Gyémánt garancia

Kedves Diamond Deal Tag,

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Annak érdekében, hogy kiváló szolgáltatókkal dolgozzunk együtt, a partnereinket alapos szűrés után választjuk ki. Így törekedve arra, hogy olyan kiszolgálásban, élményben legyen részed, mely mindenki számára elvárható, és, ezáltal hűséges vásárlónk maradj.

A partnereink maximálisan arra törekednek, hogy a lehető legjobbat kapd, de a jó szándék ellenére is előfordulhat, hogy csalódott, vagy, elégedetlen vagy a szolgáltatás tartalmával, esetleg nem azt kaptad, amit az ajánlatban olvastál.

Fontos tudnod, hogy a szolgáltatást nem a Diamond Deal nyújtja, mi kizárólag közvetítünk közted és a szolgáltató között, mégis fontos, hogy a vásárlóink elégedettségét tartsuk szem előtt minden esetben!
Ezért ha problémád adódik a szolgáltatással, vagy termékkel, mert úgy érzed, hogy a pénzedért alapvetően tartalmilag nem azt kaptad mely a feltételek között szerepelt, mi a problémát kivizsgáljuk, és ha jogos a panasz, akkor a kupon árát 100%-ig jóváírjuk a DD egyenlegeden! Minőségi probléma esetén viszont kizárólag a szolgáltatóval tudod egyeztetni, és megoldani a problémát!

Ne feledd, először is a tartalmi problémát fontos jelezned hivatalosan a szolgáltatónál megtalálható Vásárlók könyvében (panaszkönyv), vagy egyéb hivatalos írásos formában azonnal a szolgáltatás igénybevételekor, vagy a termék átvételét követően, és ennek a másolatát számunkra is eljuttatni. Ha ezt megtetted, akkor tudjuk kivizsgálni a problémát, szükség esetén a szolgáltatóval szemben eljárni, és a kupon árát jóváírni a DD egyenlegeden. 

Mindezt fontos, hogy a kupon érvényességi idején belül tedd meg!

Ezen kívül, amennyiben nem kapsz időpontot, mi a vásárlástól számított 30 napon belül jóváírjuk a kupon árát a DD egyenlegeden.

Üdvözlettel:


Darmos Sándor

Ügyvezető Igazgató
Diamond Deal Kft.

A Diamond Deal Gyémánt Garanciáról bővebben a felhasználási feltételekben olvashatsz.

Vegyetek részt egy izgalmas kalandban! Kibertámadás nevű szabadulós logikai játék az otthonodban!

Kibertámadás nevű szabadulós logikai játék az otthonodban!

5.990 Ft 4.490 Ft

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.
+36-20/250-5588;
+36-46/786-840

Vagy írj nekünk e-mailt: