Tekints a problémák mélyére és ismerd meg önmagad! - 1 vagy 3 alkalmas Menopausa tanácsadás

Dolja Spa Terapeuta | Budapest, III. ker.
  • Megjelentek életedben a menopausa problémás tünetei? Úgy érzed szükséged lenne egy útmutatásra ebben az időszakban?
  • A III. kerületi Dolja Spa Terapeutánál, ebben lesznek a segítségedre. Ezen a tanácsadáson a te eseted, problémáid és a te személyed kerül előtérbe, hogy a lehető legjobb megoldásokat kaphasd.
  • Mentális nehézségeidnek végre pontot tehetsz a végére, hogy újra kiegyensúlyozottan élhesd mindennapjaid.
Ár:7.490Ft15.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
51% kedvezmény
15.000 Ft
51%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 7 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.22. - 2024.07.22

Menopausa tanácsadás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma 1 vagy 3 alkalmas Menopausa tanácsadás.

  • Ajánlatunk egy tanácsadás, nem orvosi kezelés.
  • Tanácsadás időtartama: 60 perc
  • A tanácsadást online is igénybe veheted.
  • Minden konzultáció esetén szerződést írtok, mely tartalmazza az ülések, vagy az online beszélgetések (konzultáció) számát, rögzítitek az időtartamot, és titoktartási záradékkal is kiegészítjük.

További információk a tanácsadásról:

  • Bármilyen problémád van, most kezdődik, vagy már benne vagy, a tanácsadó teljesen áttudja érezni a helyzeted és saját tapasztalatai és a megszerzett tudása felhasználásával tud segíteni neked akár fizikai, akár mentális/lelki nehézségekkel küzdesz.
  • Segít neked letisztítani az egészet, úgyhogy te és a problémáid kerülnek a központba.
  • A mentális nehézségek mellett az intim problémákban is tud segítséget nyújtani. (Fájdalmas együttlét, csökkent libidó, alvásproblémák, vérzési anomáliák, stb.)

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 1 alkalmas tanácsadás - 15.000 Ft helyett 7.490 Ft.
  • 3 alkalmas tanácsadás - 46.000 Ft helyett 24.000 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.22. - 2024.07.22 között

Előzetes bejelentkezés szükséges kuponkódod bediktálásával a +36-20/467-4442-es telefonszámon. 

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a kezelést kuponnal/kuponos áron. Ajándékba is vásárolható, de egy vendég csak egyszer használhatja fel a kedvezményt.

A szalonban reggel 8-túl 9-ig kérhető időpont, ezután előfordulhat, hogy a szolgáltató kezelést végez és nem tudja felvenni a telefont, de amint tud újra hív téged.

További információk

Úgy nevezett ösztrogén-dominancia alakulhatott ki, ha az alábbi tüneteket te is tapasztalod:

  • Felborult ciklus, korán, vagy későn jön meg, erősebb, vagy gyengébb vérzés, hőhullámok, éjszakai intenzív izzadás, hüvelyszárazság, vizelet-visszatartási problémák, hangulatingadozás, depresszió, ingerlékenység, düh, feledékenység, koncentrációs zavar, pánikrohamok, fájdalomérzés, akár a csontokban is, alacsony energiaszint, súlygyarapodás, amikor a zsír leginkább a csípő, has és combok környékén jelentkezik, alacsony libidó, rossz közérzet, fejfájás, migrén, csökkent pajzsmirigyműködés (alacsony testhőmérséklet, elvékonyodó haj), víz és sóvisszatartás, puffadás (ödéma), illetve súlygyarapodás a folyadékvisszatartás következtében, gyengébb hólyag, véraláfutások jelentkezése, szorulás, szédülés, szívdobogás, mellkasi fájdalom, álmatlanság, kívánósság, inzulin rezisztencia, gyenge vércukor kontroll, hipoglikémia, véralvadás, gyengébb a vérerek tónusa, endometriózis.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül. Amennyiben késel, a késés mértékével csökken a kezelés időtartama vagy egy másik időpontot egyeztettek a helyszínen.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09:00-19:00
Honlap:
dolja.hu/
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Margitliget u.2.
ép. 13. em. 143. ajtó

Menopausa tanácsadás kuponunk leírása

Itt az ideje, hogy megold változókori problémáid!

A menopausa egy olyan életszakasz, amely sok nő számára kihívást jelenthet fizikai és érzelmi szempontból egyaránt. Éppen ezért fontos, hogy ne érezd magad egyedül ebben az időszakban, és segítséget kapj ahhoz, hogy megértsd és kezeld a menopausával járó kihívásokat.

Akár online, akár személyesen, a 3. kerületben, lehetőséged nyílik személyre szabott támogatásra és útmutatásra.

Mit várhatsz a tanácsadástól?

Olyan szakember vár, aki maga is átélte ezt az időszakot, teljesen meg tudja érteni a helyzetedet. Tudja, hogy a menopauza nem csak fizikai változásokat, hanem lelki nehézségeket is hozhat magával. Az általa nyújtott támogatás segítséget nyújt abban, hogy megértsd ezeket a változásokat és megtaláld a hozzád legjobban illő megoldásokat.

A tanácsadás során segít letisztázni az információkat és irányítani a gondolataidat a menopauzával kapcsolatos témákban. Fontos számára, hogy személyre szabott támogatást nyújtson, és segítsen neked megtalálni a legjobb megoldásokat az egyedi kihívásaidra.

Mivel a menopausa nem csupán fizikai, hanem érzelmi és mentális kihívásokkal is járhat, fontos, hogy a támogatást és segítséget minden szempontból megkapd. A tanácsadás során nem csak a fizikai tünetekről és azok kezeléséről lesz szó, hanem arról is, hogyan tudsz megbirkózni az esetleges hangulatingadozásokkal, alvásproblémákkal vagy csökkent libidóval.

Fontos azonban kiemelni, hogy az ajánlat egy tanácsadás (nem orvosi vizsgálat), hogy könnyebben kezeld és megértsd a menopauzával járó nehézségeket, és megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldásokat.

Ne hagyd, hogy a menopausa nehezebbé tegye az életedet!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tűnj ki extrán dús pillákkal - Mega volume műszempilla építés 5D-től a VIII. kerületben
8.250 Ft kupon ár helyett MA csak 7.425 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu