Általános Szerződési Feltételek

A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek a Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13, Nyilvántartásba vevő bíróság: Budapest Környéki Törvényszék
Cégbíróság), a továbbiakban DiamondDeal kizárólagos tulajdonában lévő és általa üzemeltetett www.diamonddeal.hu weboldal felhasználásának és igénybe vételének feltételeit.

Tárhely szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

 • Cím: Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca 80/A. I. emelet, 8140-es kapucsengő
 • Fax: (+36)-1/789-3789 
 • Telefon: (+36)-1/789-2789 (9:00-től 17:00-ig)
 • Levelezés: 1538 Budapest, Pf.: 510.
 • Email: support@tarhely.eu

  1. Regisztráció és működés

  Felhasználó lehet mindenki, a weboldalon regisztrált természetes vagy jogi személy, aki a regisztrációjával egybekötve az alábbi felhasználási feltételeket elolvasta és elfogadta saját felelősségre. A felhasználási feltételek a weboldal használatához kötelezően mindenkire érvényesek és irányadóak. A Felhasználó a regisztrációval elfogadja jelen felhasználási feltételeket, amely a regisztráció létrejöttével és az ott megadott személyes adatokkal egyetemben a két fél közötti írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja (adatbázisba menti a szerződés tényét, lényeges jellemzőit, kapcsolódó információit, adatait) és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi, ahhoz a szerződő a következőképpen férhet hozzá:

  • Jelen felhasználási feltétel szövege elérhető a www.diamonddeal.hu oldal láblécében, a Jogi információk alatt az ÁSZF linkre kattintva.
  • a regisztrációkor, a szerződés alapjául szolgáló személyes adatok a www.diamonddeal.hu oldal fejlécében, bejelentkezést követően a legördülő menü Adataim menüpontból érhetők el és módosíthatók. A módosítások naplózásra kerülnek.

  A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a DiamondDeal bizalmasan kezeli és azt harmadik fél részére nem adja át.

  Az ajánlatok regisztráció nélkül is megtekinthetők, azonban a weboldalon felkínált szolgáltatások megvásárlásaihoz, illetve igénybe vételéhez regisztrált felhasználóvá kell válni.

  A weboldalon a regisztráció menüpont alatt pár perc alatt elvégezhető a regisztráció, ahol a felhasználótól a következő adatok megadása kötelezően szükséges név, e-mail cím és város opció. Nem kötelező, de ajánlott mezőben kért adatok a születési év.

  Gyors regisztráció

  A vásárlás során a Kosár oldalon lehetősége van a vásárlóknak az úgynevezett "gyors vásárlásra", amellyel teljes értékű regisztráció jön létre a weboldalon. A gyors regisztráció abban különbözik a normál regisztrációtól, hogy ebben az esetben a DiamondDeal rendszere generál jelszót, amit levélben küld el a felhasználónak, a felhasználó pedig bejelentkezve azonnal módosíthatja azt. Ha a megadott email címmel már történt regisztráció korábban, akkor a rendszer egy új jelszót generál és elküldi emailben a felhasználónak. A gyors regisztráció előnye, hogy a vásárláshoz nem kell elhagyni a kosár oldalt, így nem zavarja meg a felhasználót a vásárlás lebonyolításában.

  A gyors vásárlás funkció a diamonddeal.hu oldal asztali és mobil verziójában is elérhető a felhasználók számára.

  A felhasználó saját felelősséggel tartozik a belépő jelszava titokban tartásáért. Amennyiben a felhasználó kiadja jelszavát és ebből kára ered, úgy a DiamondDeal nem vonható felelősségre illetéktelen felhasználásáért.

  A DiamondDeal weboldala különböző szolgáltatásokat kínál megvásárlásra a weboldalon regisztrált felhasználói számára. A különböző szolgáltatások az adott ajánlathoz kapcsolódóan tartalmazzák az arra vonatkozó külön felhasználási lehetőségét és érvényességi idejét, amit a meghatározott és szerződött partner nyújt a felhasználók részére. Az ajánlatok nagy kedvezményeket tartalmaznak, így az ajánlatok megvásárolható mennyiségét és érvényességi idejét az ajánlatot nyújtó szolgáltatóval (partnerrel) külön megállapodásban rögzített szerződés azt korlátozhatja és szabályozhatja. A szolgáltatásra vonatkozó külön felhasználási feltételeket, az ajánlat külön tartalmazza (milyen szolgáltatásra és milyen időtartamban vehető igénybe). A szolgáltatás megvásárlásra a weboldal használata szükséges, így csak azt regisztrált vásárlók tehetik meg, a felhasználási feltételek figyelembe vételével.

  A meghirdetett szolgáltatások tartalmazzák a szolgáltatás részletes leírását, a szolgáltató (partner) nevét és címét, egyéb szükséges elérhetőségét, amelyeket a regisztrált felhasználók számára elérhetővé tesz. Az ajánlat a partnerrel szerződött ideig érvényes, mely 2-12 hónapig terjedhet. Az ajánlat a weboldalon, a DiamondDeal meghatározása alapján 1-365 napig lehet elérhető és igénybe vehető (vásárlásra felajánlott).

  A felhasználó az érvényes ajánlatokat megvásárolhatja, az adott fizetési feltételek segítségével és ellenértékben egy egyedi névvel és kóddal ellátott kupont kap a DiamondDeal-től, amit a meghatározott felhasználási feltételek alapján vehet igénybe a partnernél. A szolgáltatás igénybe vételének módját, idejét és egyéb felhasználási részleteit az ajánlat tartalmazza.

  A weboldalon található tartalmat, designt, reklámszöveget és egyéb felépítését a DiamondDeal bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja, vagy megszüntetheti.

  A weboldal a DiamondDeal kizárólagos tulajdonát képezi, így annak tartalma nem másolható ki és nem használható fel más üzleti célra. Amennyiben a weboldal bármilyen tartalma másolásra kerül, annak illetéktelen felhasználásáért ezt a tevékenységet végző személy a felelős és a magyar jogszabályoknak megfelelő eljárás az irányadó.

  A weboldalon található összes tartalom (írott, ábrázolt, szerkesztett vagy egyéb tartalom) a DiamondDeal és az ajánlatoknál a partnerek szellemi tulajdonát képezi, ezért azt illetéktelenül felhasználni szigorúan tilos. Bármely tartalom jogtalan felhasználása, vagy a tartalom megkárosítása jogi következményeket von maga után

  A weboldalon nyújtott szolgáltatásokról, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről a 2001. évi CVIII. törvény irányadó.

  A felhasználó csak felelősségteljesen használhatja a weboldalt. Minden a weboldallal és a DiamondDealhez tartozó információért a felhasználó személyesen felel és nem okozhat kárt és nem terjeszthet üzletrontást okozó információkat ezzel kapcsolatban. Amennyiben a felhasználó ezt megszegi úgy a magyar polgári törvénykönyvnek megfelelően eljárás indítható ellene és jogi következményekre számíthat.

  A weboldalon keresztül illetéktelen információ, amelyről nincs a DiamondDeallel külön megállapodás nem közölhető és nem terjeszthető. Itt értendő bármi negatív irányba megkülönböztető faji, vallási vagy politikai információk terjesztése is.

  Tilos a weboldalra vírust, vagy azt bármilyen módon megkárosító egyéb dolgokat terjeszteni. Ezzel a felhasználó saját felelősséggel tartozik a DiamondDeal felé.

  Amennyiben a felhasználó megsérti a felhasználási feltételek valamelyik pontját a DiamondDeal ez esetben törölheti a felhasználó regisztrációját és kizárhatja a weboldal további használatából.

  A www.diamonddeal.hu oldalon az ajánlatoknál megjelenő képek illusztrációk, így a vásárlás után reklamációt azzal kapcsolatosan nem fogadunk el, ha egy szolgáltató nem a képeken szereplő módon, vagy a képeken látható gépekkel nyújtja a szolgáltatást! Erről minden esetben még a vásárlás előtt egyeztetni, és érdeklődni lehet a szolgáltatónál a feltüntetett elérhetőségeken.

  2. Ajánlatok megvásárlása

  Az aktuális meghirdetett ajánlatok megjelennek a DiamondDeal főoldalán, illetve az „Aktuális ajánlatok” menüpont alatt. Az ajánlatok megtekintéséhez az akció időtartama alatt bárkinek lehetősége van rá. Az aktuális ajánlatok megvásárlásához a felhasználónak be kell lépnie a saját felhasználó nevével és jelszóval. Tehát az akciós ajánlatok és szolgáltatások megvételéhez és később az igénybe vételéhez, csak a regisztrált felhasználók jogosultak.

  Gördülékenyebb, gyorsabb vásárlást tesz lehetővé a „gyors vásárlás” opció, amely egyfajta gyors regisztrációnak minősül. Ez esetben a rendszer generál a felhasználónak egy jelszót, amivel később be tud lépni az oldalra. Ez a jelszó szabadon megváltoztatható. A gyors vásárlás lehetősége az oldal mobil verzióján is elérhető.

  Az akciós ajánlatok megvásárlásához a következő teendői vannak a felhasználónak. A felhasználó belép a főoldalon, kiválasztja a számára tetsző és aktuális, vagyis akcióban lévő ajánlatot és rákattint. Elolvassa az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket, melyek a szolgáltatás igénybe vételéhez közvetlenül tartoznak (itt értendő a szolgáltatás részletes leírása, partner elérhetősége és érvényességi idő). Fontos: az ajánlat leírása nem terjed ki minden részletre, és arra, hogy egy kupon felhasználásának mik a kizáró tényezői, ezért amennyiben úgy érzed, hogy nem kaptál választ valamire, mindenképpen érdeklődj a szolgáltatónál vásárlás előtt és csak abban az esetben vedd meg a kupont, valóban azt kapod majd, amit szeretnél, amire számítottál, ugyanis a vásárlástól számított 14 nap után nem tudunk reklamációt elfogadni. Ha a vásárlás mellett döntöttél, rá kell kattintanod a „Megveszem” gombra. Ezzel a felhasználó a fizetési mód oldalra lép tovább, ahol kiválaszthatja a fizetési módot. A felhasználó kiválasztja a számára alkalmas fizetési módot.
  A kedvezményes szolgáltatásokat csak a DiamondDeal által meghatározott fizetési módokkal lehet megvásárolni! Az akciós szolgáltatások partnernél történő helyszíni kifizetése szigorúan tilos.

  Bankkártyával fizetés esetén a felhasználónak további adatok szükséges lesz megadnia, amelyet a CIB Bank vagy a Simple  fizetési portálja segítségével bonyolíthat le. Ebben az esetben is szükséges a felhasználó nevének és az akciós ajánlat beazonosító kódjának megadására. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy a pénzügyi tranzakció, vagyis az ajánlat ellenértéke azonnal jóváírásra kerül, így a felhasználó hamarabb rendelkezhet a megvásárolt ajánlattal, vagyis az akciós kuponnal.

  Fontos, hogy amennyiben a felhasználó 30 napon belül legalább 10 db vagy 200.000 Ft értéket meghaladó kifizetetlen kuponnal rendelkezik, számára csak a bankkártyás fizetési mód érhető el. Abban az esetben, ha  a felhasználó jelzi nekünk az info@diamonddeal.hu címen, hogy melyik kuponokat szeretné kifizetni és melyeket töröljük a megrendelései közül vagy időközben kifizeti a leadott rendeléseket, a további fizetés módok újra elérhetővé válnak.

  Átutalás esetén a felhasználó látni fogja a szükséges adatokat, ahova a banki átutalást kell elvégeznie (szolgáltató adatai és bankszámlaszáma). Ebben az esetben is szükséges a felhasználó nevének és az akciós ajánlat beazonosító kódjának megadására a „közlemény” rovatban. Ennél a fizetési módnál a pénzügyi teljesítés akár 3 munkanapba is telhet, így a felhasználó csak ezután jogosult az akciós ajánlat kupon eléréséhez.

  Személyesen a CIB Bankon kívül kizárólag az Ügyfélszolgálatunkon lehet a kupon vételárát kifizetni (1074 Budapest, Csengery utca 26.).

  Összegzés: a kifizetett akciós kupont a felhasználó maximum 3 munkanapon belül kapja meg. A vételár megérkezéséről és a kupon kiküldéséről a DiamondDeal egy e-mail értesítőt küld a vásárlónak. (előfordulhat, hogy az értesítőt a vásárló levelező rendszere a "spam" mappába továbbítja). A kupont kinyomtatni, vagy a kuponkódot kiírni a vásárló a DiamondDeal oldalán belépés után a "Saját profilom" menüpont alatt tudja megtenni a "Kuponjaim" fülön. Továbbá a kupon a vásárlónak küldött visszaigazoló email-ben található linken is letölthető PDF formátumban.

  Az internetes fizetési módok könnyen és gyorsan teljesíthetők, kényelmesen bárhonnan elvégezhetők és biztonságosak. A felhasználó adatait illetéktelen felhasználók nem láthatják, és nem férhetnek hozzá.

  Egyéb fizetési mód: Személyesen kétféle képen lehetséges a befizetés! Az első, hogy befáradsz bármelyik CIB Bankba, és ott a közlemény rovatban tüntesd fel a vásárláskor kapott 10 jegyű kódot. A másik lehetőség, hogy ügyfélszolgálatunkon fizetheted ki a kuponod hétfőtől szombatig 10:00 és 20:30 között. Ügyfélszolgálatunk címe: Diamond Deal Kft. 1074 Budapest, Csengery utca 26. utcafront.

  Mindkét készpénzes fizetési mód esetén a vásárlástól számított 8 nap (beleszámítva a munkaszüneti napokat is) áll rendelkezésére a vásárlónak a befizetés teljesítésére! A vásárlás után számított ajándék krediteket kizárólag azoknak a vásárlóknak írjuk jóvá, akik meghatározott szintű DD Klub tagsággal rendelkeznek és a vásárlástól számítva 4 napon belül teljesítik a befizetést!

  Jótékonysági kuponok vásárlása esetén a vásárló ugyanazon szabályok szerint kap krediteket, ahogyan az egyéb kuponok esetében, azonban meglévő kreditpontjait nem használhatja fel jótékonysági kuponok vásárlására. Továbbá jótékonysági kuponok vásárlása esetén nem generál a rendszer letölthető kupont a profil oldalra, hanem egy azzal teljesen egyenértékű digitális bizonyítványt állít ki, amely a profil oldalról elérhető.

  Egyedi ajánlatok megvásárlása esetén, ahol ez külön feltüntetésre kerül az ajánlatban csak bankkártyás fizetési opció lehetséges. Amennyiben ilyen egyedi ajánlat kerül kosárba helyezésre, akkor a teljes kosár csak bankkártyával fizethető ki.

  DiamondDeal ajándékutalvány vásárlása a ajandekutalvany/ oldalon lehetséges, a kinézet és a címlet kiválasztásával, az ajándékutalványra kerülő megszólítás és rövid üzenet mezők kitöltését követően (ezek a kosár oldalon még módosíthatók vásárlás előtt, ezt követően már nem), a kosárba teszem gombra kattintva. Ezután a felhasználó kiválaszthatja a szállítási módot annak megfelelően, hogy emailben PDF formátumban vagy postai úton, ajánlott küldeményként nyomtatott formában szeretné megkapni az ajándékutalványt. Emailben minden esetben ingyenesen küldjük az ajándékutalványt, míg postai küldésért 690 Ft postaköltséget számítunk fel 20.000 Ft kosárértékig (nem számítva a jótékonysági ajánlatokat), míg 20.000 Ft kosárérték felett (nem számítva a jótékonysági ajánlatokat) a postai küldés is ingyenes. A vásárlás további szakaszai megegyeznek a fentebb részletezettekkel.
  A megvásárolt PDF formátumú ajándékutalvány kinyomtatható vagy emailben is elküldhető a megajándékozottnak.

  A vásárló a kupon árát személyesen nem fizetheti ki a szolgáltatónál. Ez az oldalunk egyik legfontosabb szabálya, melyet szerződés szerint a szolgáltatók is kötelesek betartani! A kupon vételárát bármilyen fizetési formában a Diamond Deal Kft. felé kell teljesíteni! A szolgáltatók nem ajánlhatják fel ezt a lehetőséget, és nem lehet megvásárolni és kifizetni az akciós ajánlatokat náluk! Amennyiben ezt a vásárló és a szolgáltató figyelmen kívül hagyja, úgy a vásárló részére az-az oldalunkról történő végleges kitiltást vonja maga után, továbbá a szolgáltatókat is felelősségre vonjuk, és megszüntetjük velük a partneri viszonyt. Illetve mindkét felet kártérítés megfizetésére kötelezzük.

  Helyszínen történő fizetés kizárólag a "foglalóval" vásárolt kuponok különbözeténél engedélyezett.

  A felhasználónak lehetősége van arra, hogy rögtön a megvásárlásnál átruházza (elajándékozhatja) más személy részére. Itt a kuponoknál talál egy „ajándék” gombot, amelyre rákattintva megadhatja, annak a személynek a nevét, akinek a kupont szánja, és egy rövid üzenet beírására is van lehetőség, mely meg fog jelenni a kinyomtatott kuponon.

  Termékek vásárlása

  A DiamondDeal Weboldal Termék kategóriában megjelenő termékek szintén megvásárolhatók előzetes regisztráció nélkül, az ún. gyors vásárlással, illetve a korábbi regisztráció használatával a Weboldalon bejelentkezve is.

  A Weboldalon megjelenő aktuális, vagyis éppen akcióban lévő ajánlat megvásárlásához szükséges elolvasni az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket (termék részletes leírása, elérhetősége, szállítási feltételek). Fontos: ez a leírás nem terjed ki minden részletre, így kérdés esetén érdeklődj a feltüntetett forgalmazónál a megadott elérhetőségei egyikén. Kérjük, csak abban az esetben vásárold meg a terméket, amennyiben az olyan, amilyet szeretnél, hiszen a termékhez kapcsolódó elállási jogok és a jótállási kötelezettség korlátozottak.

  Ha szeretnéd a terméket megvásárolni, kattints a "Kosárba teszem" gombra. Ezt követően a kosár oldalára kerülsz, ahol látod az addig kosárba helyezett termékeket, azok mennyiségét, egységárát és az összárat. A kívánt mennyiséget itt tudod beállítani a legördülő lista segítségével, melyet kiválasztva a végösszeg automatikusan frissül.

  A kosár oldalon láthatók az adott termék esetén választható szállítási módok is. Fontos tudni, hogy a különböző Forgalmazók különböző szállítási feltételekkel működnek, így némely terméknél elérhető kedvezmények más termékek esetén nem alkalmazhatók, továbbá a szállítási módot és címet is Forgalmazónként külön szükséges megadni. Ebben segít, hogy a kosároldal automatikusan forgalmazók szerint csoportosítja a kosárba helyezett tételeket. A feltüntetett szállítási idő csak tájékoztató jellegű, ezért felelősséget a DiamondDeal nem vállal.

  Ezt követően adhatók meg a számlázási adatok, továbbá csomagautomatába vagy postapontra történő szállítás választása esetén kiválasztható a megfelelő csomagautomata vagy postapont, valamint Házhozszállítás választása esetén itt adható meg a szállítási cím is, melyre a kiszállítás kérhető. Forgalmazótól függően személyes átvétel is elérhető lehet.

  A szállítási mód(ok), valamint a cím(ek) megadása után kiválasztható a fizetési mód, majd a "Kifizetem" gombra kattintva véglegesíthető a rendelés. Ekkor bankkártyás fizetés esetén a választott bankkártyás fizetési szolgáltató oldalán teljesítheted a fizetést, vagy a többi fizetési mód esetén láthatod a kifizetés teljesítéséhez szükséges további információkat. Fontos: A termék megvásárlására felhasználhatók DD kreditek is, de a szállítási költség nem egyenlíthető ki DD kredittel.

  A Vásárló a "Kifizetem" gombra kattintva elfogadja, hogy postai szállítás kérése esetén a személyes adatai automatikusan továbbításra kerülnek a postai szállítást végző szervezetek felé (Diamond Deal Kft. által forgalmazott termékek esetén) vagy a terméket biztosító, annak szállítását kezdeményező Forgalmazó felé (nem a Diamond Deal Kft. által forgalmazott termékek esetén).

  A kifizetett megrendeléseket automatikusan továbbítjuk a Forgalmazók felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Forgalmazók a megrendelés beérkezését külön emailben igazolják a megrendelő felé. Az ehhez kapcsolódó számlát minden esetben a Forgalmazó Partner biztosítja. Amennyiben a Forgalmazó a Diamond Deal Kft., e-számlát kapsz megrendelésedről.

  A csomagok szállítását a Vásárló által választhatóan a Magyar Posta Zrt. vagy a FoxPost Zrt. végzi a termék vásárlásánál a Vásárló által megadott módon.
  A csomagautomatába vagy postapontra kért csomagok átvétele határidőhöz kötött lehet. Amennyiben a csomagot a Vásárló vagy megbízottja nem veszi át időben, és azt a szállítást végző cég visszaszállítja a DiamondDealhez, abban az esetben csak újabb szállítási díj kifizetése ellenében áll a DiamondDeal módjában a csomagot újra küldeni. Amennyiben az elállást és visszatérítést választja a Vásárló, a szállítási díjat a DiamondDeal nem téríti.

  Személyes átvétel a DiamondDeal budapesti ügyfélszolgálatán választása esetén, attól kezdődően, hogy a vásárló a termék átvehető státuszáról szóló email értesítést megkapta, 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket átvegye. Amennyiben ez elmarad, a termék visszaküldésre kerül a forgalmazó raktárába. Újabb átvételi lehetőséget a DiamondDeal 1.990 Ft-os költségen tud biztosítani, mely összeg a vásárlót terheli, ezt az összeget a vásárló átutalással tudja fizetni a DiamondDeal számlájára vagy személyesen készpénzben az ügyfélszolgálaton. Amennyiben a vásárló nem kíván élni az újabb átvételi lehetőséggel a vásárlás teljesítettnek minősül, a termék átvételére a továbbiakban nincs lehetőség, vételárat pedig nem lehetséges visszaigényelni. 

  Termékekre vonatkozó speciális rendelkezések

  A Diamond Deal Kft. a diamonddeal.hu oldalát közvetítő szolgáltatóként üzemelteti, amelyen a DiamondDeal-en kívül a diamonddeal.hu-n forgalmazóként jelenlevő vállalkozások termékeit és szolgáltatásait jeleníti meg.  E termékek, illetve szolgáltatások vonatkozásában a szerződés a Forgalmazó Partner és a Vásárló között jön létre. A vásárlással kapcsolatos fogyasztói jogok a forgalmazó partnereknél közvetlenül érvényesíthetők. Az Diamond Deal Kft. nem vállal felelősséget az diamonddeal.hu-n tett, nem tőle származó felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával vagy megszüntetésével kapcsolatban, különösen a Forgalmazók által árusított termékek minőségéért, biztonságáért és jogszabályi megfelelőségéért, és nem vállal kötelezettséget ezen termékek ellenőrzéséért. A Diamond Deal Kft. nem közvetít és nem avatkozik bele a Vásárló és a Forgalmazó Partner közötti fogyasztói vitába, jogvitákba, tranzakciókba.

  3. Ajánlat felhasználása

  A sikeres pénzügyi teljesítés után a felhasználó a "Saját profiljába" megkapja az akciós kupont. Az akciós ajánlati kupont a felhasználónak meg kell nyitnia egy PDF formátumot támogató program segítségével. A megnyitott kupont a felhasználónak ki kell nyomtatni, vagy a kupon kódot ki kell írni ahhoz, hogy a partnernél azt fel tudja használni fizetési eszközként.

  A kupon a következő információkat tartalmazza:

  • Az ajánlat megnevezése
  • A szolgáltatást teljesítő partner neve, címe (ahol a szolgáltatást igénybe vehető) és elérhetősége (telefonszám, weboldal, stb.)
  • Az ajánlat érvényességi ideje (mettől-meddig)
  • Az ajánlathoz tartozó egyéb felhasználási feltételeket, ajánlat részletes leírását.
  • Az ajánlat eredeti árát
  • Az ajánlat kedvezményét
  • Az ajánlat kedvezményes (lealkudott) árát, amennyiért a felhasználó megvásárolta
  • Egyedi azonosító kódot.
  • A felhasználó által megadott nevet.

  Az akciós ajánlati kupon a megadott érvényességi időn belül használható fel a partnernél a leírt feltételek alapján és az arra vonatkozó szolgáltatásra vagy termékre. A felhasználó kinyomtatott formában köteles odaadni az akciós kupont a partnernek. Vagy a kupon kódot kiírni, ha nincs lehetőség nyomtatásra és azt átadni a szolgáltatónak, viszont utóbbi megoldást mindenképp előre szükséges az adott partnerrel egyeztetni, hogy elfogadja-e a kódot ilyen formában. Amennyiben a kuponért cserében a szolgáltató bérletet biztosít, azt a vásárlónak minden alkalommal előzetes felszólítás nélkül kötelessége magával vinni és bemutatni, különben a szolgáltatást nem végzi el a szolgáltató, és az alkalom elveszik.

  Az akciós kupon készpénzre nem váltható és más akciókkal nem összevonható. Amennyiben a felhasználó kisebb összegért vett igénybe szolgáltatást a partnernél, így a különbözeti összegre nem jogosult és a különbözeti összeget nem kérheti vissza sem a partnertől, sem a DiamondDealtől.

  Az akciós kupont általában előzetes e-mail bejelentkezés vagy telefonos jelzés után vehető igénybe, amennyiben ezt a partner kéri. Amennyiben erre vonatkozólag nincs kikötés, úgy a felhasználónak a helyszínen csak át kell nyújtani a kupont, mint fizetési eszközt. Fontos, hogy a felhasználó figyeljen az érvényességi időre és lejáratára. A lejárt kuponokat a partnernek nem fogadják el. A lejárt kuponok nem visszaválthatók. A kupon teljes összegéről a felhasználó a partnertől kap nyugtát vagy számlát a felhasználáskor.

  Ami nagyon fontos, bármilyen reklamációt kizárólag a kupon érvényességi idején belül tudunk elfogadni!
  A szolgáltatókkal minden esetben (ha ez nincs másképp feltüntetve az ajánlatnál) előzetesen kell időpontot egyeztetni vagy telefonon, vagy e-mailben illetve a feltüntetett weboldalon megtalálható bármilyen elérhetőségen keresztül! A szolgáltató a kupon érvényességi idején belüli bejelentkezéskor felajánl több lehetőséget, akár a kupon beváltási határidőjén túl is, és a vásárlónak is rugalmasnak kell lennie ezen időpontok valamelyikének elfogadásában. A lényeg, hogy a kupon érvényességi idején belül eljuttasd a kupon kódot a szolgáltatóhoz.

  A DiamondDeal nem vállal felelősséget az időpont egyeztetések sikertelensége miatt lejáró kuponok miatt. Ha semmilyen módon nem éred el a szolgáltatót (telefon, e-mail, sms) jelezd nekünk mielőbb a kupon érvényességi idején belül, és segítünk felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval.

  Amennyiben a felhasználót nem elégíti ki a szolgáltatás minősége vagy a szolgáltató szolgáltatás nyújtására vonatkozó bármilyen feltétel, azért a DiamondDeal nem vállal semmilyen felelősséget. Amennyiben a felhasználót bármilyen kár érné a szolgáltatás nyújtása során, úgy a kártérítésért a szolgáltató felelős. Bármilyen a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos információért, teljesítésének idejéről vagy módjáról a szolgáltató felelős. Az esetleges panaszokkal minden esetben a szolgáltatót kell megkeresni! Minőségi panasz esetén a problémát azonnal a szolgáltatás igénybevételekor jelezni kell a helyszínen a "Vásárlók könyvében" vagy bármilyen hivatalos írásos formában! Ennek a másolatát pedig el kell juttatni a Diamond Deal Kft. részére. Ebben az esetben tudjuk kivizsgálni a problémát és szükség esetén a szolgáltatóval szemben eljárni. Viszont az írásos helyszíni panasz hiányában nem tudunk eljárni a partnerrel szemben. A DiamondDeal hirdetés közvetítő oldal utólagos DiamondDealnak írt panaszt nem jogosult elbírálni egyik fél javára sem, ezért a felmerült problémát a vásárlónak és szolgáltatónak egymással kell rendezniük. Ami nagyon fontos, bármilyen jogos reklamációt kizárólag a kupon érvényességi idején belül tudunk elfogadni! Minden ezzel kapcsolatos határidőt, akár a felhasználással, kód bediktálással, vagy reklamációval kapcsolatosan nagyon szigorúan veszünk, és egy napos időtúllépést sem fogadunk el indoktól függetlenül.

  Abban az esetben, ha a vásárló a kupont a megadott határidőn belül elfelejtette felhasználni, nem diktálta be az érvényességi időn belül a kuponkódot (a bediktálás, vagy kód leadás alatt konkrétan azt kell érteni, amikor az időpont foglalás sikeres, vagy a vásárló kifejezetten írásban kéri a szolgáltatót, hogy a kódot könyvelje be a Diamond Deal rendszerében, és az időpontot, majd később, de még az érvényeségi időn belül leegyeztetik), vagy a szolgáltatónál leegyeztetett időpontra nem megy el, illetve késik, és ezért az alkalom elveszik, a vásárló nem élhet panasszal vagy kérelemmel sem a szolgáltató sem a DiamondDeal felé.

  A szolgáltatók a leegyeztetett időpontnál semmilyen késést sem kötelesek elfogadni! Továbbá a lefoglalt időpontokat egyéb, a kuponon feltüntetett rendelkezés hiányában a vásárlók indoktól függetlenül minimum 48 órával az időpont előtt mondhatják le, vagy módosíthatják! Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül!

  A Szolgáltatók a megvásárolt kuponokra bármelyik fél kérésére a kupon érvényessége után is biztosíthatnak időpontot, kivéve, ha ez a fontos tudnivalókban másképp van szabályozva. Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ettől az egyes szolgáltatók saját döntésük alapján eltérhetnek függetlenül attól, hogy az eltérő szabályozás szerepel-e a kupon fontos tudnivalójában. A szolgáltatók indokolt esetben egyoldalúan egy alkalommal fél évvel meghosszabbíthatják a kupon érvényességi idejét.

  Felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy egyes szolgáltatóknál a szolgáltatások igénybe vétele előtt egészségügyi adatlapot, vagy beleegyező nyilatkozatot kell kitölteni, és ennek megtagadása esetén a kupon felhasználtnak minősül.

  Amennyiben késés miatt már nem lehet elvégezni a szolgáltatást a kupon felhasználtnak minősül, és reklamációt nem fogadunk el. Ha a szolgáltató úgy ítéli meg, hogy elvégzi a kezelést a késés ellenére akkor a késés időtartamával rövidül a szolgáltatás. Ha nem tudsz elmenni a leegyeztetett időpontra, és már 48 órán belül vagy, akkor ajándékozd el a kupont, melyet bárki felhasználhat helyetted! Amennyiben a vásárló nem megy el a lefoglalt időpontra, és nem adott le a foglaláskor érvényes kuponkódot, úgy a szolgáltató a vásárló neve alapján is kérheti a DiamondDeal-t, hogy a kupont minősítse felhasználtnak.

  A kupon csak egyszer használható fel, amennyiben a partner másképpen nem rendelkezik. Több alkalomból álló, vagy többféle szolgáltatásból összeállított kupont szétbontani nem lehet, mivel a kupon ára kizárólag a teljes csomagra vonatkozik! Amennyiben a fennmaradó kezeléseket nem tudja a Vásárló igénybe venni indoktól függetlenül, a fennmaradó kezelések árát nem áll módjában sem a Szolgáltatóknak, sem a DiamondDeal-nek visszafizetni vagy más szolgáltatásokra felcserélni.

  Amennyiben a vállalkozásban vis major helyzet keletkezne – pl. csődeljárás, bezárás – és a kupon érvényességi ideje alatt a szolgáltatást nem tudja a vevők (felhasználók) felé nyújtani, úgy a vásárló feljelentést tehet a DiamondDeal-el szerződött szolgáltatóval szemben, és a szolgáltató köteles ebben az esetben is visszafizetni a kupon árát, vagy annak fel nem használt részét. Amennyiben a szolgáltató képtelenné válik a szolgáltatás nyújtására, bármilyen egyéb a szolgáltatással kapcsolatos reklamációért (minőség, ár/érték arány, stb.) a szolgáltató felelős.

  A DiamondDeal nem vállal felelősséget a partner által működtetett szolgáltatás nyújtó helyiségért, illetve a partnerhez tartozó egyéb eszközökért (pl. weboldal). A partner felel a hozzá tartozó eszközök és szolgáltatások megfelelő üzemeltetéséről és nyújtásáról. A DiamondDeal az akciós hirdetés feladásakor nem köteles a helyet és a szolgáltatást ellenőrizni! Ezért, és az esetleges panaszokért, vagy kártérítési igényért kizárólag a Partner felelős.

  A vásárló a DiamondDeal-el a megvásárolt, és kifizetett kupon vásárló fiókjában történő elérhetőségig áll szerződéses viszonyban! Amint a kupont DiamondDeal elérhetővé tette vásárló részére, attól kezdve a vásárló a szolgáltatóval áll szerződésben, minden problémát a két félnek egymással kell rendeznie.

  Lejárt kuponok jóváírására kizárólag a DD Klub tagsággal rendelkező vásárlóinknak van lehetőségük, Törzsvásárlói szinttől felfelé. Ebbéli igényüket írásban kell jelezniük a help@diamonddeal.hu email címen. A lejárt kupon jóváírását a megfelelő Klub szint elérése esetén kizárólag a kupon vásárlója kérheti. Törzsvásárlói szinten 6 havonta (180 nap) egyszer, Elit tag szinten 3 havonta (90 nap) egyszer, VIP tag szinten 2 havonta (60 nap) egyszer, Gyémánt tag szinten havonta (30 nap) egyszer írható jóvá lejárt kupon a DD Klub tagjainak.

  DD Klub tagsággal nem rendelkező vásárlóink és a DD Klub „Tag” szintű tagjai számára a lejárt és a fel nem használt kuponokat indoktól függetlenül nem áll módunkban visszafizetni, a fel nem használt kuponok vételára a Diamond Deal Kft. jutalékát képezi 100% mértékben rendkívüli árbevételként.

  DiamondDeal ajándékutalvány felhasználása:

  A DiamondDeal ajándékutalvány minden esetben tartalmazza az ajándékutalvány értékét, a beváltáshoz szükséges, egyedi 10 jegyű kódot valamint egy egyedi QR kódot, melyek egyszer használhatók fel. A beváltás az ajándékutalvány generálását követő 6 hónapban történhet meg a ajandekutalvany/bevaltas/ oldalon a 10 jegyű kód megadásával, vagy a QR kód okostelefonnal való beolvasásával. A beváltás folyamán be kell lépned a DiamondDeal oldalára regisztrált felhasználóddal, vagy amennyiben még nem rendelkezel DiamondDeal regisztrációval, a folyamat során ezt is elkészítheted. A beváltást követően a DiamondDeal az utalvány értékét 1-2 percen belül jóváírja az egyenlegeden, melyet akár azonnal is, szabadon felhasználhatsz oldalunkon kuponok vásárlására az ajándékutalvány beváltásától számított 6 hónapig.
  Az ajándékutalványok beváltásából származó összeget a DiamondDeal a kreditekkel azonos feltételekkel kezeli, melyek a 7. pontban olvashatók.

  Az ajándékutalványok kódja bizalmas információ, hiszen ennek birtokában bárki beválthatja az adott utalványt oldalunkon, és az ebből eredő károkat a DiamondDealnek nem áll módjában kivizsgálni és mégtéríteni. Kérjük a kódok ennek megfelelő kezelését!

  4. A "foglalóval" történő vásárlás

  A www.diamonddeal.hu oldalon a "foglaló" egy fantázianév, ezért semmilyen téren nem vonatkozik rá a közéletben használatos foglaló törvényi szabályozásai.

  Foglalós vásárlás esetén a vásárló csak egy "foglalós" árat, más néven előleget kell megfizessen a DiamondDeal felé. A kedvezményes árból így fennmaradó összeget, amely az ajánlatnál minden esetben feltüntetésre kerül, a vásárló a szolgáltatónak fizeti meg az ajánlat felhasználásakor a szolgáltatónál megengedett fizetési lehetőségek egyikével, ha a szolgáltató elfogadja, akkor adott esetben akár SZÉP kártyával.

  Foglalós vásárlás esetén a kártérítésre, és a szolgáltatás minőségére jelen ÁSZF 3., AJÁNLAT FELHASZNÁLÁSA című pontjának 7. bekezdése vonatkozik.

  A foglalósan megvásárolt kupon minden más feltétele megegyezik az általános akciós ajánlati kupon feltételeivel. Fontos azonban, hogy foglalós kupon ajándékba nem vásárolható!

  5. A vásárlástól való elállási és felmondási jog

  A Felhasználó a kupon megrendelésétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-a alapján, mindaddig ameddig a DiamondDeal a letölthető kupont a vásárló DD fiókjába el nem helyezi.

  Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 2364 Ócsa, Bem József u. 6. vagy info@diamonddeal.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

  "Címzett: Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., telefon: +36-46/786-840, email cím: info@diamonddeal.hu)

  Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló kupon megnevezése.

  Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló kupon megrendelésének időpontját megadni.

  A fogyasztó(k) neve: Adja meg a regisztrációkor megadott Kereszt- és Vezetéknevet

  A fogyasztó(k) címe: Adja meg a lakcímét

  A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

  Kelt"

  Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

  A kupon megrendelésén azt kell érteni, amikor a Vásárló a DiamondDeal oldalán a "Megveszem" gomb megnyomásával leadja a megrendelést, és a DiamondDeal erről értesítő e-mailt küld a Vásárlónak. DiamondDeal nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a "spam" mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli.

  A DiamondDeal érvényteleníti a megrendelést, és az elállástól számított 14 napon belül köteles visszafizetni a vásárlónak az érvénytelenített vásárlás vételárának, a felhasználó által ténylegesen kifizetett összegét.

  Az alábbi esetekben a Vásárló nem érvényesítheti elállási/felmondási jogát:

  • a DiamondDeal szolgáltatása a kupon felhasználói fiókban való elhelyezéséig és letölthetővé tételéig terjed. Így amennyiben a felhasznált/beváltott kupon által biztosított, 3. fél által nyújtott szolgáltatástól szeretne a fogyasztó elállni (panasz vagy egyéb indok miatt), abban az esetben a 3. féllel kell ez ügyben a kapcsolatot felvennie, a DiamondDeal-nek nem áll módjában a kupon árát megtéríteni.
  • egyedi ajánlatok esetében, amelyeknél a fontos tudnivalókban feltüntetésre és kiemelésre kerül, hogy a vásárlót elállási jog nem illeti meg.

  A vásárlás során felhasznált DD kredit nem kerül kifizetésre elállás esetén, hanem jóváírásra kerül a DD egyenlegen, és az eredeti kredit felhasználási határidő meghosszabbodik az elállás és a jóváírás közötti idővel. A vásárláshoz felhasznált azon kreditek, melyek a megrendelés és az elállás közötti időben lejárnak felhasználtnak minősülnek, és nem kerülnek jóváírásra.

  Termékek esetén elálláskor a termékek visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.


  DiamondDeal "Gyémánt" elállási lehetőség:

  A hivatalos Kormányrendeleten felül a DiamondDeal lehetőséget biztosít a kedves Vásárlóinak a jogszabályban előírt elállási időn felül, a kupon kifizetésétől számított 14 napon belüli elállás kérvényezésére.

  Ha Ön ezzel a lehetőséggel élni kíván, akkor a kérelmét tartalmazó nyilatkozatát indoklással együtt juttassa el DiamondDeal részére (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 2364 Ócsa, Bem József u. 6. vagy info@diamonddeal.hu.

  A kupon kifizetésén azt kell érteni, amikor a Vásárló kifizetése beérkezik a DiamondDeal-hez, és erről a DiamondDeal értesítő e-mailt küld a Vásárlónak, és a letölthető kupont a vásárló DD fiókjába elhelyezi. DiamondDeal nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a "spam" mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli.

  A DiamondDeal a kupon felhasználását jogosult ellenőrizni és amennyiben a felhasználó a kupont még nem váltotta be, és a DiamodDeal elfogadja az elállási indokot, úgy a kupont érvényteleníti és az elállástól számított 30 napon belül visszafizeti felhasználónak az érvénytelenített kupon vételárának összegét.

  Abban az esetben és csak abban, ha vásárlásai során krediteket használt fel a vásárló, akkor azok a kreditek elvesznek.

  Az alábbi esetekben a Vásárló nem kérvényezheti a DiamondDeal "Gyémánt" elállást:

  • 14 napos határidő után a vételárat a DiamondDeal-nek nem áll módjában visszafizetni és a vásárlásnál esetlegesen felhasznált krediteket sem írja jóvá a vásárló egyenlegén!
  • amennyiben a vásárló a kupont a 3. félnél beváltotta/felhasználta, nem élhet elállási kérelemmel
  • egyedi ajánlatok esetében, amelyeknél a fontos tudnivalókban feltüntetésre és kiemelésre kerül, hogy a vásárlót elállási jog nem illeti meg.

  3. félnél való beváltásnak/felhasználásnak minősül, ha a vásárló a 3. félnek (a kuponon szereplő szolgáltatás nyújtójának) bármilyen módon (személyesen, telefonon, emailben, stb.) megadja a kuponon szereplő kódját.

  Elállási jog Last minute jellegű ajánlat esetén:

  A DiamondDeal oldalán megvásárolt "Last minute" jellegű kuponok esetén az elállási jogot csak a kupon -a fontos tudnivalókban is feltüntetett- érvényességi idején belül tudjuk biztosítani. A Last minute megjelölés minden esetben az adott ajánlat fontos tudnivalóiban kiemelve található meg.

  Elállási jog a "foglalós" kuponok esetén:

  Foglalós kuponok vásárlása esetén az elállás minden esetben megegyezik az általános kuponok vásárlása esetén érvényes elállási joggal.

  Azonban amennyiben szabályos a vásárlástól való elállás, úgy a DiamondDeal-től csakis a foglaló mértéke kérhető vissza.

  Amennyiben a vásárló a kupon árának fennmaradó részét a hirdető partnernél már megfizette, azt csakis a partnertől tudja visszaigényelni.

  Foglalós vásárlás esetén is kérvényezhető a DiamondDeal "Gyémént" elállás.

  Elállási jog a DiamondDeal ajándékutalványok esetén:

  Ajándékutalványok esetén az elállási jog a még be nem váltott ajándékutalványokra érvényes, az utalvány megrendelésétől számított 14 naptári napig, és az elállás jogát csak az ajándékutalvány megvásárlója gyakorolhatja. Amennyiben Ön, mint az ajándékutalvány vásárlója szeretné elállási/felmondási jogát gyakorolni, ezt a szándékát egyértelműen tartalmazó nyilatkozatát köteles eljuttatni a fentebb megadott elérhetőségeink egyikére postai- vagy elektronikus úton, akár a fentebb közölt nyilatkozat minta alapján is.

  Ajándékutalvány vásárlásától való elállás esetén a DiamondDeal jogosult ellenőrizni az ajándékutalvány kódjának státuszát, és ha még nem történt meg beváltása, a kódot érvényteleníti, majd az elállástól számított 14 napon belül köteles visszafizetni a felhasználónak az érvénytelenített ajándékutalvány vételárának összegét.

  A vásárlás során felhasznált DD kredit nem kerül kifizetésre elállás esetén, hanem jóváírásra kerül a DD egyenlegen, és az eredeti kredit felhasználási határidő meghosszabbodik az elállás és a jóváírás közötti idővel. A vásárláshoz felhasznált azon kreditek, melyek a megrendelés és az elállás közötti időben lejárnak felhasználtnak minősülnek, és nem kerülnek jóváírásra.

  Továbbá a postán kiküldött ajándékutalvány vásárlásától való elállás esetén a felhasználó által választott postai küldés díját a DiamondDeal nem téríti meg, mert ingyenes - email - küldési mód is rendelkezésre állt a vásárlásnál.

  Az alábbi esetekben a Vásárló nem érvényesítheti elállási/felmondási jogát:

  • a megrendeléstől számított 14 napos határidő után a vételárat a DiamondDeal-nek nem áll módjában visszafizetni be nem váltott ajándékutalvány esetén sem.
  • A már beváltott ajándékutalványok vételárát a DiamondDeal-nek nem áll módjában visszafizetni.

  DiamondDeal Ajándékutalvány vásárlás esetén is kérvényezhető a DiamondDeal "Gyémént" elállás.

  Elállási jog termékek esetén

  Termékek vásárlása esetén az elállási jogot és a garanciát minden esetben a Forgalmazó Partner biztosítja.

  A termék Vásárlója a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján legkésőbb a termék átvételétől számított 14 napig indoklás nélkül jogosult elállni a szerződéstől. Ettől a Forgalmazók a Vásárló javára eltérhetnek. Az elállás pontos szabályait és részleteit minden esetben a termék Forgalmazójának weblapján éred el, melynek címét megtalálod Weboldalunkon, a termék tudnivalói között.

  Elállás további részletei a DiamondDeal által forgalmazott termékek valamint a DiamondDealnél való személyes átvétel választása esetén.

  Amennyiben a termék forgalmazójaként a Diamond Deal Kft. szerepelt a termék leírásában, a Vásárló a DiamondDeal felé köteles jelezni elállási szándékát azzal, hogy az elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja (postán az alábbi címre vagy elektronikus úton küldött levél útján) a DiamondDeal címére vagy emailcímére. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

  "Címzett: Diamond Deal Kft. (3530 Miskolc, Vörösmarty u. 33. fsz. 2-3 vagy email cím: info@diamonddeal.hu)

  Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék megnevezése.

  Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék megrendelésének időpontját megadni.

  A fogyasztó(k) neve: Adja meg a regisztrációkor megadott Kereszt- és Vezetéknevet

  A fogyasztó(k) címe: Adja meg a lakcímét

  A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

  Kelt:"

  A Vásárló határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát. Írásban történő elállás esetén elegendő csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátuma, emailen keresztül történő értesítés esetén az email küldésének ideje vehető figyelembe. Több termék vásárlásakor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal. A Vásárló a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát.

  A Vásárló köteles az elállásról szóló bejelentését követően a lehető leghamarabb - az elállási nyilatkozattételt követő 14 napon belül - gondoskodni a termék visszajuttatásáról a DiamondDeal részére a Diamond Deal Kft. 3530 Miskolc, Vörösmarty u. 33. fsz. 2-3. címére. A határidő akkor minősül betartottnak, amennyibe a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát annak nem szükséges megérkeznie a 14 napon belül). A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A szolgáltató azonban nem köteles a Vásárló részére megtéríteni azon többletköltségeket, melyek a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódnak. Továbbá, ha a Vásárló a szerződés megkötésének a napja és a termék átvétele közötti időszakban gyakorolja elállási jogát, és a terméket nem veszi át, a termék visszaszállításával felmerülő költségeket a DiamondDeal a Vásárlóra terheli, és levonja a visszautalandó vételárból.

  A DiamondDeal a termék kipróbálásához feltétlenül szükséges használatból, valamint a nem rendeltetésszerű használatból eredő kárainak megtérítését jogosult kérni a Vásárlótól. A Vásárló tudomásul veszi, hogy a Termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt bekövetkezett értékcsökkenést köteles megtéríteni a DiamondDealnek.

  A DiamondDeal megtagadhatja a Termék visszavételét, amennyiben a Vásárló nem tudja a Terméket az átvételnek megfelelő állapotban visszaadni a DiamondDealnek, így különösen, ha a Termék sérült vagy hibás és a hiba oka a Terméknek a Vásárló általi átvételét követően és/vagy a hiba Vásárlónak vagy harmadik személynek felróhatóan keletkezett. Az DiamondDeal megtagadhatja a Termék átvételét, ha azt a Vásárló olyan módon küldi vissza a DiamondDealnek, hogy az átvétellel a DiamondDealnek
  költsége merülne fel.

  A vásárlás során felhasznált DD kredit nem kerül kifizetésre elállás esetén, hanem jóváírásra kerül a DD egyenlegen, és az eredeti kredit felhasználási határidő meghosszabbodik az elállás és a jóváírás közötti idővel. A vásárláshoz felhasznált azon kreditek, melyek a megrendelés és az elállás közötti időben lejárnak felhasználtnak minősülnek, és nem kerülnek jóváírásra.

  Részleges visszaküldés esetén az elállással érintett termék ára kerül visszatérítésre, a szállítási költség nem.

  Ezután a DiamondDeal legkésőbb 14 napon belül köteles a termék vételárát a fenti költségekkel csökkentve visszautalni. Viszont a DiamondDeal a vételár visszatérítését visszatarthatja mindaddig, ameddig a megrendelt termék visszajuttatása részére meg nem történik.

  Amennyiben a Vásárló a megrendelést az online bankkártyás fizetési módok egyikével egyenlítette ki, úgy a visszafizetést is ilyen módon, a bankkártyát kibocsátó pénzintézet részére szükséges teljesíteni. Amennyiben a Vásárló a megrendelést más fizetési móddal egyenlítette ki, abban az esetben a vételár visszatérítése a Vásárló által megadott bankszámlára, banki átutalás formájában történik meg.

  Az elállási jog nem érvényesíthető termékek esetén az alábbi esetekben:

  • A termék átvételét követő 14 napon túl.
  • Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
  • Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

  6. Többcélú kupon

  Amennyiben vettél egy kupont, de másra szeretnéd felhasználni, akkor szolgáltatásra vagy utazásra szóló érvényes kuponod más ajánlatra is használhatod. Tehát, abban az esetben ha például meggondoltad magad egy étel ajánlattal kapcsolatban, a kuponodért fizetett összeget elköltheted vagy becserélheted egy masszázsra.

  Ezt bármelyik szolgáltatásra vagy utazásra szóló kuponoddal megteheted a kupon érvényességi ideje alatt.

  Ezt úgy teheted meg kupontulajdonosként, hogy megírod az info@diamonddeal.hu e-mail címre, hogy melyik kuponodat melyik ajánlatra szeretnéd cserélni. Ezután a kupon összege jóváírásra kerül a DD egyenlegeden. A jóváírt összeget a DD egyenlegeden az eredeti kupon érvényességi ideje alatt tudod levásárolni. A becserélt kupon összegéből a kosárban automatikusan levonódik az egyenlegeden szereplő összeg. Amennyiben az új kuponnak alacsonyabb az ára, mint annak amit becseréltél, a fennmaradó összeg az egyenlegeden marad, az eredeti kupon érvényességi idejéig.

  Fontos, hogy egy többcélú kupont csak egy másik kuponra tudsz cserélni. Amennyiben ajándékba kaptál egy kupont és másra szeretnéd felhasználni, úgy a cserét az ajándékozó (befizető vásárló) tudja megtenni.

  7. szavatosság és jótállás termékek esetén

  A kellékszavatossági vagy jótállási igény a Diamond Deal Kft.-vel szemben érvényesíthető, amennyiben a Diamond Deal Kft. Forgalmazóként értékesítette az igény tárgyaként felmerült terméket. Abban az esetben, amikor nem a Diamond Deal Kft. a Forgalmazó, úgy a kellékszavatossági vagy jótállási igény a Forgalmazó Partnernél érvényesíthető, az adott Forgalmazó által közzétett ÁSZF és/vagy kellékszavatossági szabályok alapján. A Forgalmazó Partnerek ÁSZF-ét a termékek leírásában lehetőségeink szerint közzétesszük, de a forgalmazó partner weboldalán minden esetben megtalálható (a weboldal címe a termék leírásában megtalálható).

  Termékszavatosság

  Milyen esetben élhet Felhasználó a termékszavatossági jogával?

  Ingó dolog (termék) hibája esetén Felhasználó – választása szerint – kellékszavatossági vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. 

  Milyen jogok illetik meg Felhasználót termékszavatossági igénye alapján? 

  Termékszavatossági igényként Felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

  Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

  A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

  Milyen határidőben érvényesítheti Felhasználó termékszavatossági igényét?

  Termékszavatossági igényét Felhasználó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. 

  Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

  Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Felhasználónak kell bizonyítania. 

  A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól? 

  A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

  • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

  A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

  Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti. 

  Kellékszavatosság

  A Vásárló egy termék hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

  A termék akkor számít hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalkor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a Gyártó/Forgalmazó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

  A kellékszavatossági igényt köteles a hiba felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Két éves elévülési időn túl a kellékszavatossági jog nem érvényesíthető.

  A kellékszavatossági jogok érvényesítésének a teljesítéstől számított hat hónapon belül a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha a Vásárló igazolja, hogy a terméket a Diamond Deal Kft.-től vásárolta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után már a Vásárló köteles bizonyítani, hogy az általa felismert hiba már a teljesítés időpontjában is fennállt.

  A Vásárlót megillető jogok kellékszavatossági igény esetén

  A Vásárló választása szerint élhet a következő kellékszavatossági igényekkel:

  • Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve akkor, ha a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna a vállalkozás számára.
  • Ha a kijavítás vagy kicserélés nem teljesíthető, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Vásárló is kijavíthatja vagy kijavíttathatja a vállalkozás költségére, vagy végső esetben a szerződéstől is elállhat.

  A Vásárló a választott kellékszavatossági jogáról másikra is áttérhet, ennek költségét viszont a Vásárlónak kell viselnie, kivéve, ha az áttérés indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

  Jótállás

  A jótállási jog hibás teljesítés esetén az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján érvényesíthető, mely alapján a Diamond Deal Kft. jótállásra kötelezett.

  A Vásárlót megillető jogok jótállási igény esetén

  • Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve akkor, ha a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna a vállalkozás számára.
  • Ha a kijavítás vagy kicserélés nem teljesíthető, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Vásárló is kijavíthatja vagy kijavíttathatja a vállalkozás költségére, vagy végső esetben a szerződéstől is elállhat.

  A Vásárló a választott jótállási jogáról másikra is áttérhet, ennek költségét viszont a Vásárlónak kell viselnie, kivéve, ha az áttérés indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

  A Diamond Deal Kft. csak abban az esetben mentesül a jótállási kötelezettsége alól, amennyiben bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

  Fontos: ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igény egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető.

  A jótállás időtartama a termék vételárának függvényében egy, kettő vagy három év. A 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó vételár esetén 1 év, a 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó vételár esetén 2 év, a 250 000 forintot meghaladó vételár esetén 3 év. A jótállási idő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést az Diamond Deal Kft. vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. Ha a fogyasztó a fogyasztási cikket az átadástól számított hat hónapon túl helyezteti üzembe, akkor a jótállási határidő kezdő időpontja a fogyasztási cikk átadásának napja.

  Termék vételára Kötelező jótállási idő
  10.000,- Ft – 100. 000,- Ft 1 év
  100.001,–Ft – 250. 000,- Ft 2 év
  250. 000,- Ft – felett 3 év

  A SZAVATOSSÁGI IGÉNY ESETÉN TÖRTÉNŐ ELJÁRÁS

  1. Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződésben a felek megállapodása a rendelet rendelkezéseitől a fogyasztó hátrányára nem térhet el. 
  2. A fogyasztó kötelessége a szerződés megkötésének bizonyítása (számlával, vagy akár csak nyugtával).
  3. A szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a Szolgáltatót terhelik (Ptk. 6:166. §).
  4. A Szolgáltató a fogyasztó nála bejelentett szavatossági vagy jótállási igényéről jegyzőkönyvet köteles felvenni.
  5. A jegyzőkönyv másolatát haladéktalanul, igazolható módon a fogyasztó rendelkezésére kell bocsátani.
  6. Ha a Szolgáltató a fogyasztó szavatossági vagy jótállási igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról – az igény elutasítása esetén az elutasítás indokáról és a békéltető testülethez fordulás lehetőségéről is – öt munkanapon belül, igazolható módon köteles értesíteni a fogyasztót.
  7. A Szolgáltató a jegyzőkönyvet az annak felvételétől számított három évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni.
  8. A Szolgáltatónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.

  8. Kreditekkel kapcsolatos feltételek

  • 1 DD kredit 1 Ft-ot ér a felhasználás során.
  • Átutalásos, készpénzes vagy személyes fizetési mód esetén a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül kifizetés esetén jár csak a kredit.
  • Kredit felhasználás esetén, amennyiben nem fizeted ki a megrendelés fennmaradó részét a felhasznált kreditet nem áll módunkban jóváírni az egyenlegeden.
  • A kreditpont csak a megrendelés fizetendő része után jár vagyis 2.000 Ft-os megrendelés esetén, ha 300 kreditet használsz fel csak az 1.700 Ft után jár kredit.
  • Jótékonysági ajánlatokra nem használható fel DD kredit!
  • Termékek vásárlása esetén az esetleges szállítási költségre nem használható fel DD kredit!
  • Az ajándék kreditek érvényességi idejét az egyenlegeden láthatod. A vásárlás során kapott ajándék kreditek és méltányossági jóváírások, a jóváírástól számított 1 hónapig felhasználhatók.
  • Megvásárolt kupon jogos írásos panasz esetén történő jóváírásával kapott kreditek a jóváírástól számított 3 hónapig felhasználhatók.
  • A DD plasztik kártya vásárlással feltöltött kreditek 6 hónapig felhasználhatók.
  • Minden esetben csak a nálunk elköltött pénz után jár kredit, azaz, ha az ajánlat lehetővé teszi a szolgáltatónál történő Szép Kártyás fizetést, akkor arra nem tudunk kreditet adni. Ha az ellenérték egy részét előlegként fizeted és a fennmaradó részt Szép Kártyával, akkor csak az előleg után tudunk kreditet adni, a többi feltétel figyelembevételével.
  • Vásárláskor nem szükséges megadnod azt, hogy mennyi kreditet használsz fel, hanem a rendszer mindig a rendelkezésre álló kreditmennyiséget vonja le.
  • A Diamond Masszázs Stúdió megjelölt ajánlatait lehetőség van a Diamond Deal ügyfélszolgálatán SZÉP kártyával is kifizetni, azonban SZÉP kártyás fizetés esetén a vásárlás után nem tudjuk a kredit jóváírást biztosítani és a SZÉP kártyás fizetés esetén kredit nem használható fel a vásárláshoz! SZÉP kártyás fizetés kizárólag a Szabadidő zsebből lehetséges.

  A DD Kredit a DiamondDeal saját ajándéka a vásárlók részére, melyet a DD indoklás nélkül bármikor térítés nélkül visszavonhat és a kreditrendszert indoklás nélkül megszüntetheti!

  9. A DD Klub szabályzata

  A DD Klub a Diamond Deal hűségrendszere azon felhasználók számára, akik rendszeresen vásárolnak a diamonddeal.hu oldalon. A vásárlói hűséget különböző hűségszintekhez tartozó előnyökkel és kedvezményekkel ösztönözzük.

  A DD Klub szintjei:

  GYÉMÁNT TAG - Legalább 15 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 50.000 Ft értékben.

  VIP - Legalább 10 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 30.000 Ft értékben.

  ELIT - Legalább 5 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 20.000 Ft értékben.

  TÖRZSVÁSÁRLÓ - Legalább 3 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 10.000 Ft értékben.

  TAG - 1.000 gyémánt összegyűjtésével válhat egy felhasználó Klubtaggá, ahonnan már nem eshet ki.

  Amennyiben egy felhasználó tagja lett a DD Klubnak, tagsága nem vész el, az aktuális rangja az aktivitásától függ. Minden vásárlása 3 hónapig számít bele a szintek meghatározásába, vagyis rendszerünk minden nap az elmúlt 3 hónapot veszi figyelembe. (A 3 hónap naptári hónapot jelent) Nagyon fontos, hogy a darabszámok különböző ajánlatokra vonatkoznak, ugyanabból az ajánlatból több darab vásárlása csak összegszerűen számít bele a szintek kiszámításába.

  Hogyan válhatunk DD klubtaggá?

  DD Klubtaggá minimum 1.000 gyémánt összegyűjtésével válhatnak a felhasználók. Amint ez megtörtént, a következő nap éjféltől lép érvénybe a DD Klubtagság. A klubtagság szintjét a vásárlások száma és értéke határozza meg.

  Gyémántokat a Diamond Deal regisztrált felhasználói szerezhetnek a következők szerint:

  • Lépj be oldalunkra GoodID-val és szerezz 100 gyémántot!
  • Iratkozz fel hírlevelünkre és 120 gyémántot szerzel. Amennyiben már feliratkoztál vagy regisztrációd után nem iratkoztál le, automatikusan megkapod a gyémántokat
  • Nyiss meg egy aktuális hírlevelünket és 30 gyémántot szerezhetsz! A hírlevelünk megnyitásával visszaigazolod részünkre, hogy élő az e-mail címed.
  • Kövesd hírlevelünket minimum 15 különböző napon és 60 gyémántot szerezhetsz!
  • Ismerd meg ajándékutalványunkat és 30 gyémántot szerezhetsz!
  • Ha még hiányzik adatod a profilodban és kitöltöd, 60 gyémántot szerezhetsz! Amennyiben korábban megadtad adataid (Nem, születésnap, telefonszám, város), akkor automatikusan megkapod az érte járó gyémántokat!
  • Vásárolj 3 különböző ajánlatot, összesen minimum 5.000 Ft értékben és 300 gyémántot szerezhetsz!
  • Vásárolj ajánlatainkból és minden vásárlásod után gyémánttal jutalmazunk, hogy mihamarabb Klubtag lehess! A vásárlásokért járó gyémántok mennyiségét a kosár oldalon láthatod! Egy ajánlatért maximum 600 gyémántot szerezhetsz.

  Milyen előnyökkel jár a DD Klubtagság?

  1. Kifizetett vásárlásaid 1%, 2%, 3% vagy 5%-át jóváírjuk a DD egyenlegeden. A jóváírást mindig a pénzzel befizetett összegből (azaz nem egyenlegből) számoljuk ki a jótékonysági kuponok kivételével. A jótékonysági kuponok után nem jár visszatérítés. A vásárlásaid után kapott krediteket 30 napon belül használhatod fel. 1 kredit 1 Ft-ot ér vásárlásaid során.
  2. A kupon érvényességének lejárta után még 30 napig jóváírjuk a DD egyenlegeden a fel nem használt kuponod árát. Ehhez elég, ha írsz egy levelet a help@diamonddeal.hu címre. A jóváírást csak egy kuponra lehet kérni. A jóváírt összeget 1 hónapon belül (30 nap) kell teljes egészében felhasználnod, különben elvész. Jóváírást kizárólag az adott szint elérése után lejárt kuponokra lehet kérni: Törzsvásárló szinten 180 naponta egy alkalommal, Elit Tag szinten 90 naponta egy alkalommal, VIP Tag szinten 60 naponta egy alkalommal, Gyémánt Tag szinten 30 naponta egy alkalommal! 
  3. Minden nap elindítunk egy Napi ajánlatot, ami 10-20%-al még kedvezményesebben érhető el, mint máskor. Napi ajánlataink mindig korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre, ezért ezeket csak Klubtagjaink vásárolhatják meg!
  4. A Diamond Dealen számos olyan ajánlat található, amelyek mennyisége korlátozott, vagyis nem tud minden érdeklődő megvásárolni, ezért klubtagjaink ezen ajánlatokhoz hamarabb juthatnak hozzá. Ezekről hírleveleinkből időben értesülhetsz.
  5. Klubtagjainknak születésnapjukon mi is szeretnénk kedveskedni, ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy profilodban add meg születésnapodat!
  6. Ügyfélszolgálatunkon, amennyiben igényled, kinyomtatjuk kuponod, viszont ez csak Klubtagjainknak ingyenes törzsvásárlói szinttől, egyébként 50 Ft/kupon áron lehetséges!

  10. PANASZKEZELÉS RENDJE

  Áruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Felhasználónak mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti telefonon, e-mail címen, vagy levél útján is közölheti. 

  Az írásbeli panaszt a Szolgáltatást 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi a Szolgáltató, és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

  Tájékoztatjuk, hogy a panaszának elutasítása esetén panaszával hatósági vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti, az alábbiak szerint:

  A Fogyasztó panasszal fordulhat a fogyasztóvédelmi hatósághoz:

  Amennyiben Ügyfél fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. Az illetékes kormányhivatalok listája a https://www.kormanyhivatal.hu oldalon elérhető.

  A Fogyasztónak panasza esetén lehetősége van békéltető testülethez fordulni. A testületek elérhetősége az alábbi linken érhető el https://bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek
  A Diamond Deal kft. székhelye szerint illetékes békéltető testület neve: Pest Megyei Békéltető Testület székhelye: 1055 Budapest, Balassi Bálint utca 25. IV/2.; elérhetőségei: Levelezési cím: 1364 Budapest, Pf.: 81; E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu; Telefon: 06-1-792-7881.

  A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A  békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a  fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a  felek között, ennek eredménytelensége esetén az  ügyben döntést hoz a  fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a Szolgáltató kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

  Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

  A Fogyasztó panasza esetén igénybe veheti az Uniós online vitarendezési platformot. A platform igénybe vétele egy egyszerű regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, ide kattintva. Ezt követően pedig bejelentkezés után nyújthatja be panaszát a fogyasztó az online honlapon keresztül, amelynek címe: https://ec.europa.eu/odr

  Szolgáltatót a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.

  Amennyiben a fogyasztó nem fordul békéltető testülethez, vagy az eljárás nem vezetett eredményre, úgy a fogyasztónak a jogvita rendezése érdekében lehetősége van bírósághoz fordulni. A pert keresetlevéllel kell megindítani, amelyben az alábbi információkat kell feltüntetni:

  • az eljáró bíróságot;
  • a feleknek, valamint a felek képviselőinek nevét, lakóhelyét és perbeli állását;
  • az érvényesíteni kívánt jogot, az annak alapjául szolgáló tényeknek és azok bizonyítékainak előadásával;
  • azokat az adatokat, amelyekből a bíróság hatásköre és illetékessége megállapítható;
  • a bíróság döntésére irányuló határozott kérelmet.

  A keresetlevélhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát amelynek tartalmára bizonyítékként hivatkozik.

  11. Adatok kezelése és adatvédelem

  A Diamond Deal Kft adatvédelmi szabályzata a adatvedelem/ címen érhető el és az ÁSZF integráns részét képezi.

  A Diamond Deal tájékoztatja a Felhasználókat, hogy az Európai Unió új adatvédelmi rendelete (”Általános Adatvédelmi Rendelet” – GDPR) 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó valamennyi tagállamban, melynek következtében az adatkezelési tájékoztató módosult.

  Hatályos: 2021. május 19-től.

  Hatályos ÁSZF letöltése

  Korábbi ÁSZF-ek:

  2021. május 19. ÁSZF

  2021. május 16. ÁSZF

  2021. február 04. ÁSZF

  2020. április 29. ÁSZF

  2018. május 25. ÁSZF

  2018. április 03. ÁSZF

  2018. március 27. ÁSZF

  2018. március 23. ÁSZF

  2018. március 14. ÁSZF

  2017. november 24. ÁSZF

  2017. október 24. ÁSZF

  2017. szeptember 21. ÁSZF

  2017. február 16. ÁSZF

  2016. szeptember 23. ÁSZF

  2016. szeptember 20. ÁSZF

  2016. június 16. ÁSZF

  2016. február 16. ÁSZF

  2015. július 06. ÁSZF

  2015. május 11. ÁSZF

  2015. április 15. ÁSZF

  2015. január 21. ÁSZF

  A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban

  A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban

  6.490 Ft 5.390 Ft

  Elakadtál? Segítünk!

  Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
  munkanapokon 9-16 óráig.
  +36-20/250-5588;
  +36-46/786-840

  Vagy írj nekünk e-mailt: