Hogyan hirdethetek?

A DiamondDeal.hu egy közösségi vásárló oldal, amely internetes szolgáltatás és termék közvetítéssel foglalkozik.

Az internetes kereskedői portálunk lehetővé teszi, hogy akár több százezer potenciális ügyfélhez sikeresen eljusson az Ön szolgáltatás vagy termék reklámja, úgy hogy ezért nem kell plusz időt, vagy külön anyagi ráfordítást belefektetnie.

Pár egyszerű lépéssel, hirdetőnké vállhat:

  1. 1Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy faxon. Teljeskörű információt nyújtunk Önnek és vállalkozásának, hogy mit és hogyan tehet rövid időn belül, hogy garantáltan növelje forgalmát és vevői létszámát. A kapcsolatfelvétel után töltse ki a szükséges dokumentumainkat és jutassa vissza hozzánk.
  2. 2Mi segítünk kiválasztani a hirdetendő ajánlatot és kedvezményt. Öntől nem kérünk szakszerűen megírt marketing ajánlatot, elég csak a szolgáltatást kiválasztania az adott feltételekkel, a többit a profi marketing csapatunk díjmentesen elintézi. A mi feltételünk az, hogy Önnek az adott szolgáltatását, legalább 50%-os kedvezménnyel kell nyújtania, a termékeket pedig legalább 30%-os kedvezménnyel kell nyújtania a leendő vásárlók felé. Minél nagyobb kedvezményt nyújt szolgáltatásából, annál nagyobb vásárlói számmal kalkulálhat. Mivel egy 60-70-80%-os ajánlatnál a vásárlói szám sokszorozódik.
  3. 3Ezek után mi a kiválasztott ajánlatát meghirdetjük weboldalunkon és eljuttatjuk több százezer új, lehetséges vásárlóhoz. Meghirdetjük hírleveleinkben, közösségi oldalainkon.
  4. 4Végezetül Önnek nincs más dolga, csak biztosítani a vásárlóknak a meghirdetett ajánlatot és könyvelnie a kuponokat, bevételeket.

Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba:

Elérhet minket telefonon, e-mailben és faxon. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Ha még gyorsabb ügyintézést szeretne, töltse ki és küldje vissza fent megadott e-mail címünkre a következő dokumentumot:

adatbekérő lap letöltése

Segítünk!

Kérdezze kollégáinkat
munkanapokon 9-16 óráig.

+36-20/250-5588

Letölthető dokumentumok

Az alábbi listában megtalál minden olyan dokumentumot, amelyre szüksége lehet.