DD kredit

Gyűjts kreditet a DiamondDeal-en

Nekünk sokat jelent a hűséged, ezért ezt kreditekkel is jutalmazzuk!

A krediteket bejelentkezés után a profilodban az „Egyenlegem” alatt találod meg.

A kreditek a vásárlás értékének 100%-áig felhasználhatóak!

Összegyűjtött krediteket teljes egészében, 100%-ig le tudod vásárolni. 1 kredit = 1 Ft
A megszerzett krediteket lejárati időn belül bármikor felhasználhatod!

Krediteket, akkor kapsz, amennyiben a megrendelésed 4 napon belül kifizeted.

Minél magasabb szintű tag vagy a DD Klubban annál több kredittel jutalmazunk.

Kreditjeid számát azzal is növelheted, ha részt veszel Facebook játékainkban!

Kreditekkel kapcsolatos feltételek:

 • 1 DD kredit 1 Ft-ot ér a felhasználás során.
 • Átutalásos, készpénzes vagy személyes fizetési mód esetén a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül kifizetés esetén jár csak a kredit.
 • Kredit felhasználás esetén, amennyiben nem fizeted ki a megrendelés fennmaradó részét a felhasznált kreditet nem áll módunkban jóváírni az egyenlegeden.
 • A kreditpont csak a megrendelés fizetendő része után jár vagyis 2.000 Ft-os megrendelés esetén, ha 300 kreditet használsz fel csak az 1.700 Ft után jár kredit.
 • Jótékonysági ajánlatokra nem használható fel DD kredit és nem is jár utánuk kredit!
 • Az ajándék kreditek érvényességi idejét az egyenlegeden láthatod. A vásárlás során kapott ajándék kreditek és méltányossági jóváírások, a jóváírástól számított 1 hónapig felhasználhatók.
 • Megvásárolt kupon jogos írásos panasz esetén történő jóváírásával kapott kreditek a jóváírástól számított 3 hónapig felhasználhatók.
 • A DD plasztik kártya vásárlással feltöltött kreditek 6 hónapig felhasználhatók.
 • Vásárláskor a felhasznált kredit, mindig a leghamarabb lejáró kreditekből vonódik le!
 • Minden esetben csak a nálunk elköltött pénz után jár kredit, azaz, ha az ajánlat lehetővé teszi a szolgáltatónál történő Szép Kártyás fizetést, akkor arra nem tudunk kreditet adni. Ha az ellenérték egy részét foglalóként fizeted és a fennmaradó részt Szép Kártyával, akkor csak a foglaló után tudunk kreditet adni, a többi feltétel figyelembevételével.
 • A Diamond Masszázs Stúdió megjelölt ajánlatait lehetőség van a Diamond Deal ügyfélszolgálatán SZÉP kártyával is kifizetni, azonban SZÉP kártyás fizetés esetén a vásárlás után nem tudjuk a kredit jóváírást biztosítani és a SZÉP kártyás fizetés esetén kredit nem használható fel a vásárláshoz!

Kreditekkel kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok:

Honnan tudhatom meg, hogy mennyi kredit van az DD egyenlegemen?

Bejelentkezés után a Fiókodban az egyenlegem almenüre kattintva láthatod a DD egyenleged aktuális állását. Ezen kívül itt azt is megtalálod, hogy kreditjeid mikor járnak le és láthatod a DD egyenlegeden történt utolsó kredit mozgásokat is.

Hogyan használhatom fel a krediteket?

Az összegyűjtött krediteket vásárlásnál a "Megveszem" gombra kattintva, a megrendelés oldalon tudod felhasználni úgy, hogy a kreditek mezőjébe automatikusan bekerül az általad felhasználható maximális kreditmennyiség.

A kreditjeidet a DD egyenlegedről a vásárlás értékének akár 100%-áig felhasználhatod. 1 kredit 1 Ft-ot ér a vásárlás során. Viszont jótékonysági ajánlatok megvásárlásához kreditet nem használhatsz fel. 

Az adott vásárlás után kapott ajándék kreditek felhasználhatósága 1 hónap, figyelj arra, hogy ezen belül használd fel őket!

 

Tovább az összes kapcsolódó kérdéshez »