Fürdőruha alak formázása most kezdődik, a XIII. kerületben - Alakformáló kezelések kombinációja

4/5Magic Touch Beauty Room | Budapest, XIII. ker.
  • Szeretnél könnyedén és gyorsan megszabadulni a fölösleges zsírpárnáktól? Nem érsz rá minden nap edzeni? Tavasz van, de a tükörben még mindig nem azt látod, amit szeretnél?
  • Segítségképpen összeállítottunk egy kis csomagot, amivel hatékonyan formálhatod alakod még a nyár előtt.
  • Formáld tested kavitációs zsírbontással, rádiófrekvenciás kezeléssel, vákuum töréssel és testtekercselés. Akár 2 alkalmat és vásárolhatsz azonnal, hogy még hatásosabbak legyenek a eredmények.
Ár:8.500Ft17.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
50% kedvezmény
17.000 Ft
50%
8.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 10 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.26. - 2024.07.26

Alakformáló kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy alakformáló kezelés csomag.

  • Időtartam: kb 50- 70 perc bőr és testalkat valamint kezelt testfelület szerint meghatározva.
  • A kezelés 1 maximum 2 területen végezhetőek.
  • Választható területek: csak has, csak fenék, has-csípő, első-hátsó combok, hátsó comb- fenék, csípő-oldalt combrész,

Kezelés csomag tartalma:

  • Kavitációs ultrahangos zsírbontás
  • Rádiófrekvenciás kezelés
  • Vákuum törés
  • Testtekercselés

Fontos információk a kezelésekről:

  • A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív (vágás, szúrás nélküli) beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok mikrobuborékokat hoznak létre a kezelt terület zsírsejtjein belül, melyek a több fázisú behatás révén növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak. 
  • Egy kezeléssorozatot követően a zsírszövetből 4-5 kg csökkenés érhető el, akár 6 cm-es kerületcsökkenéssel a kezelt területen. Testekercselés: Mediterrán olívaolaj tartalma a bőr hidratáltságát és feszességét javítja.
  • A rádiófrekvenciás testkezelés rádiófrekvenciás hullámokat használ a bőr és a mélyebb szövetek felmelegítésére, ezáltal serkenti a kollagéntermelést és a zsírbontást.
  • A vákuum törés segíthet a narancsbőr csökkentésében, a méreganyagok eltávolításában és a testkontúr javításában.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 1 alkalom - 17.000 Ft helyett 8.500 Ft.
  • 2 alkalom - 34.000 Ft helyett 17.000 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.26. - 2024.07.26 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/30-083-2054-es telefonszámon vagy a magictouch.bp13@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával.

További információk

  • A kavitációs kezelés alkalmanként maximum 40 perces lehet és hetente egy alkalommal javasolt.
  • A kavitációs kezelést követő 2-3 napban a májnak és a nyirokrendszernek az elfolyósított zsírt kell feldolgoznia, ezért könnyített, lehetőleg cukor és szénhidrátmenetes étrend javasolt és minimum 2-3 liter víz elfogyasztása szükséges

Ellenjavallatok: Menstruáció napjaiban, magas vérnyomás, szívbetegség, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-érelmeszesedés, fertőző betegségek, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

Nem használható hajszáleres, viszeres, sebes, problémás( rozácea, seborrhea,psoriázis,ekcéma,kiütéses)allergiára hajlamos, érzékeny bőrfelületen, valamint a fent említett összetevőkre való érzékenység esetén.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás és lemondás legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. 

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Kisgömb utca 11
Fsz 6-7
★★★★★
★★★★★
"Jól éreztem magam,"
Pintér Tamara

Videó

Alakformáló kezelés kuponunk leírása

Vészesen közeleg a nyár, ugye nem akarsz lemaradni a álmaid alakjáról?

Testeden megjelentek a zsírpárnák, esetleg combod vagy popsid narancsbőrös? Szeretnéd könnyedén eltüntetni, de hosszadalmas edzés programokra nincs időd? 

Az évek elteltével az ember bőre könnyen megereszkedik, narancsbőrös illetve zsíros lesz. Nehéz ezt elfogadni magunkon, de NEM is kell, hiszen itt az ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelés, amellyel újra Önmagad lehetsz! 

MIT KELL TUDNOD A KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁSRÓL?

kavitációs zsírbontás egy teljes egészében személyre szabható karcsúsító eljárás, amely során a legproblémásabb testrészeken, a combokon, a hason, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálást végezhetünk.

kavitációs ultrahang kezelés, egy olyan eljárás, amely teljesen fájdalom - és kockázatmentes, csak a zsírsejtekre van hatással. A kezelés alkalmával egy nagy teljesítményű ultrahangfej által kibocsátott hullámok hatolnak be a bőrréteg alá, amelytől a zsírsejtek intenzív rezgést végeznek, majd ennek hatására a kezelt terület (has, comb, fenék) zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre a sejt közötti térben.

Az ütközéseknek köszönhetően a sejtfal (membrán) megbomlik és a benne lévő zsír természetes úton, a májon keresztül a nyirokrendszer segítségével a szervezetből a vizelettel együtt kiürül. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen a napi 3-4 liter folyadék fogyasztása.

A KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS ELŐNYEI ÖSSZEFOGLALVA

  • A kúra csak a zsírszövetekkel bánik el, más szövetekben nem tesz kárt
  • Teljesen fájdalommentes
  • Nem okoz sebeket, nincs gyógyulási idő
  • Nem kell bizonytalan eredetű fogyasztó szereket szedned
  • Nincsenek fárasztó gyakorlatok, nem kell keményen edzened
  • Hatása tartós
  • Egy kezelés akár egy ebédszünetbe is beleférhet, utána azonnal folytathatod napi teendőidet

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a vendég speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kavitációs kezelés alkalmanként maximum 40 perces lehet és hetente egy alkalommal javasolt. A kavitációs kezelést követő 2-3 napban a májnak és a nyirokrendszernek az elfolyósított zsírt kell feldolgoznia, ezért könnyített, lehetőleg cukor és szénhidrátmenetes étrend javasolt és minimum 2-3 liter víz elfogyasztása szükséges.

Rádiófrekvenciás kezelés, Vákuum törés

A rádiófrekvenciás kezelés a bőr és a mélyebb szövetek felmelegítését alkalmazza elektromágneses hullámok segítségével. Ez a hő serkenti a kollagéntermelést és az elasztin rostok megújulását, valamint elősegíti a zsírbontást.

Segíthet a bőrfeszesség javításában, a ráncok és finom vonalak csökkentésében, valamint a narancsbőr (cellulit) és a felesleges zsír eltüntetésében. Emellett a bőrtónus és -textúra is javulhat a kezelés hatására.

A vákuum törés elősegíti a vérkeringés és a nyirokkeringés fokozását, valamint a méreganyagok eltávolítását a szervezetből. Segíthet a narancsbőr csökkentésében, a felesleges zsír lebontásában, és a testkontúr javításában. Emellett a bőr feszesebb és simább lesz a kezelés hatására.

TESTEKERCSELÉS

Tengeri algakivonatot és paprika-,citrom- és fahéjolaj hőfejlesztő hatású koncentrátumait tartalmazza, kiegészítve a koffein és a karnitin anyagcsere fokozó és zsírégető komponenseivel. A gél helyi vérbőséget okozva serkenti a zsírsejtek anyagcseréjét, segítenek kiüríteni a lerakódott folyadékot és salakanyagot. A gél hatásának fokozására  fóliás tekercselést alkalmazunk.  Használata során bőrpirosodás jelentkezhet,ami a kezelést követő 1-2 órán belül eltűnik

Nem használható hajszáleres, viszeres, sebes, problémás( rozácea, seborrhea,psoriázis,ekcéma,kiütéses)allergiára hajlamos, érzékeny bőrfelületen, valamint a fent említett összetevőkre való érzékenység esetén.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Természetes és hatékony gyógyulás kettőtöknek! Só peelinges páros masszázs 90 percben az Oktogonnál.
19.290 Ft kupon ár helyett MA csak 16.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu