Kapcsolj turbó fokozatra, mielőtt még jön a nyár! 3 alkalmas kombinált testkezelés a modell alakért

Óvári Nikolett - The Skinery | Budapest, III. ker.
  • Álmaid alakját könnyedén és gyorsan elérheted  az általunk kínált egyedülálló alakformáló bérlettel.
  • A kezelések főszerepében a kavitációs zsírbontás áll, amit általad választott rádiófrekvenciás vagy nyomdavákuumos kezeléssel egészíthetsz ki.
  • Itt az ideje, hogy a változás útjára lépj, még mielőtt ideér a nyár és a strandszezon.
  • Mindezt óriási kedvezménnyel DD kuponunkkal a III. kerületben.
Ár:31.500Ft45.000 Ft
Ár: 8.820 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 22.680 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
30% kedvezmény
45.000 Ft
30%
13.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 6 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.19. - 2024.07.19

3 alkalmas kombinált testkezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 3 alkalmas kombinált testkezelés bérlet.

  • A kavitációs zsírbontás mellé te döntheted el, hogy rádiófrekvenciás kezelést vagy nyomdavákuumozást kérsz.
  • A kezelés kúraszerűen ajánlott, ezért egymást követő 3 hétben hetente egyszer érdemes igénybe venni.

Fontos információk a kezelésről:

  • A kavitációs ultrahang lényege az ultrahangos hullámok energiájának használata a zsírsejtek felbomlására. Az ultrahang hullámok mélyen behatolnak a bőr alatti zsírrétegekbe, ahol rezgéseket okoznak a zsírsejtekben. Ezek a rezgések meglazítják és felbontják a zsírsejtek falait, így a zsír tartalma felszabadul a sejtekből.
  • A rádiófrekvenciás kezeléssel a zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszere által ürül ki a testből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro- keringés és nyirokáramlás újra rendeződik az adott területen az anyagcsere folyamatok helyreállnak.
  • A vákuum pulzáló hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ezáltal a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.19. - 2024.07.19 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/30-953-3386-as telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával.

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a kezelést kuponnal/kuponos áron. Ajándékba is vásárolható, de egy vendég csak egyszer használhatja fel a kedvezményt.

További információk

  • Óvári Nikolett kozmetikus rengeteg tudást magába szívott az évek alatt, szeretne a szakmáján belül minél többszínű lenni, hogy a vendégeknek minden szempontból kielégítőek legyenek a szolgáltatásai.

Ellenjavallatok: Fertőző, lázas megbetegedés, magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, pacemaker, sebek a kezelt területen, máj működés zavara, veseműködés zavara, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, szívizom-érelmeszesedés, nyomásra való érzékenység, csont tuberkolózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegsége, epilepszia, fém protézis, fémspirál, terhesség, szoptatás, keringési probléma

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 8.820 Ft-ért! A különbözetet, ami 22.680 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt készpénzzel vagy utalással tudod rendezni a helyszínen.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 72 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül. Amennyiben késel, a késés mértékével csökken a kezelés időtartama vagy egy másik időpontot egyeztettek a helyszínen.

Szolgáltatás helye
1034 Budapest, Zápor utca 10/B

3 alkalmas kombinált testkezelés kuponunk leírása

Álomalak könnyedén!

Most lehetőséged van arra, hogy megtapasztald a kavitációs zsírbontás csodálatos hatásait, és választhatsz mellé egy rádiófrekvenciás kezelést vagy nyomdavákuumozást, pontosan úgy, ahogy Te szeretnéd.

Miért érdemes ezt a kezelést választanod?

Nos, az ultrahangos kavitációs technológia magával ragadó erejét felhasználva ez a kezelés hatékonyan bomlasztja fel a zsírsejteket, anélkül hogy károsítaná a környező szöveteket. Az ultrahang hullámok mélyen hatolnak a bőr alá, rezgéseket okozva a zsírsejtekben, így könnyedén felbontják és meglazítják azokat. Ezáltal a zsírsejtek tartalma felszabadul, és a szervezet természetes úton távoztatja ki őket.

A rádiófrekvenciás kezelés és a nyomdavákuumozás további előnyöket kínál. A rádiófrekvenciás kezelés segít abban, hogy a zsír a nyirokrendszeren keresztül távozzon a szervezetből, miközben elősegíti a mikro- és nyirokkeringést, így az anyagcsere folyamatok is javulnak. A nyomdavákuumozás pedig pulzáló hatásával javítja a vér- és nyirokkeringést, ami ödéma csökkentő és salaktalanító hatással bír.

Kiknek ajánljuk a kezelést?

  • Azoknak, akiknek nehézséget okoz a zsírpárnák eltüntetése: Ha már kipróbáltál különböző diétákat és edzésprogramokat, de még mindig nem értél el kívánt eredményt, ez a kombinált bérlet segíthet a továbblépésben.
  • Azoknak, akik szeretnék javítani bőrük állapotát: A kombinált kezelés nemcsak a zsírpárnák ellen hatékony, hanem segíthet a bőr feszességének és rugalmasságának növelésében is, így azoknak is ideális választás lehet, akik szeretnék javítani a bőrük megjelenését.
  • Ez a kombinált bérlet kiváló választás lehet azoknak is, akik szeretnének küzdeni a cellulit ellen. A cellulit egy olyan bőrprobléma, amely sokakat érint.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy alakod újraformáld és magabiztosabban léphess a világba!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Édes lazítás a 90 perces csokoládé-narancs olajos masszázzsal az Oktogonnál!
8.290 Ft kupon ár helyett MA csak 7.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu