Tavaszváró lábápolás! - Gyógynövényes Gehwol vagy Gyümölcssavas Callux pedikűr masszázzsal

4/5Magic Touch Beauty Room | Budapest, XIII. ker.
  • Szabadítsd fel lábaidat a téli szárazságból és ébreszd fel őket egy új évszakra!
  • Ajánlatunkkal gyümölcsös vitaminbombaként ápoljuk, vagy gyógynövényes vitalitással látjuk el őket. Lábfejed új életre kel majd a speciális radírozással és pakolással, miközben a masszázs átöleli fáradt izmaidat.
  • A pedikűr szike nélkül történik, így vérzékenyek és cukorbetegek is bátran igénybe vehetik.
  • Engedd meg, hogy a tavasz valóban megérkezzen lábaidon keresztül a XIII. kerületi Magic Touch Beauty Roomban.
Ár:8.490Ft13.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
38% kedvezmény
13.500 Ft
38%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.03.29. - 2024.06.29

Callux pedikűr kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Gyógynövényes Gehwol vagy Gyümölcssavas Callux pedikűr körömápolás, lábradírozás, pakolás, láb mini masszázs.

  • A kezelés időtartama a láb állapotától függően kb 1,5 óra.
  • Az ajánlat tartalmazza egy választható termék típusú pedikűr szolgáltatást,(a bőrkeményedések eltávolítását, a körmök formázását ápolását, lábak radírozását, hidratáló puhító pakolást, láb masszázst (Az ajánlat korábbi gél lakk eltávolítást nem tartalmaz).

Fontos információk a kezelésről:

  • A Callux lábápolás, nem csak pedikűr egyben egy vitaminos spa lábápolás. Szike nélkül távolítja el a bőrkeményedéseket, puhává és ápolttá teszi a bőrt, emellett gyümölcsös vitamin bombaként táplálja a kezelt felületet. (Csak sérülésmentes, ép hám felületen alkalmazható!)
  • Kifejezetten ajánlott olyan vendégek számára, akik krónikus érrendszeri problémákkal, vérzékenységgel, cukorbetegséggel küzdenek. Az ő esetükben egy hagyományos eljárás kapcsán történő sérülés akár súlyos szövődményekhez is vezethet.

A szolgáltató új vendégeknek szeretne kedveskedni ezzel az ajánlattal, ezért 1 fő egyszer vásárolhat saját részre kupont és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.29. - 2024.06.29 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/30-083-2054-es telefonszámon vagy a magictouch.bp13@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával.

További információk

  • A Gehwol termékek magas gyógynövény és illóolaj tartalmuk miatt megfelelő hidratáltságot tudnak biztosítani, hosszútávon is.
    A termékfejlesztés során a természetes összetevőket és az illóolajok használatát helyezték előtérbe.
  • A tisztaság és a természetesség, a hatékonyság és a tartósság játssza a főszerepet. 100%Német minőség. A modern kutató-fejlesztő részleg és a fejlett gyártástechnológia biztosítja az állandóan kiválóminőséget Lübbeckből.
  • A cég termékeivel 150 éve gondoskodik "a lábak jó közérzetéről"

A szolgáltató nem állít ki számlát.

Ellenjavallatok:

  • gyulladásos vagy allergiás állapotok
  • körmök és környezetük sérülései

Lemondási feltételek

Időpont módosítás és lemondás legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Kisgömb utca 11
Fsz 6-7
★★★★★
★★★★★
"Jól éreztem magam,"
Pintér Tamara

Videó

Callux pedikűr kuponunk leírása

Eljött a lábak és a szandálok ideje!

Ha a lábápolás és szépség fontos számodra, akkor valószínűleg már tapasztaltad, hogy néha szükség van egy jó pedikűrre. De miért ne lehetne ez az idő jól érzésű és pihentető élménnyé is válni? Ezért ajánljuk figyelmedbe a wellness élményt nyújtó pedikűrt, amely nemcsak fájdalommentes, hanem teljesen biztonságos is, még cukorbetegek számára is, hiszen szike nélkül zajlik.

Választható kezelések: Gyümölcs vitaminos vagy Gyógynövényes Callux kezelés

Mi az a Callux kezelés?

Hihetetlen de szike nélkül távolítja el a bőrkeményedéseket, puhává és ápolttá teszi a bőrt, emellett vitaminbombaként táplálja a kezelt felületet. (Csak sérülésmentes, ép hámfelületen alkalmazható!)Kifejezetten ajánlott olyan vendégek számára, akik krónikus érrendszeri problémákkal, vérzékenységgel, cukorbetegséggel küzdenek. Az ő esetükben egy hagyományos eljárás kapcsán történő sérülés akár súlyos szövődményekhez is vezethet. A Callux kezelés nem okoz sérülést, vágást, így a legjobb megoldás a krónikus betegeknek, akiknek még fontosabb a láb megfelelő ápolása.

Gyümölcs vitaminos

A természetes alapanyagok összetételének köszönhetően használata ideális az érzékeny bőr számára is hidratálja, és táplálja az egész testet, a kezeket és a lábakat Az E-vitamin védi, hidratálja, puhává teszi a bőrt és anti-age faktoraként hat. A Callux krém /pakolás egy gyümölcs lakoma a test és a lélek számára egyaránt. A finom gyümölcsös illat órákkal a használat után is elkísér, és a bársonyos-puha bőrre az egész nap folyamán kellemes érzetet nyújt. Már az első használat után is látható érezhető a tökéletes eredmény.

Gyógynövényes lábápolás

A Gehwol termékek magas gyógynövény és illóolaj tartalmuk miatt megfelelő hidratáltságot tudnak biztosítani, hosszútávon is. A termékfejlesztés során a természetes összetevőket és az illóolajok használatát helyezték előtérbe. A tisztaság és a természetesség, a hatékonyság és a tartósság játssza a főszerepet. 100%Német minőség. A modern kutató-fejlesztő részleg és a fejlett gyártástechnológia biztosítja az állandóan kiválóminőséget Lübbeckből. A cég termékeivel 150 éve gondoskodik "a lábak jó közérzetéről"

Ezután következik A FRISSÍTŐ PEDIKŰR

A pedikűr után felfrissülsz, közben pedig relaxálsz. A kezelés ugyanis nyugtató hatású, és kellemes érzés. Megszabadít tapasztalt pedikűrösöd a benőtt körmöktől, a bőrkeményedésektől, a körmödet kiemeli, levágja, formára reszeli. Így nem csak mesésen fognak kinézni, de sokkal kellemesebben fognak eltelni a mindennapok is, hiszen a pedikűrözetlen lábbal járó kellemetlenségek eltűnnek az életedből!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 12% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Légy igazi bombázó a képeken! - 1 órás Boudoir (fehérneműs) fotózás kültéren vagy beltéren
27.500 Ft kupon ár helyett MA csak 24.200 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu