DD kredit

Gyűjts kreditet a DiamondDeal-en

Nekünk sokat jelent a hűséged, ezért ezt kreditekkel is jutalmazzuk!

A krediteket bejelentkezés után a profilodban az „Egyenlegem” alatt találod meg.

A kreditek a vásárlás értékének 100%-áig felhasználhatóak!

Összegyűjtött krediteket teljes egészében, 100%-ig le tudod vásárolni. 1 kredit = 1 Ft
A megszerzett krediteket lejárati időn belül bármikor felhasználhatod!

Krediteket, akkor kapsz, amennyiben a megrendelésed 4 napon belül kifizeted.

Minél magasabb szintű tag vagy a DD Klubban annál több kredittel jutalmazunk.

Kreditjeid számát azzal is növelheted, ha részt veszel Facebook játékainkban!

Kreditekkel kapcsolatos feltételek:

 • 1 DD kredit 1 Ft-ot ér a felhasználás során.
 • Átutalásos, készpénzes vagy személyes fizetési mód esetén a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül kifizetés esetén jár csak a kredit.
 • Kredit felhasználás esetén, amennyiben nem fizeted ki a megrendelés fennmaradó részét a felhasznált kreditet nem áll módunkban jóváírni az egyenlegeden.
 • A kreditpont csak a megrendelés fizetendő része után jár vagyis 2.000 Ft-os megrendelés esetén, ha 300 kreditet használsz fel csak az 1.700 Ft után jár kredit.
 • Jótékonysági ajánlatokra nem használható fel DD kredit és nem is jár utánuk kredit!
 • Az ajándék kreditek érvényességi idejét az egyenlegeden láthatod. A vásárlás során kapott ajándék kreditek és méltányossági jóváírások, a jóváírástól számított 1 hónapig felhasználhatók.
 • Megvásárolt kupon jogos írásos panasz esetén történő jóváírásával kapott kreditek a jóváírástól számított 3 hónapig felhasználhatók.
 • A DD plasztik kártya vásárlással feltöltött kreditek 6 hónapig felhasználhatók.
 • Vásárláskor a felhasznált kredit, mindig a leghamarabb lejáró kreditekből vonódik le!
 • Minden esetben csak a nálunk elköltött pénz után jár kredit, azaz, ha az ajánlat lehetővé teszi a szolgáltatónál történő Szép Kártyás fizetést, akkor arra nem tudunk kreditet adni. Ha az ellenérték egy részét foglalóként fizeted és a fennmaradó részt Szép Kártyával, akkor csak a foglaló után tudunk kreditet adni, a többi feltétel figyelembevételével.
 • A Diamond Masszázs Stúdió megjelölt ajánlatait lehetőség van a Diamond Deal ügyfélszolgálatán SZÉP kártyával is kifizetni, azonban SZÉP kártyás fizetés esetén a vásárlás után nem tudjuk a kredit jóváírást biztosítani és a SZÉP kártyás fizetés esetén kredit nem használható fel a vásárláshoz!

Nagyon fontos: Utalás, és személyes fizetési opció esetén, akár CIB Bankban, akár az ügyfélszolgálatunkon történik a befizetés, kizárólag akkor jár a vásárlás után az ajándék kredit, amennyiben a vásárlástól számított 4 napon belül (munkaszüneti napokat is beleszámítva) megtörténik a befizetés.

Kreditekkel kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok:

Mikor kapok kreditet?

Minden, az oldalunkon elköltött 100 Ft után DD kredittel jutalmazzuk meg DD Klubtagjainkat, amennyiben 4 napon belül kifizetik megrendelésüket.

Amennyiben a kifizetést bankkártyával teljesíted, akkor dupla DD kredittel jutalmazunk meg, azaz minden fizetett 100 Ft után 2 DD kreditet kapsz.

A vásárlásért kapott kreditek mennyisége DD Klub tagsági szintedtől függően 1, 2, 3 vagy 5%!

Amennyiben nem vagy DD Klubtag, nem jár kredit a vásárlásaid után, viszont könnyedén DD Klubtag lehetsz. Kattints ide és nézd meg hogyan!

A kreditpont csak a megrendelés fizetendő része után jár vagyis 2.000 Ft-os megrendelés esetén, ha 300 kreditet használsz fel csak az 1.700 Ft után jár kredit és az azonnali kedvezmény is bankkártyás fizetés esetén.

Nagyon fontos: Utalás, és személyes fizetési opció esetén, akár CIB Bankban, akár az ügyfélszolgálatunkon történik a befizetés, kizárólag akkor jár a vásárlás után az ajándék kredit, amennyiben a vásárlástól számított 4 napon belül (munkaszüneti napokat is beleszámítva) megtörténik a befizetés.

Honnan tudhatom meg, hogy mennyi kredit van az DD egyenlegemen?

Bejelentkezés után a Fiókodban az egyenlegem almenüre kattintva láthatod a DD egyenleged aktuális állását. Ezen kívül itt azt is megtalálod, hogy kreditjeid mikor járnak le és láthatod a DD egyenlegeden történt utolsó kredit mozgásokat is.

Tovább az összes kapcsolódó kérdéshez »
A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban

6.490 Ft 5.390 Ft

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.
+36-20/250-5588;
+36-46/786-840

Vagy írj nekünk e-mailt: