Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper

Dolja Spa Terapeuta | Budapest, III. ker.
  • Fedezd fel a tökéletes kombinációt a méregtelenítés és alakformálás világában! A kavitációs ultrahang és a radiofrekvenciás kezelés egyesítése egy forradalmi módszer, amely átváltoztatja az alakodat és felfrissíti a testedet!
  • A kavitációs ultrahang célzottan kezeli a zsírsejteket és a cellulitot, míg a radiofrekvenciás kezelés feszesíti a bőrt és segít megszabadulni a bőrhibáktól.
  • Ne habozz tovább, válaszd a Dolja Spa Terapeutát a III. kerületben és válts hatékony alakformáló kezelésre. A szalon A Szentendre-Békásmegyeri HÉV békásmegyeri megállójától gyalog kb. 8-10 percnyire található.
Ár:5.990Ft12.000 Ft
HAMAROSAN
A kupon 2024.04.30.-tól vásárolható meg.
51% kedvezmény
Már csak 20 db maradt!
12.000 Ft
51%
6.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.04.30. - 2024.07.30

Alakformáló kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás testkezelés.

  • Mindkét kezelés időtartama külön-külön 20 perc ami tartalmazza az ingyenes kontakt gélt. Amennyiben plusz hatóanyagot szeretnél felhasználni a kezelés során, akkor felár fizetése szükséges.
  • Csuklódra a kezelés során felkerül a Zapper méregtelenítő készülék, amit a 3D vibrotréning követ (10 perc) és a lépcsőző stepgép (10 perc).
  • Kezelés idő kb.: 60-80 perc

Fontos tudnivalók a kezelésről:

  • A rádiófrekvenciás kezelés szelektíven melegíti a zsírsejteket, gyorsítva az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztását. Emellett az elektromágneses hullámok céltudatosan melegítik a bőr megfelelő rétegét, ami a bőr feszesítését és a narancsbőr eltüntetését is elősegíti.
  • Az ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelések a kavitáció elvén alapulnak. Az ultrahanghullámok buborékokat hoznak létre a zsírsejtek közötti térben, amelyek összeroskadva szívó hatást fejtenek ki környezetükre.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.30. - 2024.07.30 között

Előzetes bejelentkezés szükséges kuponkódod bediktálásával a +36-20/467-4442-es telefonszámon. 

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a kezelést kuponnal/kuponos áron. Ajándékba is vásárolható, de egy vendég csak egyszer használhatja fel a kedvezményt.

A szalon megnyitása után reggel 8-túl 9-ig kérhető időpont, ezután előfordulhat, hogy a szolgáltató kezelést végez és nem tudja felvenni a telefont, de amint tud újra hív téged.

Felárak, opciók

  • A KAVI-RF testkezelő fejekhez a hozzávaló kontakt gél ingyenes, azonban ha a gépnek megfelelő professzionális gélt kérsz akkor felár fizetése szükséges a helyszínen.

További információk

A Zapper készülék segítségével, a pozitív négyszögjel impulzus-sorozatot állít elő, amivel az emberi testben levő élősködőkre (férgek, baktériumok, vírusok) lehet hatni.

A gép használata nem javasolt az alább felsorolt esetekben:

  • Daganatos megbetegedések (jóindulatú, rosszindulatú, ciszta), szívbetegségek, vagy pacemaker viselése. A szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élő betegeknek. A várandós kismamáknak tilos a készüléket használniuk, mivel nem tudjuk, hogy esetükben az elpusztult élősködők és a belőlük kiáramló vagy keletkező méreganyagok milyen hatással lehetnek a magzatra.
  • Előfordulhat, hogy maga a méregtelenítés előre nem várt,   és előre nem látható mellékhatásokat produkál   (pl. emelkedő vérnyomás, bőrpír az elektródák alatt, fáradtság, stb.).  Ez főleg az elpusztult élősködők és belőlük kiáramló méreganyagok miatt van.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül. Amennyiben késel, a késés mértékével csökken a kezelés időtartama vagy egy másik időpontot egyeztettek a helyszínen.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09:00-19:00
Honlap:
dolja.hu/
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Margitliget u.2.
ép. 13. em. 143. ajtó

Alakformáló kezelés kuponunk leírása

Készülj a nyárra és kezdd el az alakformálást mielőbb!

Közeleg a nyár és még mindig nem találtad meg a tökéletes módját annak, hogy hogyan formáld alakod? Most van egy jó hírünk ajánlatunkkal garantál hatásos kezelés kombináción vehetsz részt!

