Általános Szerződési Feltételek

A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek a Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13), a továbbiakban Diamond Deal Kft. kizárólagos tulajdonában lévő és általa üzemeltetett www.diamonddeal.hu weboldal felhasználásának és igénybe vételének feltételeit.

Tárhely szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

 • Cím: Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca 80/A. I. emelet, 8140-es kapucsengő
 • Fax: (+36)-1/789-3789 
 • Telefon: (+36)-1/789-2789 (9:00-től 17:00-ig)
 • Levelezés: 1538 Budapest, Pf.: 510.
 • Email: support@tarhely.eu

Békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület

 • Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
 • 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
 • Telefonszám: (+36)-1/269-0703
 • Ügyfélfogadás: keddtől-csütörtökig 9-14 óra között
 • E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu
 • web: www.panaszrendezes.hu

1. Regisztráció és működés

Felhasználó lehet mindenki, a weboldalon regisztrált természetes vagy jogi személy, aki a regisztrációjával egybekötve az alábbi felhasználási feltételeket elolvasta és elfogadta saját felelősségre. A felhasználási feltételek a weboldal használatához kötelezően mindenkire érvényesek és irányadóak. A Felhasználó a regisztrációval elfogadja jelen felhasználási feltételeket, amely a regisztráció létrejöttével és az ott megadott személyes adatokkal egyetemben a két fél közötti írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja (adatbázisba menti a szerződés tényét, lényeges jellemzőit, kapcsolódó információit, adatait) és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi, ahhoz a szerződő a következőképpen férhet hozzá:

 • Jelen felhasználási feltétel szövege elérhető a www.diamonddeal.hu oldal láblécében, a Jogi információk alatt az ÁSZF linkre kattintva.
 • a regisztrációkor, a szerződés alapjául szolgáló személyes adatok a www.diamonddeal.hu oldal fejlécében, bejelentkezést követően a legördülő menü Adataim menüpontból érhetők el és módosíthatók. A módosítások naplózásra kerülnek.

A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a DiamondDeal bizalmasan kezeli és azt harmadik fél részére nem adja át.

Az ajánlatok regisztráció nélkül is megtekinthetők, azonban a weboldalon felkínált szolgáltatások megvásárlásaihoz, illetve igénybe vételéhez regisztrált felhasználóvá kell válni.

A weboldalon a regisztráció menüpont alatt pár perc alatt elvégezhető a regisztráció, ahol a felhasználótól a következő adatok megadása kötelezően szükséges név, e-mail cím és város opció. Nem kötelező, de ajánlott mezőben kért adatok a születési év.

Gyors regisztráció

A vásárlás során a Kosár oldalon lehetősége van a vásárlóknak az úgynevezett "gyors vásárlásra", amellyel teljes értékű regisztráció jön létre a weboldalon. A gyors regisztráció abban különbözik a normál regisztrációtól, hogy ebben az esetben a DiamondDeal rendszere generál jelszót, amit levélben küld el a felhasználónak, a felhasználó pedig bejelentkezve azonnal módosíthatja azt. Ha a megadott email címmel már történt regisztráció korábban, akkor a rendszer egy új jelszót generál és elküldi emailben a felhasználónak. A gyors regisztráció előnye, hogy a vásárláshoz nem kell elhagyni a kosár oldalt, így nem zavarja meg a felhasználót a vásárlás lebonyolításában.

A gyors vásárlás funkció a diamonddeal.hu oldal asztali és mobil verziójában is elérhető a felhasználók számára.

A felhasználó saját felelősséggel tartozik a belépő jelszava titokban tartásáért. Amennyiben a felhasználó kiadja jelszavát és ebből kára ered, úgy a DiamondDeal nem vonható felelősségre illetéktelen felhasználásáért.

A DiamondDeal weboldala különböző szolgáltatásokat kínál megvásárlásra a weboldalon regisztrált felhasználói számára. A különböző szolgáltatások az adott ajánlathoz kapcsolódóan tartalmazzák az arra vonatkozó külön felhasználási lehetőségét és érvényességi idejét, amit a meghatározott és szerződött partner nyújt a felhasználók részére. Az ajánlatok nagy kedvezményeket tartalmaznak, így az ajánlatok megvásárolható mennyiségét és érvényességi idejét az ajánlatot nyújtó szolgáltatóval (partnerrel) külön megállapodásban rögzített szerződés azt korlátozhatja és szabályozhatja. A szolgáltatásra vonatkozó külön felhasználási feltételeket, az ajánlat külön tartalmazza (milyen szolgáltatásra és milyen időtartamban vehető igénybe). A szolgáltatás megvásárlásra a weboldal használata szükséges, így csak azt regisztrált vásárlók tehetik meg, a felhasználási feltételek figyelembe vételével.

A meghirdetett szolgáltatások tartalmazzák a szolgáltatás részletes leírását, a szolgáltató (partner) nevét és címét, egyéb szükséges elérhetőségét, amelyeket a regisztrált felhasználók számára elérhetővé tesz. Az ajánlat a partnerrel szerződött ideig érvényes, mely 2-12 hónapig terjedhet. Az ajánlat a weboldalon, a DiamondDeal meghatározása alapján 1-365 napig lehet elérhető és igénybe vehető (vásárlásra felajánlott).

A felhasználó az érvényes ajánlatokat megvásárolhatja, az adott fizetési feltételek segítségével és ellenértékben egy egyedi névvel és kóddal ellátott kupont kap a DiamondDeal-től, amit a meghatározott felhasználási feltételek alapján vehet igénybe a partnernél. A szolgáltatás igénybe vételének módját, idejét és egyéb felhasználási részleteit az ajánlat tartalmazza.

A weboldalon található tartalmat, designt, reklámszöveget és egyéb felépítését a DiamondDeal bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja, vagy megszüntetheti.

A weboldal a DiamondDeal kizárólagos tulajdonát képezi, így annak tartalma nem másolható ki és nem használható fel más üzleti célra. Amennyiben a weboldal bármilyen tartalma másolásra kerül, annak illetéktelen felhasználásáért ezt a tevékenységet végző személy a felelős és a magyar jogszabályoknak megfelelő eljárás az irányadó.

A weboldalon található összes tartalom (írott, ábrázolt, szerkesztett vagy egyéb tartalom) a DiamondDeal és az ajánlatoknál a partnerek szellemi tulajdonát képezi, ezért azt illetéktelenül felhasználni szigorúan tilos. Bármely tartalom jogtalan felhasználása, vagy a tartalom megkárosítása jogi következményeket von maga után

A weboldalon nyújtott szolgáltatásokról, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről a 2001. évi CVIII. törvény irányadó.

A felhasználó csak felelősségteljesen használhatja a weboldalt. Minden a weboldallal és a DiamondDealhez tartozó információért a felhasználó személyesen felel és nem okozhat kárt és nem terjeszthet üzletrontást okozó információkat ezzel kapcsolatban. Amennyiben a felhasználó ezt megszegi úgy a magyar polgári törvénykönyvnek megfelelően eljárás indítható ellene és jogi következményekre számíthat.

A weboldalon keresztül illetéktelen információ, amelyről nincs a DiamondDeallel külön megállapodás nem közölhető és nem terjeszthető. Itt értendő bármi negatív irányba megkülönböztető faji, vallási vagy politikai információk terjesztése is.

Tilos a weboldalra vírust, vagy azt bármilyen módon megkárosító egyéb dolgokat terjeszteni. Ezzel a felhasználó saját felelősséggel tartozik a DiamondDeal felé.

Amennyiben a felhasználó megsérti a felhasználási feltételek valamelyik pontját a DiamondDeal ez esetben törölheti a felhasználó regisztrációját és kizárhatja a weboldal további használatából.

A www.diamonddeal.hu oldalon az ajánlatoknál megjelenő képek illusztrációk, így a vásárlás után reklamációt azzal kapcsolatosan nem fogadunk el, ha egy szolgáltató nem a képeken szereplő módon, vagy a képeken látható gépekkel nyújtja a szolgáltatást! Erről minden esetben még a vásárlás előtt egyeztetni, és érdeklődni lehet a szolgáltatónál a feltüntetett elérhetőségeken.

2. Ajánlatok megvásárlása

Az aktuális meghirdetett ajánlatok megjelennek a DiamondDeal főoldalán, illetve az „Aktuális ajánlatok” menüpont alatt. Az ajánlatok megtekintéséhez az akció időtartama alatt bárkinek lehetősége van rá. Az aktuális ajánlatok megvásárlásához a felhasználónak be kell lépnie a saját felhasználó nevével és jelszóval. Tehát az akciós ajánlatok és szolgáltatások megvételéhez és később az igénybe vételéhez, csak a regisztrált felhasználók jogosultak.

Gördülékenyebb, gyorsabb vásárlást tesz lehetővé a „gyors vásárlás” opció, amely egyfajta gyors regisztrációnak minősül. Ez esetben a rendszer generál a felhasználónak egy jelszót, amivel később be tud lépni az oldalra. Ez a jelszó szabadon megváltoztatható. A gyors vásárlás lehetősége az oldal mobil verzióján is elérhető.

Az akciós ajánlatok megvásárlásához a következő teendői vannak a felhasználónak. A felhasználó belép a főoldalon, kiválasztja a számára tetsző és aktuális, vagyis akcióban lévő ajánlatot és rákattint. Elolvassa az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket, melyek a szolgáltatás igénybe vételéhez közvetlenül tartoznak (itt értendő a szolgáltatás részletes leírása, partner elérhetősége és érvényességi idő). Fontos: az ajánlat leírása nem terjed ki minden részletre, és arra, hogy egy kupon felhasználásának mik a kizáró tényezői, ezért amennyiben úgy érzed, hogy nem kaptál választ valamire, mindenképpen érdeklődj a szolgáltatónál vásárlás előtt és csak abban az esetben vedd meg a kupont, valóban azt kapod majd, amit szeretnél, amire számítottál, ugyanis a vásárlástól számított 14 nap után nem tudunk reklamációt elfogadni. Ha a vásárlás mellett döntöttél, rá kell kattintanod a „Megveszem” gombra. Ezzel a felhasználó a fizetési mód oldalra lép tovább, ahol kiválaszthatja a fizetési módot. A felhasználó kiválasztja a számára alkalmas fizetési módot.
A kedvezményes szolgáltatásokat csak a Diamond Deal Kft. által meghatározott fizetési módokkal lehet megvásárolni! Az akciós szolgáltatások partnernél történő helyszíni kifizetése szigorúan tilos.

Bankkártyával fizetés esetén a felhasználónak további adatok szükséges lesz megadnia, amelyet a CIB Bank vagy a Simple  fizetési portálja segítségével bonyolíthat le. Ebben az esetben is szükséges a felhasználó nevének és az akciós ajánlat beazonosító kódjának megadására. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy a pénzügyi tranzakció, vagyis az ajánlat ellenértéke azonnal jóváírásra kerül, így a felhasználó hamarabb rendelkezhet a megvásárolt ajánlattal, vagyis az akciós kuponnal.

Fontos, hogy amennyiben a felhasználó 30 napon belül legalább 10 db vagy 200.000 Ft értéket meghaladó kifizetetlen kuponnal rendelkezik, számára csak a bankkártyás fizetési mód érhető el. Abban az esetben, ha  a felhasználó jelzi nekünk az info@diamonddeal.hu címen, hogy melyik kuponokat szeretné kifizetni és melyeket töröljük a megrendelései közül vagy időközben kifizeti a leadott rendeléseket, a további fizetés módok újra elérhetővé válnak.

Átutalás esetén a felhasználó látni fogja a szükséges adatokat, ahova a banki átutalást kell elvégeznie (szolgáltató adatai és bankszámlaszáma). Ebben az esetben is szükséges a felhasználó nevének és az akciós ajánlat beazonosító kódjának megadására a „közlemény” rovatban. Ennél a fizetési módnál a pénzügyi teljesítés akár 3 munkanapba is telhet, így a felhasználó csak ezután jogosult az akciós ajánlat kupon eléréséhez.

Személyesen a CIB Bankon kívül kizárólag az Ügyfélszolgálatunkon lehet a kupon vételárát kifizetni (1074 Budapest, Csengery utca 26.).

Összegzés: a kifizetett akciós kupont a felhasználó maximum 3 munkanapon belül kapja meg. A vételár megérkezéséről és a kupon kiküldéséről a DiamondDeal egy e-mail értesítőt küld a vásárlónak. (előfordulhat, hogy az értesítőt a vásárló levelező rendszere a "spam" mappába továbbítja). A kupont kinyomtatni, vagy a kuponkódot kiírni a vásárló a DiamondDeal oldalán belépés után a "Saját profilom" menüpont alatt tudja megtenni a "Kuponjaim" fülön. Továbbá a kupon a vásárlónak küldött visszaigazoló email-ben található linken is letölthető PDF formátumban.

Az internetes fizetési módok könnyen és gyorsan teljesíthetők, kényelmesen bárhonnan elvégezhetők és biztonságosak. A felhasználó adatait illetéktelen felhasználók nem láthatják, és nem férhetnek hozzá.

Egyéb fizetési mód: Személyesen kétféle képen lehetséges a befizetés! Az első, hogy befáradsz bármelyik CIB Bankba, és ott a közlemény rovatban tüntesd fel a vásárláskor kapott 10 jegyű kódot. A másik lehetőség, hogy ügyfélszolgálatunkon fizetheted ki a kuponod hétfőtől szombatig 10:00 és 20:30 között. Ügyfélszolgálatunk címe: Diamond Deal Kft. 1074 Budapest, Csengery utca 26. utcafront.

Mindkét készpénzes fizetési mód esetén a vásárlástól számított 8 nap (beleszámítva a munkaszüneti napokat is) áll rendelkezésére a vásárlónak a befizetés teljesítésére! A vásárlás után számított ajándék krediteket kizárólag azoknak a vásárlóknak írjuk jóvá, akik meghatározott szintű DD Klub tagsággal rendelkeznek és a vásárlástól számítva 4 napon belül teljesítik a befizetést!

Jótékonysági kuponok vásárlása esetén a vásárló ugyanazon szabályok szerint kap krediteket, ahogyan az egyéb kuponok esetében, azonban meglévő kreditpontjait nem használhatja fel jótékonysági kuponok vásárlására. Továbbá jótékonysági kuponok vásárlása esetén nem generál a rendszer letölthető kupont a profil oldalra, hanem egy azzal teljesen egyenértékű digitális bizonyítványt állít ki, amely a profil oldalról elérhető.

Egyedi ajánlatok megvásárlása esetén, ahol ez külön feltüntetésre kerül az ajánlatban csak bankkártyás fizetési opció lehetséges. Amennyiben ilyen egyedi ajánlat kerül kosárba helyezésre, akkor a teljes kosár csak bankkártyával fizethető ki. 

A vásárló a kupon árát személyesen nem fizetheti ki a szolgáltatónál. Ez az oldalunk egyik legfontosabb szabálya, melyet szerződés szerint a szolgáltatók is kötelesek betartani! A kupon vételárát bármilyen fizetési formában a Diamond Deal Kft. felé kell teljesíteni! A szolgáltatók nem ajánlhatják fel ezt a lehetőséget, és nem lehet megvásárolni és kifizetni az akciós ajánlatokat náluk! Amennyiben ezt a vásárló és a szolgáltató figyelmen kívül hagyja, úgy a vásárló részére az-az oldalunkról történő végleges kitiltást vonja maga után, továbbá a szolgáltatókat is felelősségre vonjuk, és megszüntetjük velük a partneri viszonyt. Illetve mindkét felet kártérítés megfizetésére kötelezzük.

Helyszínen történő fizetés kizárólag a "foglalóval" vásárolt kuponok különbözeténél engedélyezett.

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy rögtön a megvásárlásnál átruházza (elajándékozhatja) más személy részére. Itt a kuponoknál talál egy „ajándék” gombot, amelyre rákattintva megadhatja, annak a személynek a nevét, akinek a kupont szánja, és egy rövid üzenet beírására is van lehetőség, mely meg fog jelenni a kinyomtatott kuponon.

3. Ajánlat felhasználása

A sikeres pénzügyi teljesítés után a felhasználó a "Saját profiljába" megkapja az akciós kupont. Az akciós ajánlati kupont a felhasználónak meg kell nyitnia az Adobe program segítségével. A megnyitott kupont a felhasználónak ki kell nyomtatni, vagy a kupon kódot ki kell írni ahhoz, hogy a partnernél azt fel tudja használni fizetési eszközként.

Az akciós ajánlat a következő információkat tartalmazza:

 • Az ajánlat megnevezése
 • A szolgáltatást teljesítő partner neve, címe (ahol a szolgáltatást igénybe vehető) és elérhetősége (telefonszám, weboldal, stb.)
 • Az ajánlat érvényességi ideje (mettől-meddig)
 • Az ajánlathoz tartozó egyéb felhasználási feltételeket, ajánlat részletes leírását.
 • Az ajánlat eredeti árát
 • Az ajánlat kedvezményét
 • Az ajánlat kedvezményes (lealkudott) árát, amennyiért a felhasználó megvásárolta
 • Egyedi azonosító kódot és a hozzá tartozó vonalkódot.
 • A felhasználó által megadott nevet.

Az akciós ajánlati kupon a megadott érvényességi időn belül használható fel a partnernél a leírt feltételek alapján és az arra vonatkozó szolgáltatásra vagy termékre. A felhasználó kinyomtatott formában köteles odaadni az akciós kupont a partnernek. Vagy a kupon kódot kiírni, ha nincs lehetőség nyomtatásra és azt átadni a szolgáltatónak, viszont utóbbi megoldást mindenképp előre szükséges az adott partnerrel egyeztetni, hogy elfogadja-e a kódot ilyen formában. Amennyiben a kuponért cserében a szolgáltató bérletet biztosít, azt a vásárlónak minden alkalommal előzetes felszólítás nélkül kötelessége magával vinni és bemutatni, különben a szolgáltatást nem végzi el a szolgáltató, és az alkalom elveszik.

Az akciós kupon készpénzre nem váltható és más akciókkal nem összevonható. Amennyiben a felhasználó kisebb összegért vett igénybe szolgáltatást a partnernél, így a különbözeti összegre nem jogosult és a különbözeti összeget nem kérheti vissza sem a partnertől, sem a DiamondDealtől.

Az akciós kupont általában előzetes e-mail bejelentkezés vagy telefonos jelzés után vehető igénybe, amennyiben ezt a partner kéri. Amennyiben erre vonatkozólag nincs kikötés, úgy a felhasználónak a helyszínen csak át kell nyújtani a kupont, mint fizetési eszközt. Fontos, hogy a felhasználó figyeljen az érvényességi időre és lejáratára. A lejárt kuponokat a partnernek nem fogadják el. A lejárt kuponok nem visszaválthatók. A kupon teljes összegéről a felhasználó a partnertől kap nyugtát vagy számlát a felhasználáskor.

Ami nagyon fontos, bármilyen reklamációt kizárólag a kupon érvényességi idején belül tudunk elfogadni!
A szolgáltatókkal minden esetben (ha ez nincs másképp feltüntetve az ajánlatnál) előzetesen kell időpontot egyeztetni vagy telefonon, vagy e-mailben illetve a feltüntetett weboldalon megtalálható bármilyen elérhetőségen keresztül! A szolgáltató a kupon érvényességi idején belüli bejelentkezéskor felajánl több lehetőséget, akár a kupon beváltási határidőjén túl is, és a vásárlónak is rugalmasnak kell lennie ezen időpontok valamelyikének elfogadásában. A lényeg, hogy a kupon érvényességi idején belül eljuttasd a kupon kódot a szolgáltatóhoz.

A DiamondDeal nem vállal felelősséget az időpont egyeztetések sikertelensége miatt lejáró kuponok miatt. Ha semmilyen módon nem éred el a szolgáltatót (telefon, e-mail, sms) jelezd nekünk mielőbb a kupon érvényességi idején belül, és segítünk felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval.

Amennyiben a felhasználót nem elégíti ki a szolgáltatás minősége vagy a szolgáltató szolgáltatás nyújtására vonatkozó bármilyen feltétel, azért a DiamondDeal nem vállal semmilyen felelősséget. Amennyiben a felhasználót bármilyen kár érné a szolgáltatás nyújtása során, úgy a kártérítésért a szolgáltató felelős. Bármilyen a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos információért, teljesítésének idejéről vagy módjáról a szolgáltató felelős. Az esetleges panaszokkal minden esetben a szolgáltatót kell megkeresni! Minőségi panasz esetén a problémát azonnal a szolgáltatás igénybevételekor jelezni kell a helyszínen a "Vásárlók könyvében" vagy bármilyen hivatalos írásos formában! Ennek a másolatát pedig el kell juttatni a Diamond Deal Kft. részére. Ebben az esetben tudjuk kivizsgálni a problémát és szükség esetén a szolgáltatóval szemben eljárni. Viszont az írásos helyszíni panasz hiányában nem tudunk eljárni a partnerrel szemben. A DiamondDeal hirdetés közvetítő oldal utólagos DiamondDealnak írt panaszt nem jogosult elbírálni egyik fél javára sem, ezért a felmerült problémát a vásárlónak és szolgáltatónak egymással kell rendezniük. Ami nagyon fontos, bármilyen jogos reklamációt kizárólag a kupon érvényességi idején belül tudunk elfogadni! Minden ezzel kapcsolatos határidőt, akár a felhasználással, kód bediktálással, vagy reklamációval kapcsolatosan nagyon szigorúan veszünk, és egy napos időtúllépést sem fogadunk el indoktól függetlenül.

Abban az esetben, ha a vásárló a kupont a megadott határidőn belül elfelejtette felhasználni, nem diktálta be az érvényességi időn belül a kuponkódot, vagy a szolgáltatónál leegyeztetett időpontra nem megy el, illetve késik, és ezért az alkalom elveszik, a vásárló nem élhet panasszal vagy kérelemmel sem a szolgáltató sem a DiamondDeal felé.

A szolgáltatók a leegyeztetett időpontnál semmilyen késést sem kötelesek elfogadni! Továbbá a lefoglalt időpontokat egyéb, a kuponon feltüntetett rendelkezés hiányában a vásárlók indoktól függetlenül minimum 48 órával az időpont előtt mondhatják le, vagy módosíthatják! Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül!

A Szolgáltatók a megvásárolt kuponokra bármelyik fél kérésére a kupon érvényessége után is biztosíthatnak időpontot, kivéve, ha ez a fontos tudnivalókban másképp van szabályozva. Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ettől az egyes szolgáltatók saját döntésük alapján eltérhetnek függetlenül attól, hogy az eltérő szabályozás szerepel-e a kupon fontos tudnivalójában.

Felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy egyes szolgáltatóknál a szolgáltatások igénybe vétele előtt egészségügyi adatlapot, vagy beleegyező nyilatkozatot kell kitölteni, és ennek megtagadása esetén a kupon felhasználtnak minősül.

Amennyiben késés miatt már nem lehet elvégezni a szolgáltatást a kupon felhasználtnak minősül, és reklamációt nem fogadunk el. Ha a szolgáltató úgy ítéli meg, hogy elvégzi a kezelést a késés ellenére akkor a késés időtartamával rövidül a szolgáltatás. Ha nem tudsz elmenni a leegyeztetett időpontra, és már 48 órán belül vagy, akkor ajándékozd el a kupont, melyet bárki felhasználhat helyetted! Amennyiben a vásárló nem megy el a lefoglalt időpontra, és nem adott le a foglaláskor érvényes kuponkódot, úgy a szolgáltató a vásárló neve alapján is kérheti a DiamondDeal-t, hogy a kupont minősítse felhasználtnak.

A kupon csak egyszer használható fel, amennyiben a partner másképpen nem rendelkezik. Több alkalomból álló, vagy többféle szolgáltatásból összeállított kupont szétbontani nem lehet, mivel a kupon ára kizárólag a teljes csomagra vonatkozik! Amennyiben a fennmaradó kezeléseket nem tudja a Vásárló igénybe venni indoktól függetlenül, a fennmaradó kezelések árát nem áll módjában sem a Szolgáltatóknak, sem a DiamondDeal-nek visszafizetni vagy más szolgáltatásokra felcserélni.

Amennyiben a vállalkozásban vis major helyzet keletkezne – pl. csődeljárás, bezárás – és a kupon érvényességi ideje alatt a szolgáltatást nem tudja a vevők (felhasználók) felé nyújtani, úgy a vásárló feljelentést tehet a DiamondDeal-el szerződött szolgáltatóval szemben, és a szolgáltató köteles ebben az esetben is visszafizetni a kupon árát, vagy annak fel nem használt részét. Amennyiben a szolgáltató képtelenné válik a szolgáltatás nyújtására, bármilyen egyéb a szolgáltatással kapcsolatos reklamációért (minőség, ár/érték arány, stb.) a szolgáltató felelős.

A DiamondDeal nem vállal felelősséget a partner által működtetett szolgáltatás nyújtó helyiségért, illetve a partnerhez tartozó egyéb eszközökért (pl. weboldal). A partner felel a hozzá tartozó eszközök és szolgáltatások megfelelő üzemeltetéséről és nyújtásáról. A DiamondDeal az akciós hirdetés feladásakor nem köteles a helyet és a szolgáltatást ellenőrizni! Ezért, és az esetleges panaszokért, vagy kártérítési igényért kizárólag a Partner felelős.

A vásárló a DiamondDeal-el a megvásárolt, és kifizetett kupon vásárló fiókjában történő elérhetőségig áll szerződéses viszonyban! Amint a kupont DiamondDeal elérhetővé tette vásárló részére, attól kezdve a vásárló a szolgáltatóval áll szerződésben, minden problémát a két félnek egymással kell rendeznie.

Lejárt kuponok jóváírására kizárólag a DD Klub tagsággal rendelkező vásárlóinknak van lehetőségük, Törzsvásárlói szinttől felfelé. Ebbéli igényüket írásban kell jelezniük a help@diamonddeal.hu email címen. A lejárt kupon jóváírását a megfelelő Klub szint elérése esetén kizárólag a kupon vásárlója kérheti. Törzsvásárlói szinten 6 havonta (180 nap) egyszer, Elit tag szinten 3 havonta (90 nap) egyszer, VIP tag szinten 2 havonta (60 nap) egyszer, Gyémánt tag szinten havonta (30 nap) egyszer írható jóvá lejárt kupon a DD Klub tagjainak.

DD Klub tagsággal nem rendelkező vásárlóink és a DD Klub „Tag” szintű tagjai számára a lejárt és a fel nem használt kuponokat indoktól függetlenül nem áll módunkban visszafizetni, a fel nem használt kuponok vételára a Diamond Deal Kft. jutalékát képezi 100% mértékben rendkívüli árbevételként.

4. A "foglalóval" történő vásárlás

A www.diamonddeal.hu oldalon a "foglaló" egy fantázianév, ezért semmilyen téren nem vonatkozik rá a közéletben használatos foglaló törvényi szabályozásai.

Foglalós vásárlás esetén a vásárló csak egy "foglalós" árat, más néven előleget kell megfizessen a DiamondDeal felé. A kedvezményes árból így fennmaradó összeget, amely az ajánlatnál minden esetben feltüntetésre kerül, a vásárló a szolgáltatónak fizeti meg az ajánlat felhasználásakor a szolgáltatónál megengedett fizetési lehetőségek egyikével, ha a szolgáltató elfogadja, akkor adott esetben akár SZÉP kártyával.

Foglalós vásárlás esetén a kártérítésre, és a szolgáltatás minőségére jelen ÁSZF 3., AJÁNLAT FELHASZNÁLÁSA című pontjának 7. bekezdése vonatkozik.

A foglalósan megvásárolt kupon minden más feltétele megegyezik az általános akciós ajánlati kupon feltételeivel. Fontos azonban, hogy foglalós kupon ajándékba nem vásárolható!

5. A vásárlástól való elállási és felmondási jog

A Felhasználó a kupon megrendelésétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-a alapján.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 2364 Ócsa, Bem József u. 6. vagy info@diamonddeal.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

"Címzett: Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., telefon: +36-46/786-840, email cím: info@diamonddeal.hu)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló kupon megnevezése.

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló kupon megrendelésének időpontját megadni.

A fogyasztó(k) neve: Adja meg a regisztrációkor megadott Kereszt- és Vezetéknevet

A fogyasztó(k) címe: Adja meg a lakcímét

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt"

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A kupon megrendelésén azt kell érteni, amikor a Vásárló a DiamondDeal oldalán a "Megveszem" gomb megnyomásával leadja a megrendelést, és a DiamondDeal erről értesítő e-mailt küld a Vásárlónak. DiamondDeal nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a "spam" mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli. A DiamondDeal a kupon felhasználását jogosult ellenőrizni és amennyiben a felhasználó a kupont még nem váltotta be, úgy a kupont érvényteleníti és az elállástól számított 30 napon belül köteles visszafizetni felhasználónak az érvénytelenített kupon vételárának összegét. A DiamondDeal ugyanakkor jogosult az elállás során felmerült ésszerű költségeit a visszautalandó összegből levonni. Ez a költség 2 részből tevődik össze választott fizetési módtól függetlenül: 

 • a kezelési és banki költségekből, amely a befizetett összeg 10%-a, de minimum 1000 Ft Magyarországon vezetett, forint alapú bankszámla esetén, deviza utalás esetén pedig az érvényes banki költségek alapján történik.
 • abban az esetben és csak abban, ha vásárlásai során krediteket használt fel a vásárló, akkor az addig felhalmozott érvényes ajándék kreditjeit elveszíti az egyenlegéről és a visszautalandó összegből levonásra kerül a korábbi vásárlásai során, bármely esemény kapcsán szerzett és felhasznált ajándék kreditek összege, maximum a visszautalandó összeg erejéig

Az alábbi esetekben a Vásárló nem érvényesítheti elállási/felmondási jogát:

 • 14 napos határidő után a vételárat a DiamondDeal-nek nem áll módjában visszafizetni és a vásárlásnál esetlegesen felhasznált krediteket sem írja jóvá a vásárló egyenlegén!
 • a DiamondDeal szolgáltatása a kupon felhasználói fiókban való elhelyezéséig és letölthetővé tételéig terjed. Így amennyiben a felhasznált/beváltott kupon által biztosított, 3. fél által nyújtott szolgáltatástól szeretne a fogyasztó elállni (panasz vagy egyéb indok miatt), abban az esetben a 3. féllel kell ez ügyben a kapcsolatot felvennie, a DiamondDeal-nek nem áll módjában a kupon árát megtéríteni. Természetesen a megrendeléstől számított 14 napon belül még fel nem használt (3. félnél be nem váltott) kuponokra érvényesíthető az elállási/felmondási jog.
 • amennyiben a vásárló a kupont a 3. félnél beváltotta/felhasználta, nem élhet az elállási/felmondási jogával 14 napon belül sem.
 • egyedi ajánlatok esetében, amelyeknél a fontos tudnivalókban feltüntetésre és kiemelésre kerül, hogy a vásárlót elállási jog nem illeti meg.
 1. félnél való beváltásnak/felhasználásnak minősül, ha a vásárló a 3. félnek (a kuponon szereplő szolgáltatás nyújtójának) bármilyen módon (személyesen, telefonon, emailben, stb.) megadja a kuponon szereplő kódját.

Abban az esetben, ha a felhasználó eláll a még ki nem fizetett vásárlásától, amelynél kreditet használ fel, a DiamondDeal-nek nem áll módjában a felhasznált krediteket a felhasználónak jóváírni az egyenlegén.

Termékek esetén elálláskor a termékek visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.

Elállási jog a vásárlástól számított 30 napon belül DD Klubtagoknak

Amennyiben DD Klubtag vagy és a megvásárolt kupont a szolgáltató hibája miatt nem szeretnéd vagy nem tudod felhasználni (például ha nem sikerül időpontot egyeztetned a szolgáltatóval) és jóváírást kérsz az egyenlegeden, akkor a kupon vásárlásától számított 30 napon belül jóváírjuk neked a kupon árát levonás nélkül és így vásárolhatsz helyette másik kupont. Viszont 30 napon túl nem áll módunkban a kupon árát jóváírni csakis jogos írásos panasz esetén. Nagyon fontos, hogy kupon felhasználásnál probléma esetén jóváírást a panaszkönyvbe írt bejegyzés másolatának eljuttatása után tudunk eszközölni.

Elállási jog Last minute jellegű ajánlat esetén:

A DiamondDeal oldalán megvásárolt "Last minute" jellegű kuponok esetén az elállási jogot csak a kupon -a fontos tudnivalókban is feltüntetett- érvényességi idején belül tudjuk biztosítani. A Last minute megjelölés minden esetben az adott ajánlat fontos tudnivalóiban kiemelve található meg.

Elállási jog a "foglalós" kuponok esetén:

Foglalós kuponok esetén az elállás minden esetben megegyezik az általános kuponokra érvényes elállási joggal, azonban a vásárlástól számított 14 naptári napon belül a DiamondDeal-től csakis a foglaló mértéke kérhető vissza az érvényes kezelési költség mellett vagy kredit jóváírás formájában.
Amennyiben a vásárló a kupon árának fennmaradó részét a hirdető partnernél már megfizette, azt csakis a partnertől tudja visszaigényelni.

6. Kreditekkel kapcsolatos feltételek

 • 1 DD kredit 1 Ft-ot ér a felhasználás során.
 • Átutalásos, készpénzes vagy személyes fizetési mód esetén a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül kifizetés esetén jár csak a kredit.
 • Kredit felhasználás esetén, amennyiben nem fizeted ki a megrendelés fennmaradó részét a felhasznált kreditet nem áll módunkban jóváírni az egyenlegeden.
 • A kreditpont csak a megrendelés fizetendő része után jár vagyis 2.000 Ft-os megrendelés esetén, ha 300 kreditet használsz fel csak az 1.700 Ft után jár kredit.
 • Jótékonysági ajánlatokra nem használható fel DD kredit!
 • Az ajándék kreditek érvényességi idejét az egyenlegeden láthatod. A vásárlás során kapott ajándék kreditek és méltányossági jóváírások, a jóváírástól számított 1 hónapig felhasználhatók.
 • Megvásárolt kupon jogos írásos panasz esetén történő jóváírásával kapott kreditek a jóváírástól számított 3 hónapig felhasználhatók.
 • A DD plasztik kártya vásárlással feltöltött kreditek 6 hónapig felhasználhatók.
 • Minden esetben csak a nálunk elköltött pénz után jár kredit, azaz, ha az ajánlat lehetővé teszi a szolgáltatónál történő Szép Kártyás fizetést, akkor arra nem tudunk kreditet adni. Ha az ellenérték egy részét előlegként fizeted és a fennmaradó részt Szép Kártyával, akkor csak az előleg után tudunk kreditet adni, a többi feltétel figyelembevételével.
 • Vásárláskor nem szükséges megadnod azt, hogy mennyi kreditet használsz fel, hanem a rendszer mindig a rendelkezésre álló kreditmennyiséget vonja le.
 • A Diamond Masszázs Stúdió megjelölt ajánlatait lehetőség van a Diamond Deal ügyfélszolgálatán SZÉP kártyával is kifizetni, azonban SZÉP kártyás fizetés esetén a vásárlás után nem tudjuk a kredit jóváírást biztosítani és a SZÉP kártyás fizetés esetén kredit nem használható fel a vásárláshoz! SZÉP kártyás fizetés kizárólag a Szabadidő zsebből lehetséges.

A DD Kredit a DiamondDeal saját ajándéka a vásárlók részére, melyet a DD indoklás nélkül bármikor térítés nélkül visszavonhat és a kreditrendszert indoklás nélkül megszüntetheti!

7. A DD Klub szabályzata

A DD Klub a Diamond Deal hűségrendszere azon felhasználók számára, akik rendszeresen vásárolnak a diamonddeal.hu oldalon. A vásárlói hűséget különböző hűségszintekhez tartozó előnyökkel és kedvezményekkel ösztönözzük.

A DD Klub szintjei:

GYÉMÁNT TAG - Legalább 15 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 50.000 Ft értékben.

VIP - Legalább 10 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 30.000 Ft értékben.

ELIT - Legalább 5 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 20.000 Ft értékben.

TÖRZSVÁSÁRLÓ - Legalább 3 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 10.000 Ft értékben.

TAG - 1.000 gyémánt összegyűjtésével válhat egy felhasználó Klubtaggá, ahonnan már nem eshet ki.

Amennyiben egy felhasználó tagja lett a DD Klubnak, tagsága nem vész el, az aktuális rangja az aktivitásától függ. Minden vásárlása 3 hónapig számít bele a szintek meghatározásába, vagyis rendszerünk minden nap az elmúlt 3 hónapot veszi figyelembe. (A 3 hónap naptári hónapot jelent) Nagyon fontos, hogy a darabszámok különböző ajánlatokra vonatkoznak, ugyanabból az ajánlatból több darab vásárlása csak összegszerűen számít bele a szintek kiszámításába.

Hogyan válhatunk DD klubtaggá?

DD Klubtaggá minimum 1.000 gyémánt összegyűjtésével válhatnak a felhasználók. Amint ez megtörtént, a következő nap éjféltől lép érvénybe a DD Klubtagság. A klubtagság szintjét a vásárlások száma és értéke határozza meg.

Gyémántokat a Diamond Deal regisztrált felhasználói szerezhetnek a következők szerint:

 • Lépj be oldalunkra GoodID-val és szerezz 100 gyémántot!
 • Iratkozz fel hírlevelünkre és 120 gyémántot szerzel. Amennyiben már feliratkoztál vagy regisztrációd után nem iratkoztál le, automatikusan megkapod a gyémántokat
 • Nyiss meg egy aktuális hírlevelünket és 30 gyémántot szerezhetsz! A hírlevelünk megnyitásával visszaigazolod részünkre, hogy élő az e-mail címed.
 • Kövesd hírlevelünket minimum 15 különböző napon és 60 gyémántot szerezhetsz!
 • Ismerd meg ajándékutalványunkat és 30 gyémántot szerezhetsz!
 • Ha még hiányzik adatod a profilodban és kitöltöd, 60 gyémántot szerezhetsz! Amennyiben korábban megadtad adataid (Nem, születésnap, telefonszám, város), akkor automatikusan megkapod az érte járó gyémántokat!
 • Vásárolj 3 különböző ajánlatot, összesen minimum 5.000 Ft értékben és 300 gyémántot szerezhetsz!
 • Vásárolj ajánlatainkból és minden vásárlásod után gyémánttal jutalmazunk, hogy mihamarabb Klubtag lehess! A vásárlásokért járó gyémántok mennyiségét a kosár oldalon láthatod! Egy ajánlatért maximum 600 gyémántot szerezhetsz.

Milyen előnyökkel jár a DD Klubtagság?

 1. Kifizetett vásárlásaid 1%, 2%, 3% vagy 5%-át jóváírjuk a DD egyenlegeden. A jóváírást mindig a pénzzel befizetett összegből (azaz nem egyenlegből) számoljuk ki a jótékonysági kuponok kivételével. A jótékonysági kuponok után nem jár visszatérítés. A vásárlásaid után kapott krediteket 30 napon belül használhatod fel. 1 kredit 1 Ft-ot ér vásárlásaid során.
 2. A kupon érvényességének lejárta után még 30 napig jóváírjuk a DD egyenlegeden a fel nem használt kuponod árát. Ehhez elég, ha írsz egy levelet a help@diamonddeal.hu címre. A jóváírást csak egy kuponra lehet kérni. A jóváírt összeget 1 hónapon belül (30 nap) kell teljes egészében felhasználnod, különben elvész. Jóváírást kizárólag a szint elérése után lejárt kuponokra lehet kérni!
 3. DD Klubtagjainknak nem csak 14 napig biztosítunk elállási lehetőséget, hanem a vásárlást követő 30 napon belül jóváírjuk a kuponod árát a DD egyenlegeden, ha a kupont saját hibádon kívül nem tudod beváltani. Nem DD Klubtagok nem élhetnek ezzel a lehetőséggel.
 4. Minden nap elindítunk egy Napi ajánlatot, ami 10-20%-al még kedvezményesebben érhető el, mint máskor. Napi ajánlataink mindig korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre, ezért ezeket csak Klubtagjaink vásárolhatják meg!
 5. A Diamond Dealen számos olyan ajánlat található, amelyek mennyisége korlátozott, vagyis nem tud minden érdeklődő megvásárolni, ezért klubtagjaink ezen ajánlatokhoz hamarabb juthatnak hozzá. Ezekről hírleveleinkből időben értesülhetsz.
 6. Klubtagjainknak születésnapjukon mi is szeretnénk kedveskedni, ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy profilodban add meg születésnapodat!
 7. Ügyfélszolgálatunkon, amennyiben igényled, kinyomtatjuk kuponod, viszont ez csak Klubtagjainknak ingyenes törzsvásárlói szinttől, egyébként 50 Ft/kupon áron lehetséges!

8. Adatok kezelése és adatvédelem

A Diamond Deal Kft adatvédelmi szabályzata a adatvedelem/ címen érhető el és az ÁSZF integráns részét képezi.

A Diamond Deal tájékoztatja a Felhasználókat, hogy az Európai Unió új adatvédelmi rendelete (”Általános Adatvédelmi Rendelet” – GDPR) 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó valamennyi tagállamban, melynek következtében az adatkezelési tájékoztató módosult.

Hatályos: 2018. május 25-től.

Hatályos ÁSZF letöltése

Korábbi ÁSZF-ek:

2018. május 25. ÁSZF

2018. április 03. ÁSZF

2018. március 27. ÁSZF

2018. március 23. ÁSZF

2018. március 14. ÁSZF

2017. november 24. ÁSZF

2017. október 24. ÁSZF

2017. szeptember 21. ÁSZF

2017. február 16. ÁSZF

2016. szeptember 23. ÁSZF

2016. szeptember 20. ÁSZF

2016. június 16. ÁSZF

2016. február 16. ÁSZF

2015. július 06. ÁSZF

2015. május 11. ÁSZF

2015. április 15. ÁSZF

2015. január 21. ÁSZF