringést javító kezelés - 3.000 Ft helyett 1.800 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.24. - 2024.07.24 között

Előzetes bejelentkezés szükséges kuponkódod bediktálásával a +36-20/467-4442-es telefonszámon. 

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a kezelést kuponnal/kuponos áron. Ajándékba több kupon is vásárolható, de egy vendég csak egyszer használhatja fel a kedvezményt.

A szalon megnyitása után reggel 8-túl 9-ig kérhető időpont, ezután előfordulhat, hogy a szolgáltató kezelést végez és nem tudja felvenni a telefont, de amint tud újra hív téged.

A szalon A Szentendre-Békásmegyeri HÉV békásmegyeri megállójától gyalog kb. 5 percnyire található. Autóval érkezők számára a parkolás a ház előtt és a környéken is ingyenes.

További információk

Ellenjavallatok:

  • kézsérülés esetén, főleg ha a seb nyílt
  • végtagok olyan gyulladásos állapotainál, mint a köszvény, vagy reuma, bár alkalmazható, de óvatosan

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül. Amennyiben késel, a késés mértékével csökken a kezelés időtartama vagy egy másik időpontot egyeztettek a helyszínen.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09:00-19:00
Honlap:
dolja.hu/
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Margitliget u.2.
ép. 13. em. 143. ajtó

Videó

Paraffinos kézkezelés kuponunk leírása

Professzionális kézápolás!

A mindennapi élet sok kihívással jár, de a kezeid ápolása most könnyebb, mint valaha. A paraffinos kézápolás egy igazi élmény, amely nemcsak hidratál és táplál, hanem kényezteti is a bőrödet.

Élvezd a simaságot, a puhaságot és a ragyogást, amit ez a csodás kezelés nyújt!

Amit a Paraffinos kézápolásról tudnod kell

Első lépés a bőrradírozás, mert az elhalt hámsejtek eltávolítása az alapja a bársonyosan sima bőrnek. A bőrradírozás hatékonyan megszabadítja a bőrt az elhalt rétegektől, előkészítve azt a paraffinos kezelésre. 

A paraffin felvitelének folyamata egyszerű, mégis hatékony. A már felmelegített paraffinba merítjük a kezeket, majd 2 alkalommal ismételjük meg ezt a lépést, hogy bőven jusson paraffin a bőrre. Az egymásra rétegeződő paraffin rétegek között pár másodperc várakozásra van szükség, hogy a paraffin megszilárduljon, és a felület mattá váljon.

A következő lépés a kesztyűk felhúzása. Az első, nylonból készült kesztyű közvetlenül a paraffinos kezekre kerül, míg a másik melegítőkesztyű biztosítja a további melegséget és a hatékonyabb hatást.

A kezelés végén, miután a paraffin táplálta és hidratálta a bőrt, a hatóidő letelte után (általában 15-20 perc) eltávolítjuk a kesztyűket és a paraffint. A bőr ragyogóan puha és sima lesz, készen arra, hogy felfedezd és mutasd meg a világnak!

Kézmasszázzsal és Bemer mikrokeringést javító kezeléssel is

A kézmasszázs olyan egyszerű, mégis rendkívül hatékony módszer, amely számos előnnyel jár a test és az elme számára. Először is, képes csökkenteni a fájdalmat, ami gyakran a stressz egyik fő kísérője lehet. Ezenkívül a kézmasszázs nem csupán fizikai hatásokkal bír, hanem jó közérzetet teremt és javítja a hangulatot is. Az ilyen típusú érintés előmozdítja a relaxációt, amely nagyban hozzájárul a stressz csökkentéséhez.

Emellett a kézmasszázs javítja a vér általános keringését, ami növeli az oxigén- és tápanyagellátást az egész testben. Ezáltal segíti a szervezet méregtelenítő funkcióját is, amely javítja a szervek és mirigyek működését.

A Bemer rendszer pedig a leghatásosabb és legkutatottabb fizikai kezelő módszer, ami jelenleg rendelkezésre áll. Már két perces Bemer kezelés hatására a véráramlás jelentősen javul.

Gondolj kezeid egészségére is és vásárold meg kezelésünket!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas Biomed SHR szőrtelenítő bérlet kis területek kezelésére, hölgyeknek, az Oktogonnál
22.990 Ft kupon ár helyett MA csak 20.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu