Adatvédelem

Diamond Deal Adatvédelmi Szabályzat

A www.diamonddeal.hu weboldal tulajdonosa a Diamond Deal Kft. (Székhelye: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13), a továbbiakban a társaság minden regisztrált felhasználó személyes adatait, a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően és bizalmasan kezeli.

A társaság adatvédelmi szabályzata a weboldalon található, amelyet megváltoztathat és az új szabályzatot köteles a weboldalon közzétenni. A társaság adatvédelmi szabályzata a weboldalon felhelyezéstől a visszavonásig érvényes. Az új szabályzat a weboldalon való közzététel után lép érvénybe és visszavonásig érvényes.

A felhasználók a regisztráció során saját felelősségére köteles elolvasni és elfogadni a társaság adatvédelmére vonatkozó szabályzatot, amelyet regisztrációja aktiválásával és jóváhagyásával ezt elfogadja.

A társaság csak olyan adatok gyűjt a regisztráció során, amely a társaság működéséhez, szolgáltatásai nyújtásához, kötelezettségeinek teljesítéséhez szükséges. A társaság harmadik fél részére csak abban az esetben továbbíthatja a felhasználók adatait, amennyiben az a működéshez, vagy a társasággal való szolgáltatás lebonyolításához szükséges üzleti vagy promóciós célból. Más a társasággal üzleti közvetlen kapcsolatban nem álló felek részére az adattovábbítás csak a felhasználó beleegyezését követően történhet.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy személyes adatai megadása önkéntes és kezelésük a weboldalon található adatvédelmi szabályzatnak megfelelően történik. A felhasználó a társaság által kínált szolgáltatásokat, csak a megfelelő személyes adatok megadásával tudja igénybe venni és ezt önként elfogadja a weboldalra vonatkozó adatvédelmi szabályzatát valamint a weboldalra vonatkozó felhasználás feltételeket.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a megadott e-mail címre a társaság bármikor hírlevelet küldhet a részére, melyek tartalmazzák a társaság promóciós ajánlatait, valamint aktuális híreit vagy egyéb a társasággal kapcsolatos információkat. Amennyiben a felhasználó nem szeretne több promóciós értesítést kapni a társaságtól, akkor ennek a megszüntetésére a felhasználónak e-mailben kell jeleznie a társaság részére (a leiratkozó link segítségével).

Felhasználó személyes adatait módosíthatja, amennyiben valamilyen változás következett be, ezt a felhasználónak e-mailben kell elküldenie az info@diamonddeal.hu e-mail címre neve és e-mail cím megadásával. A szolgáltató az adatok módosításához kérhet más a felhasználó beazonosításához szükséges adatot.

Személyes adatnak minősül a név, e-mail cím, lakcím, valamint minden további olyan adat, amely meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható. A felhasználóknak a szolgáltatás megfizetéséhez bizonyos esetben bankszámla megadására is szükség lehet.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-80130/2014.

Hatályos: 2011. szeptember 1.-től

Sütik („cookies”) használata

A sütik („cookies”) használata azt jelenti, hogy anonim látogatóazonosítók kerülnek elhelyezése az Ön számítógépén.

Az anonim látogatóazonosítók olyan fájlok, amelyek a számítógépén vagy más internetezésre alkalmas készülékein (pl. okostelefon vagy táblagép) tárolódnak, amikor meglátogatja oldalunkat. A süti tartalmazza a webhely nevét, a saját élettartamát (az eszközön való tárolási idejét) és egy véletlenszerűen generált egyedi számot.

A sütik az Ön felhasználói élményét hivatottak fokozni, arra szolgálnak, hogy a későbbi látogatások alkalmával egy Önre sokkal testreszabottabb, gyorsabb és használhatóbb oldalra látogasson vissza. A sütik továbbá névtelen, összesített statisztika készítésére is alkalmasak, így az oldalt általánosságban is segítenek jobbá tenni a későbbi fejlesztések során. Nem alkalmas arra, hogy személy szerint azonosíthassuk Önt.

Kétféle sütit használhatunk a DiamondDeal oldalakon: a munkamenet sütiket és az állandó sütiket. A munkamenet sütik ideiglenesek, azaz csak a DiamondDeal oldalak böngészése alatt marad az Ön eszközén. Az állandó sütik sokkal tovább (általában törlésig) maradnak a gépen.

A DiamondDeal oldalt használva harmadik oldal is gyűjthet információt pixel tagekkel. Ez a promóciós tevékenységeinket és fejlesztéseinket támogatja. Az információ nem személyesen azonosító.

A DiamondDeal.hu által használt sütik

Szükséges sütik

Ezek a sütik alapvetően ahhoz kellenek, hogy igénybe tudja venni az oldal funkcióit. Pl. Visszanavigálásnál az oldal ugyanazon részére jut vissza, ahonnan elnavigált.

Ezek a sütik nem azonosítják egyénileg.

Teljesítmény sütik (Performance)

Ezek a sütik információt szolgáltatnak a meglátogatott aloldalakról, az oldalon töltött időről és az esetleges problémákról, amivel találkozott (például a hibaüzenetek).

Ezek a sütik sem azonosítják egyénileg.

Funkcionalitás sütik

Ezek a sütik emlékeznek, a választott azonosítókra (pl. a felhasználónév), hogy személyesebb online tapasztalatot nyújtsanak.

Ezekben  lehetnek személyesen azonosító adatok, de mindig tájékoztatás kap arról, hogy milyen információt gyűjtünk, mit csinálunk vele és kivel osztjuk meg azt, így ha nem fogadja el ezeket a sütiket, annak hatása lehet a webhely teljesítményére és funkcionalitására, korlátozhatja hozzáférését a webhely tartalmához.

Reklám sütik

Ezek a sütik szolgálnak arra, hogy az Ön számára relevánsabb tartalmakat közvetítsünk. Ezek által célzott hirdetést juttathatunk el Önhöz és korlátozzuk is, hogy hány alkalommal tekint meg egy hirdetést. A DiamondDeal számára azért hasznos, mert a reklám kampányok hatékonysága ezzel mérhető. Emlékeznek a webhelyekre, amelyeket meglátogatott és megosztja azokkal akik hirdetést helyeznek el az oldalon.

Az ilyen sütik legtöbbször követik a látogatók IP címét és ezáltal gyűjthetnek személyesen azonosítható információkat.

Sütik kontrollálása és törlése

Az internet böngésző alkalmazások legtöbb esetben alapbeállításként tárolják a sütiket. Megváltoztathatja a beállításokat, hogy blokkolja a sütiket, illetve figyelmeztetést kérhet, amikor sütiket állítanak be az eszközén.

Ha kikapcsolja a DiamondDeal által használt sütiket, annak hatása lesz a webhely használatára. Pl. nem látogathatja meg a webhely bizonyos részeit, vagy nem személyre szabott információkat kap.