90 perces teljes testes nyirokmasszázs, köpölyözéssel, helyszíni kiszállással Budapesten!

Vadvirág Masszázs Stúdió | Budapest, XV. ker.
  • Űzd ki a méreganyagokat és erősítsd meg az immunrendszeredet 90 perces teljes testes, nyirokmasszázzsal és köpölyözéssel.
  • Szüntesd meg a kínzó panaszokat egy ősi, kínai gyógymóddal, a köpölyözés erejével.
  • Mindezt most kényelmesen otthonod melegében teheted meg, csak vásárold meg a kupont és hívd házhoz profi masszőrödet.
Ár:5.900Ft10.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
44% kedvezmény
10.500 Ft
44%
4.600 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.02.22. - 2020.05.22

nyirokmasszázs köpölyözéssel kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

90 perces teljes testes, keringést támogató nyirokmasszázs, köpölyözéssel

  • 2-3 kezelés után már érezhető hatást kelt a szervezetben.
  • A nyirokmasszázs olyan speciális masszázsfajta, mely megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, elősegíti a sejtek és szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladást, támogatja a sebek gyógyulását.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.02.22. - 2020.05.22 között

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kizárólag telefonon lehetséges, a +36-70/537-8211 számon. Amennyiben épp nem tudja felvenni a szolgáltató, amint tud visszahív, ha nem rejtett számról hívod.

FONTOS! A kupon ára tartalmazza a masszőr kiszállási költségét is, ez azonban csak az ajánlatban megjelölt kerületekben történő kiszállásra vonatkozik.

A szolgáltatás a következő kerületekben kérhető: I., II., V., VI., VII. VIII, IX., X., XI., XII., XV., XIX., XX. XXI

  • A szolgáltatást férfiak és nők is egyaránt igénybe vehetik, bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba is.

Ellenjavallatok

  • Láz (ez a legrégebbi ismert kontraindikáció, már Hippokratész is írt róla)
  • Fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás
  • Daganatos betegség (a végstádium kivételével), friss trauma, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése
  • Rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás
  • Be nem állított magas vérnyomás, egyes szív- és keringési problémák
  • Visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot
  • Terhesség – nem általános kizáró ok, egyes időszakok és egyes testtájak ellenjavalltak, megváltozik a fogások erőssége és jellege, és nem lehet a szokott módon fektetni a vendéget.
  • Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.

További információk

  • A nyirokmasszázs serkenti a nyirokkeringésedet, így szervezeted könnyebben megszabadulhat a salakanyagoktól.
  • A méreganyagoktól megszabadult szervezet könnyebben ellenáll a fertőzéseknek, betegségeknek.
  • A köpölyözés, ismertebb nevén, a vákuum masszázs egy ősi, kínai gyógymód, ami számtalan egészségügyi problémára jelenthet megoldást.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra vagy módosításra a foglalás előtt legalább 48 órával van lehetőség, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
Kiszállás helyszínre

nyirokmasszázs köpölyözéssel kuponunk leírása

Szabadulj meg a felesleges salakanyagoktól..

A nyirokmasszázs során a nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiválják. Lehetőséget adnak a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására.

Elvezeti a nyirok folyadékot. Csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba. Hat a vénákra is. Általánosan közérzetjavító. Relaxáló hatást kelt testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mérsékli a cellulitot.

Sok esetben a mozgásszegény életmód, az egész napos folyamatos ülő vagy álló munkakörök, a túlsúly, az egészségtelen táplálkozás vagy genetikai adottságok miatt a kor előre haladtával a nyirokmozgás lelassulhat, és a nyirokkeringés rendszerének leépülése irányába tolódnak el. A felhalmozódott szövetnedvek pangást, nyiroködémát okoznak, pl. bedagad láb.

Kinek ajánlott?

Talán mondhatnánk azt is: mindenkinek, de vannak olyanok, akiknek a szervezete különösen meghálálhatja ezt a kezelést, akár megelőzésképpen:

  • Fogamzásgátlót szedő nőknek (lehet nem látható felszaporodott szövetközti ödéma), klimaktériumban levő nőknek, feszültség csökkentésére, szénanátha enyhítésére, legyengült immunrendszer aktiválása, fejfájás, migrén esetén hatásos, arc- és egyéb ödémák csökkentésére, cellulit, cellulitisz csökkentésére, a lábszáron kialakuló ödémák csökkentésére, magas vérnyomás csökkentésére (vérhígító), betegség utáni felépülés segítésére.

Mint látszik, rendkívül széles körben alkalmazható, és ami fontos, a nyirokmasszázsnak nincsenek mellékhatásai, és akár rendszeresen is alkalmazható.

Válaszd te is kedvezményes DD kuponunkat, és add meg szervezetednek azt amire szüksége van, vagy ajándékozd meg szeretteidet ezzel a páratlan ajánlattal!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu