Bankkártyás fizetés

Bankkártyával CIB bankon és a PayU rendszerén keresztül tudsz fizetni.
Elfogadott bankkártyák:

Bankkártyás fizetés

Bővebben a bankkártyás fizetésről »

További fizetési módok

Átutalás: bármely hazai vagy külföldi bankból
Készpénz befizetés: bármely hazai CIB bankfiókban
Személyesen ügyfélszolgálatunkon:
Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió
1074 Budapest, Csengery utca 26.

Bővebben a fizetési módokról »

DD Kreditgyűjtés

Nekünk sokat jelent a hűséged, ezért ezt kreditekkel jutalmazzuk! Vásárláskor az összegyűjtött krediteket teljes egészében 100%-ig le tudod vásárolni, vagy le tudod vonni a végösszegből!

Bővebben a kreditgyűjtésről »

DiamondDeal garancia

Számunkra fontos Vásárlóink elégedettsége. Ha úgy érzed, nem azt kaptad ami az adott ajánlat feltételei között szerepelt mi a kupon árát 100%-ig jóváírjuk a DD egyenlegeden!

Bővebben a Gyémánt Garanciáról »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevélben minden nap elküldjük neked a legfrisebb és legjobb ajánlatainkat ráadásul rendszerünket folyataosan fejlesztjük, hogy személyreszabott ajánlatokkal tudjunk kedveskedni neked.

Bővebben a hírlevélről »

Jótékonyság

Folyamatosan támogatunk alapítványokat a DiamondDeal.hu-n ehhez Te is hozzájárulhatsz, ha megvásárolod a hozzájuk szóló kupont!

Jótékonysági ajánlataink »

Ajándékozd meg ismerőseid!

Az ajánlatainkat ajándékba is megvásárolhatod, a megrendelés oldalon az ajánlat mellett az ajándék doboz ikonra kattintva vagy utólag a fiókodban!

Bővebben az ajándékozásról »

Ajándékkártya

Nem tudod mit ajándékozz szeretteidnek? Vásárolj nekik DiamondDeal ajándékkártyát és azt vesznek belőle amit szeretnének.

Tovább az ajándékkártyához »

Diamonddeal mobilon is!

A diamonddeal.hu-t sok más kuponos oldallal ellentétben mobilon is böngészheted, ehhez csak annyit kell tenned, hogy mobilon a böngésződbe beírod oldalunk URL-jét!

Ha elakadnál, mi segítünk!

A kérdések és válaszok menüpontban korábban felmerült kérdésekre adtunk választ így ha bármi problémád van először ott nézz körül, ha nem találod a választ keresd ügyfélszolgálatunkat!

Tovább az kérdések és válaszokhoz »