Kavitációs ultrahang + Rádiófrekvenciás kezelés

A kavitációs ultrahang kezelés egy forradalmian új módszer a fogyásban, amely hatékonyan célozza meg a zsírsejteket anélkül, hogy károsítaná a környező szöveteket és szerveket.

A 40 KHz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullámok keltik életre a zsírsejtek közötti buborékokat, amelyek hirtelen nyomásváltozást idéznek elő, és a zsírsejteket "felrobbantják". A kezelés gyors és hatékony, mindössze 20 percig tart, és garantáltan látványos eredményeket nyújt!

A kezelések előtt az első percekben felhelyezik a Zapper méregtelenítő készüléket és így 60 percen át a testhez rögzítve maradva végzi az is a maga dolgát.

A radiofrekvenciás kezelés pedig tovább fokozza a fogyás és bőrfeszesítés hatékonyságát. A szelektív melegítés révén serkenti az anyagcserét, felgyorsítja a folyékony zsírok kiválasztását, és elősegíti a bőr feszesítését. Az elektromágneses hullámok célzottan melegítik fel a bőrt, aktiválva a kötőszöveti sejtek működését, ami fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti a narancsbőr megjelenését.

Zapper méregtelenítés készülék

A 80-as években fejlesztették ki a Zapper készüléket, mely segítségével, a pozitív négyszögjel impulzus-sorozatot állít elő, amivel az emberi testben levő élősködőkre (férgek, baktériumok, vírusok) lehet hatni.

Egy kezelés belőle azonban nem elég. Ahhoz, hogy minden kórokozó elpusztuljon, három kezelés szükséges. Hogy miért? Az első kezelésnél elpusztulnak a vírusok, baktériumok és élősködők, de néhány perc múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok.

A kezelés háromszor 7 perces ciklusokból áll, 20 perces szünetek beiktatásával.

Ez az előirányzott kezelési menet betartandó, ugyanis a megszakított kezelést követően jelentkezhetnek influenzaszerű tünetek, illetve átmeneti állapotrosszabbodás. Hogy miért jelentkezhetnek megfázásos tünetek, ha nem tartjuk be a kezelési menetrendet? Mert az elektromosság a dolgok felületén utazik, mindig a legkisebb ellenállást keresi.

 Mikor és hányszor használjam a készüléket?”

Ez alapvetően az egészségügyi problémától függ, de általánosságban elmondható, hogy egy egyszerűbb vírusfertőzésnél, megfázásnál, vagy egy kezdődő Herpes esetében, tehát ha nem túlterhelt a szervezet a mikroorganizmusok által, akkor akár egyetlen kezelés is megszűnteheti a problémát.

Súlyosabb, illetve akut betegségek esetén hosszabb ideig kell folytatni, napi rendszerességgel, míg a tünetek teljesen meg nem szűnnek.

Egészséges állapotban a szervezet karbantartására, megelőzés céljából, érdemes havonta legalább egyszer lefuttatni egy kezelést.

Fontos tudnivaló a nálunk használt készülékről: ebben van eleve beprogramozott kezelés is, tehát a 3x7, ill. a 2x20 perc eleve biztosított.

Fontos! A kezelés választása esetén, ill. Konzultáció előtt és utáni tudnivalók:

Ellenjavallatok:

A gép használata nem javasolt az alább felsorolt esetekben:

  • Daganatos megbetegedések (jóindulatú, rosszindulatú, ciszta)
  • Szívbetegségek, vagy pacemaker viselése
  • A szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élő betegeknek,
  • A várandós kismamáknak tilos a készüléket használniuk, mivel nem tudjuk, hogy esetükben az elpusztult élősködők és a belőlük kiáramló vagy keletkező méreganyagok milyen hatással lehetnek a magzatra.
  • Előfordulhat, hogy maga a méregtelenítés előre nem várt,   és előre nem látható mellékhatásokat produkál   (pl. emelkedő vérnyomás, bőrpír az elektródák alatt, fáradtság, stb.).  Ez főleg az elpusztult élősködők és belőlük kiáramló méreganyagok miatt van.

Mivel a mérgeket és az elpusztult élősködőket el kell távolítani a szervezetből, ezért nagyon fontos a napi 2-3 liter tiszta víz, és lehetőleg természetes eredetű C-vitamin fogyasztása!

Ne habozz tovább, és lépj be az alakformálás és bőrfeszesítés új korszakába! Válassz kuponunkat, és élvezd a kavitációs ultrahang és radiofrekvenciás kezelés által nyújtott látványos eredményeket!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu