Paraffinos kézápolás, masszázzsal - Egy igazi csodaszer kezeid számára minden időszakban

Talia Nails | Budapest, XIII. ker.
  • A te kezeid is még mindig szárazak, repedezettek? Itt az ideje, hogy ennek véget vess!
  • Megtapasztalhatod a paraffinos kézápolás csodás hatását, mellyel még az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóbb lesz kezed.
  • Váltsd be kedvezményes kuponunkat a XIII. kerületi Talia Nailsben, ahol sok szeretettel várnak egy üdítő kézápoló kezelésre.
Ár:2.750Ft5.500 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
50% kedvezmény
5.500 Ft
50%
2.750 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 17 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.27. - 2024.07.26

Paraffinos kézápolás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy paraffinos kézápolás, masszázzsal.

Mire jó a parafinos kézápolás?

  • A parafinos kézápolás rendkívül hatékony módszer a bőr hidratálására és puhítására, miközben segít enyhíteni a fáradt, száraz kezeket. 
  • A kúra után a kéz puha és bársonyos lesz, valamint megelőzhető a kirepedezés. Ha te is tapasztalod ezeket, akkor ideje kipróbálnod ezt a varázsszert.
  • A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálása.

Mi az a paraffinos kézápolás?

  • A paraffinos kézápolást egy speciális eszköz segítségével végzik, ami felmelegíti a paraffint és a folyamat segítségével értékes tápanyagokat juttatnak a bőr felületére, ami miután felszívódik, kifejti jótékony hatását.

Legyenek neked is igényes kezeid, hiszen aki ápolja testét, ápolja a lelkét is.

A szolgáltató ezzel az ajánlattal az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 személy egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponnal.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.27. - 2024.07.26 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/70-261-6048-as telefonszámon vagy az liszsu85@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával. A szalon 400 m-re található a Dunaplázától.

További információk

  • A paraffinos kézápolás rendkívül jól ápolja a kézbőrt, biztosítja a megfelelő feltöltődést és bőr simaságot. Ajánlott a hideg időszakban a kézfejek védelmére, a repedezett, kiszáradt bőrre.
  • A kezelés már az első alkalommal érezteti és láttatja a bőrön a hatását, és napok múlva is megtapasztalhatod annak kiváló, jótékony hatását.
  • Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének áruló jeleit.
  • A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 170/c

Paraffinos kézápolás kuponunk leírása

Selymes és egészséges kézfej titka!

A parafinos kézápolás rendkívül hatékony módszer a bőr hidratálására és puhítására, miközben segít enyhíteni a fáradt, száraz kezeket

PARAFFINOS KÉZÁPOLÁS

A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kéz bőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kéz bőrét és a körmöket kiszárítják. A száraz kézbőr hamar öregszik, megjelennek az úgynevezett májfoltok. 

A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálása. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. 

A bőr és körmök letisztítását és fertőtlenítését követően bőrradírral eltávolítják az elhalt hámsejteket. Ezt követően a kezeidet meleg paraffin-fürdőbe mártják, majd dunsztolják őket, így a pórusok kinyílnak és a hatóanyagok könnyebben beszívódnak. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan" működnek. 

A paraffin különböző ápoló hatóanyagokat tartalmaz, a meleg hatására a vérkeringés élénkül, ezáltal jobb táp-és hatóanyag felvételt biztosítva. A meleg pakolás segít a bőrödet mélyebben ápolni, így a hatását akár több hétig is élvezheted.

Vedd meg a DiamondDeal kuponját, és élvezd a kényeztetést és a ragyogó, feszes, bársonyosan puha kezedet! Tökéletes ajándék lehet barátoknak, ismerősöknek!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz Te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Stresszcsökkentés CBD olajos masszázzsal! - Hagyd magad mögött a feszültséget
9.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.910 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu