3 az 1-ben extra fogyasztó csomag: Kavitációs zsírbontás + Rádiófrekvencia + Vibrációs tréner

Dolja Spa Terapeuta | Budapest, III. ker.
  • Merülj el az alakformálás és méregtelenítés új világában, ahol a kavitációs ultrahangos zsírbontás és rádiófrekvenciás méregtelenítés összefonódik a vibrációs trénerrel, létrehozva egy forradalmian új megközelítést, amely nem csupán átalakítja alakodat, de felfrissíti testedet is.
  • Az eredmény egy átalakult, felfrissült és energikusabb test, amely készen áll arra, hogy újra meghódítsa a mindennapok kihívásait.
  • Ne habozz tovább, válaszd a Dolja Spa Terapeutát a III. kerületben és válts hatékony alakformáló kezelésre. A szalon A Szentendre-Békásmegyeri HÉV békásmegyeri megállójától gyalog kb. 5 percnyire található.
Ár:4.500Ft9.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
50% kedvezmény
9.000 Ft
50%
4.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.23. - 2024.07.23

Fogyasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Kavitációs ultrahangos zsírbontás + Rádiófrekvenciás méregtelenítés + Vibrációs tréner.

  • A fogyasztó csomagban 20 perces kavitációs ultrahangos zsírbontást vehetsz igénybe, melyet egy 20 perces radiofrekvenciás elvezetés követ, majd 10 perces vibrációs tréning.

FONTOS TUDNIVALÓK A KEZELÉSRŐL:

  • A rádiófrekvenciás kezelés szelektíven melegíti a zsírsejteket, gyorsítva az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztását. Emellett az elektromágneses hullámok céltudatosan melegítik a bőr megfelelő rétegét, ami a bőr feszesítését és a narancsbőr eltüntetését is elősegíti.
  • Az ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelések a kavitáció elvén alapulnak. Az ultrahanghullámok buborékokat hoznak létre a zsírsejtek közötti térben, amelyek összeroskadva szívó hatást fejtenek ki környezetükre.
  • A vibrációs tréning egy olyan rezgőpad, amely 3 irányban is rezeg. A flabélosnál annyival másabb, hogy 3D-s hatású, és ezáltal a szervezet valamennyi izomrostját megmozgatja. 10 perces vibrációs tréneres edzés izommunka szempontjából egy teljes aerobic órával egyenértékű.
  • Hölgyek számára különösen ajánlott a vibrációs tréning, mivel nemcsak a zsírpárnákkal szemben kíméletlen, de a cellulittel is leszámol. Ezzel a módszerrel nemcsak karcsúbb lehet, de feszesebb és fiatalabb is, hiszen szinte valamennyi élettani folyamatot serkenti a szervezetben, és jelentősen megnöveli az életenergiáját.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.23. - 2024.07.23 között

Előzetes bejelentkezés szükséges kuponkódod bediktálásával a +36-20/467-4442-es telefonszámon. 

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a kezelést kuponnal/kuponos áron. Ajándékba is vásárolható, de egy vendég csak egyszer használhatja fel a kedvezményt.

A szalonban reggel 8-túl 9-ig kérhető időpont, ezután előfordulhat, hogy a szolgáltató kezelést végez és nem tudja felvenni a telefont, de amint tud újra hív téged.

Autóval érkezők számára a parkolás a ház előtt és a környéken is ingyenes.

További információk

  • Súlyhatár max. 110 Kg (ekkora az ágy és trénergép terhelhetősége)
  • Ellenjavallatok: A terhesség alatt, szoptatás ideje alatt, menstruációs ciklus során, cukorbetegség esetén, ha a bőr megsérült, hepatitis esetén, vérzési rendellenességek esetén, immunrendszeri betegségek esetén, szív- és érrendszeri betegségek esetén, vese- és májproblémák esetén, valamint idegrendszeri zavarok esetén.
  • FONTOS! Zoknit mindenképpen hozz magaddal! Higiéniai okok miatt mezítláb illetve cipőben NEM használható a vibrációs tréner.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül. Amennyiben késel, a késés mértékével csökken a kezelés időtartama vagy egy másik időpontot egyeztettek a helyszínen.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09:00-19:00
Honlap:
dolja.hu/
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Margitliget u.2.
ép. 13. em. 143. ajtó

Fogyasztó kezelés kuponunk leírása

A Nyári álomalak csak egy karnyújtásnyira van tőled!

Ha még mindig keresed a tökéletes módszert az alakformálásra, ne csüggedj, mert most segítségünkkel közelebb kerülhetsz céljaidhoz! Érkezik a jó hír: most lehetőséged van részt venni 3 hatásos kezelés kombinációjában, amely garantáltan lendületet ad alakod formálásában!

Ahelyett, hogy időt és energiát pazarolnál különböző kezelésekre, amelyek csak kismértékben vagy egyáltalán nem hozzák meg a várt eredményt, most egy összetett megközelítésben lehet részed. A kombinált kezelési módszer olyan előnyöket kínál, amelyek együttesen segítik elő a zsírlebontást, az alakformálást és a bőr megújulását.

KAVITÁCIÓS ULTRAHANG + RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

A kavitáció szó eredeti jelentése: üregesedés. A kavitáció fogalma egy ismert fizikai jelenséget takar: amikor nagy intenzitású rezgést vezetünk egy folyadékba, változó nyomású ciklusok jönnek létre, a nyomáskülönbség hatására buborékok keletkeznek, melyek nőni kezdenek. Amikor a buborékok akkorára nőnek, hogy már nem képesek több energiát felvenni, hirtelen összeroppannak.

A kavitációs ultrahang kezelés egy forradalmian új módszer a fogyásban, amely hatékonyan célozza meg a zsírsejteket anélkül, hogy károsítaná a környező szöveteket és szerveket.

A kavitáció elvén működnek az ultrahangos kavitációs zsírbontó kozmetikai készülékek is, a velük végzett kezelést hívják ultrahangos zsírbontó vagy kavitációs kezelésnek.

A 40 KHz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullámmely a zsírszövetre hat a leginkább, és a többi szövetet és szervet érintetlenül hagyja, nem károsítja – buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Ezek a buborékok azonban csak másodpercek töredékéig vannak jelen, majd összeroskadnak és közben szívó hatást fejtenek ki környezetükre.

A zsírsejtek a hirtelen nyomásváltozás következtében szabályszerűen „felrobbannak”, sejthártyájuk felszakad. Tartalmuk a szövetek közé folyik, majd a nyirok és vérkeringéssel a májba kerülnek. A komplex zsírok egyszerű alkotórészeikre bomlanak, és folyékonnyá válnak, végül a bélrendszeren keresztül kiürülnek, vagy a vizelettel távozik. 

A rádiófrekvenciás kezelés pedig tovább fokozza a fogyás és bőrfeszesítés hatékonyságát. A szelektív melegítés révén serkenti az anyagcserét, felgyorsítja a folyékony zsírok kiválasztását, és elősegíti a bőr feszesítését. Az elektromágneses hullámok célzottan melegítik fel a bőrt, aktiválva a kötőszöveti sejtek működését, ami fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti a narancsbőr megjelenését.

Vibrációs tréning

Ez egy olyan rezgőpad, amely 3 irányban is rezeg. A flabélosnál annyival másabb, hogy 3D-s hatású, és ezáltal a szervezet valamennyi izomrostját megmozgatja. Neked csak annyi a dolgod, hogy felvedd a megfelelő testhelyzetet, attól függően, hogy te mely testtájaidat szeretnéd intenzívebben edzeni.

A Hölgyek számára különösen ajánlott a vibrációs tréning, mivel nemcsak a zsírpárnákkal szemben kíméletlen, de a cellulittel is leszámol. Ezzel a módszerrel nemcsak karcsúbb lehet, de feszesebb és fiatalabb is, hiszen szinte valamennyi élettani folyamatot serkenti a szervezetben, és jelentősen megnöveli az életenergiáját.

A vibrációs trénert orvosok fejlesztették ki, és a sportolók is előszeretettel használják. Ez a szerkezet rendkívül összetett hatásmechanizmusának hála gyors, dinamikus és robbanékony izomzatot épít. Használatával minimális erőfeszítéssel maximális eredmény érhető el. Alkalmanként mindössze 10 percet kell szakítani a kezelésre. Az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben.

Másodpercenként 20-60 izom-összehúzódást és elernyedést eredményez, azaz nagyon intenzíven edz.

10 perces vibrációs tréneres edzés izommunka szempontjából egy teljes aerobic órával egyenértékű. Beindítja és serkenti a zsírégetést. Segít a makacs narancsbőr eltűntetésében, fokozza a nyirokkeringést. Alkalmas öregedési folyamatok lassítására: pl. csontritkulás és öregkori izomleépülés ellen. Kíméli az ízületeket! A tréninghez nem szükséges különösebb felszerelés. Akár utcai ruhában is végezhető.

Miért érdemes kipróbni?

  • Növeli az állóképességet és a vérkeringést
  • Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet
  • Harmonizálja a hormon szintet
  • Csökkenti a kortizol szintet
  • Stresszoldó hatású

Az eredmény a használatával látványos, gyors és tartós, az edzés pedig mindössze 10 percig tart. A tréning során nemcsak a kilóiból veszít, hanem búcsút mondhat a cellulitnak és a hátfájásnak is. Fejlődik a fizikai erőnlét és az alakja is formásabb lesz. Az alkalmankénti 10 perces vibráció biztosítja a test kardiovaszkuláris edzését, növeli a pulzust és az anyagcserét, így felgyorsul az emésztés és gyorsabban égnek el a kalóriák (az edzések végeztével is)! A tréner 10 perces használata felér egy edzőtermi kb. 50 perces aktív testedzéssel! - Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát - Csökkenti a csontritkulás kialakulását ís.

Ne habozz tovább, és lépj be az alakformálás és bőrfeszesítés új korszakába! Válassz kuponunkat, és élvezd a kavitációs ultrahang, radiofrekvenciás kezelés és a vibrációs tréner által nyújtott látványos eredményeket!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas Biomed SHR szőrtelenítő bérlet kis területek kezelésére, hölgyeknek, az Oktogonnál
22.990 Ft kupon ár helyett MA csak 20.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu