Ne tétlenkedj, ha neked is fontos az egészséged! -Szív, Pajzsmirigy működési vizsgálat a Népligetnél

4,3/5Medklinik | Budapest, VIII. ker.
 • Neked is számít, hogy egészséged állapotáról tisztába legyél, igaz?
 • Ajánlatunkkal feltérképezheted pajzsmirigyed működését a modern Quantum rezonanciás mágnes analizátorral és a szakértő orvosoknak köszönhetően.
 • Mindezek mellett megvizsgálják a szíved is egy Viport készülékkel történő vizsgálaton is.
 • Vásárold meg kedvezményes kuponunkat és látogass el a a VIII. kerületben található Medklinikbe, Népligetnél, ahol minden problémádra igyekeznek megoldást találni.
Ár:6.990Ft19.990 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
66% kedvezmény
19.990 Ft
66%
13.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 11 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.17. - 2024.07.17

Szív és pajzsmirigy működési vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

 • 1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Pajzsmirigy működési vizsgálat egy Quantum testelemző készülékkel.
 • A felmérés 15-20 percet vesz igénybe.

Fontos infórmációk a kezelésről:

 • A pajzsmirigy a nyak elülső részén található, az alsó arcüregcsont mögött.
 • Szabályozza és termeli a pajzsmirigy hormonokat, amelyek fontos szerepet játszanak a test anyagcseréjének és energiatermelésének szabályozásában.
 • A pajzsmirigy működése kulcsfontosságú az egészségünk szempontjából, hiszen hatással van az anyagcserére, a szív- és érrendszeri funkciókra, a test hőszabályozására és az általános jólétére.
 • Ha az alábbi tüneteket tapasztalod akkor érdemes pajzsmirigy vizsgálatot végezni: Fáradékonyság, ok nélküli hízás vagy fogyás, lassú szívritmus, magas pulzus, megduzzadt nyak, légzési nehézség, izom és ízületi fájdalom, görcsök, székelési zavarok, száraz bőr, csökkent vagy  magasfokú izzadás, arc, kéz, lábduzzanat, rossz alvás, visszatérő légúti fertőzések, vérszegénység, magas koleszterin szint, májenzim eltérések.
 • A Quantum testelemző készülék mérési pontossága eléri a 95%-ot.
 • A szívvizsgálathoz Viport gépet használnak amely egy kézi, elemmel működő orvosi eszköz.
 • A VIPORT vizsgálat alapja a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paramétereinek kiértékelése. Ehhez egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése szükséges, amely lehetővé teszi a cardio stressz index (CSI) számítását. 
 • Az elkészült mérés eredménye színes grafikus kijelzőn jelenik meg. Az eredmény numerikus formában mutatja a stressz értékét (CSI) egy 0-100-as skálán, a szívfrekvencia percenkénti átlagát, a QRS komplexus időtartamát milliszekundumban, valamint a szívfrekvencia variabilitás (SDNN) változásainak mértékét.

A Medklinik jóvoltából most több hónapos várakozás nélkül fény derülhet panaszaid okára.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.17. - 2024.07.17 között

BEJELENTKEZÉS:

A kupon felhasználásához előzetes időpontfoglalás szükséges. Időpont egyeztetés telefonon lehetséges a Medklinik Team +36-70/353-6192 telefonszámán. Az e-mailes időpont egyeztetést nem tudják elfogadni!

Még lejárat előtt kérjük, hogy megvásárolt kuponod kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon.

További információk

A legújabb fejlesztésű 4. generációs Quantum rezonanciás mágnes analizátor 3D technológiával térképezi fel az emberi szervezetet, így képet kaphatunk testünk jelenlegi állapotáról, hiányosságairól!

 • A vizsgálat teljesen fájdalommentes.
 • A szervezet egyensúlyának helyreállításában nagyon nagy segítséget nyújthat a mérés!

A VIZSGÁLAT MENETE:

A páciens egy ágyra fekszik, ahol felhelyezik rá az elektródákat és egy plusz anódot adnak a kezébe. A felmérés befejeztével kiértékelik a kapott eredményeket az állapotfelmérő szakember elmagyarázza, illetve válaszol az esetleges kérdésekre.

MIT KELL TUDNOD A VIPORT GÉPRŐL?

A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat. A Viport kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI).

Viportot a mellkas falára helyezik és 2 percig stabilan tartják ott. A kiértékeléshez elegendő a gombot megnyomni. Az eredmény színes grafikus kijelzőn jelenik meg, mutatva a stressz értékét (CSI), a szívfrekvencia átlagát, a QRS komplexus időtartamát és a szívfrekvencia variabilitását. Lehetséges szívritmuszavarok is feltüntetésre kerülnek

ELLENJAVALLAT:

A vizsgálatot pacemakerrel nem lehet igénybe venni. Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlott megelőzés, vagy felismerés szempontjából.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

★★★★★
★★★★★
12 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10:00-19:00
Szolgáltatás helye
1087 Bp. Könyves Kàlmàn krt. 76.
Nèpligetnèl

Medklinik értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kedveség, a megtalált problémára adott megfelelő tájékoztatás."
Kompár Katalin

Szív és pajzsmirigy működési vizsgálat kuponunk leírása

Láss tisztán egy Quantum rezonanciás vizsgálattal!

Tapasztald meg a modern technológia vívmányait és vizsgáltasd meg pajzsmirigyed és szíved működését tapasztalt szakemberekkel a Medklinikben!

A pajzsmirigy működése kulcsfontosságú az egészségünk szempontjából, hiszen hatással van az anyagcserére, a szív- és érrendszeri funkciókra, a test hőszabályozására és az általános jólétére.

Mit kell tudnod a Quantum rezonanciás vizsgálatról?

A vizsgálat egy gyors és fájdalommentes eljárás, amely pillanatok alatt felfedi a pajzsmirigyed állapotát. A készülék képes elemzést készíteni a hormonszintekről, az anyagcseréről és az esetleges eltérésekről, ami átfogó képet ad a pajzsmirigyed egészségi állapotáról.

A quantum technológia precíz eredményeket garantál, hiszen 95%-os pontossággal ad képet a szervezeted jelenlegi állapotáról. Az eredmények alapján az orvosok képesek személyre szabott kezelési terveket kidolgozni, amelyek segítenek az egészséges pajzsmirigy működés fenntartásában vagy az esetleges eltérések kezelésében. A vizsgálat segít korai stádiumban azonosítani az esetleges problémákat, akár a tünetek megjelenése előtt.

Ha az alábbi tüneteket tapasztalod akkor érdemes pajzsmirigy vizsgálatot végezni:

 • Fáradékonyság, ok nélküli hízás vagy fogyás, lassú szívritmus, magas pulzus, megduzzadt nyak, légzési nehézség, izom és ízületi fájdalom, görcsök, székelési zavarok, száraz bőr, csökkent vagy  magasfokú izzadás, arc, kéz, lábduzzanat, rossz alvás, visszatérő légúti fertőzések, vérszegénység, magas koleszterin szint, májenzim eltérések.

Quantum Rezonanciás Pajzsmirigy Vizsgálat innovatív és hatékony módja a pajzsmirigy egészségi állapotának feltérképezésére, ne hagyd ki és vásárold meg kedvezményes kuponunkat MOST!

AMIT ÉRDEMES TUDNOD A VIPORT KÉSZÜLÉKRŐL:

A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi eszköz, amely lehetővé teszi a különböző rizikó faktorok könnyű és időben történő felismerését. A Viport működése a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapul, amelyeket egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése alapján számol ki, így kapjuk meg a cardio stressz indexet (CSI) eredményt.

Az EKG jelek rögzítéséhez a Viport hátlapján található 3 elektródát használjuk, amelyeket a standard elvezetés alapján helyezünk a mellkas felső részére, a szív közelében. Az eszköz könnyen kezelhető háromszög alakú kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző helyzetekben egyszerűen használjuk.

A vizsgálat során a Viportot a mellkas falára helyezzük, és 2 percig abban a pozícióban tartjuk. A mérés indításához csak meg kell nyomni a gombot a készüléken, majd a felvétel befejezését egy hangjelzés jelzi.A Viport a felvétel során elemzi az érkező EKG jeleket matematikai algoritmusok segítségével. Nemcsak a kiválasztott morfológiai feltételeket (QRS) elemezhetjük a jelfolyamból, hanem különböző szívfrekvencia variabilitás paramétereket is, amelyek az egyes szívütések változását mérik.

A mérés befejezése után az eredmények színes grafikus kijelzőn jelennek meg. A CSI értékét numerikusan mutatjuk a 0-100-as skálán, valamint megjelenítjük a szívfrekvencia egy perc alatti átlagát, a QRS komplexus időtartamát millisecundumban, a szívfrekvencia variabilitás (SDNN) elváltozásainak mértékét, és az eszköz felhívhatja a figyelmet a lehetséges szívritmus zavarokra is.

Ajánlatunkkal most átfogó képet kaphatsz szíved és pajzsmirigyed állapotáról egy megbízható orvosi csapatnak köszönhetően!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu