Gépi testkezelés - Rádiófrekvenciával, kavitációval vagy vákuumos nyirokelvezetéssel

Believe in Cosmetics | Budapest, XV. ker.
  • Fedezd fel a forradalmi gépi testkezelés lehetőségeit, sterilizált ampullával!
  • Legyen az rádiófrekvenciás kezelés, kavitáció vagy vákuumos nyirokelvezetés, garantáljuk, hogy a Believe in Cosmetics tökéletes megoldást nyújt a tested ápolására és formálására.
  • Feszesítés, alakformálás, cellulit és stria kezelést, bármiről is legyen szó kuponunk garantáltan megoldást kínál.
Ár:8.000Ft12.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
34% kedvezmény
12.000 Ft
34%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.17. - 2024.07.17

Gépi testkezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy gépi testkezelés - Rádiófrekvenciával, kavitációval vagy vákuumos nyirokelvezetéssel.

Fontos tudnivalók a kezelésről:

  • Az sterilizált ampulla garantálja a higiéniát és a biztonságot, így teljes egészében nyugodtan lehetsz kezelés közben.
  • A rádiófrekvencia hatékonyan csökkenti a cellulit megjelenését és feszesíti a bőrt, míg a kavitáció segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükség.
  • A vákuumos nyirokelvezetés pedig serkenti a vérkeringést és eltávolítja a méreganyagokat a szervezetedből, így segítve a tested feszességének és vitalitásának visszanyerését.
  • A Syis koktél egy igazi tápanyagbomba, amely magas koncentrációban tartalmaz oldható kollagént és más esszenciális összetevőket. Hidratál, feszesít, regenerál, nyugtat és gyulladáscsökkentő hatású, így segítve bőröd egészségét és ragyogását.
  • A kezelés 60 percig tart.

Kezelés menete:

  • Letisztítás hidratáló cukor peelinggel
  • Sterilizált ampulla (gyógyszer technológiai úton előállított bőrazonos hatóanyag) Pl:articsóka kivonat,glicolic acid,phosphatidylcholine
  • Gép kiválasztása igény szerint megfelelően (kívánt hatás eléréséhez)
  • Hatóanyagos utóápolás
  • Anti cellulit gél: nem vérbőség fokozó, méregtelenítő,lerakódott zsír, cellulit ellen.(alga, borostyán,gingko, vadgesztenye,árnika,fahéjolaj,narancs olaj)
  • Syis koktél:magas tápanyag és oldható kollagén forrás.Hidratál, feszesít, regenerál,nyugtat, gyulladás csökkentő.(antioxidáns,E és C vitamin, fehérje, ásványi anyagok, aminosav,poliszacharid)

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.17. - 2024.07.17 között

Előzetes bejelentkezés a +36-20/229-1948 a telefonszámon. A Kinyomtatott kuponodat kérjük vidd magaddal a helyszínre vagy mutasd be telefonodon.

A SZOLGÁLTATÓ ÚJ HELYEN VÁRJA KEDVES VENDÉGEIT!

  • Believe in Cosmetics
  • Cím: 1152. Budapet Bocskai utca 12.

További információk

Ellenjavallat: terhesség,daganatos betegségek,láz,seb,epilepszia,vese-vagy epekő, szívbetegség 

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül

Gépi testkezelés kuponunk leírása

Készülj forradalmi alakformáló kezeléssel a nyárra!

Válaszd a gépi testkezelést sterilizált ampullával, és élvezd a hatékony és biztonságos eredményeket már az első kezelés után. Válaszd a Believe Believe in Cosmeticst, hogy megtudd, hogyan segíthetnek neked a legjobb formádba kerülni!

Mit kell tudnod a kezelésről?

A kezelés menete minden egyes részletében az optimális eredmény elérésére összpontosít. Először is, egy alapos letisztításra és hidratáló cukor peelingre kerül sor, hogy a bőröd felkészüljön a kezelésre és a hatóanyagok jobban felszívódjanak.

Az igazán különlegessé és hatékonnyá teszi kezelésünket a sterilizált ampulla használata. Ezek a gyógyszer technológiával előállított, bőrazonos hatóanyagok forradalmi módon segítik elő a bőr megújulását és a kívánt hatás elérését. Például articsóka kivonat, glicolic acid, vagy phosphatidylcholine - mindezekkel és még sok más hatóanyaggal dolgozunk, hogy a kezelésed valóban egyedülálló legyen.

Amikor elértek a gép kiválasztásához, az igényeidnek és a céljaidnak megfelelően választotok. A rádiófrekvencia kiválóan alkalmas a cellulit csökkentésére és a bőr feszesítésére, míg a kavitáció segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükség. A vákuumos nyirokelvezetés pedig serkenti a vérkeringést és eltávolítja a méreganyagokat a szervezetedből, így segítve a tested feszességének és vitalitásának visszanyerését.

A kezelés befejezéseként a hatóanyagos utóápolás következik, amely további táplálást és hidratálást biztosít a bőrödnek. Az anti-cellulit gélünk például nemcsak a vérbőséget fokozza, hanem méregtelenít, és hatékonyan küzd a lerakódott zsír és cellulit ellen, alkotóelemei között megtalálhatók az alga, borostyán, gingko, vadgesztenye, árnika, fahéjolaj és narancsolaj.

A Syis koktél pedig egy igazi tápanyagbomba, amely magas koncentrációban tartalmaz oldható kollagént és más esszenciális összetevőket, például antioxidánsokat, E és C vitamint, fehérjéket, ásványi anyagokat, aminosavakat és poliszacharidokat. Ez a koktél hidratál, feszesít, regenerál, nyugtat és gyulladáscsökkentő hatású, így segítve bőröd egészségét és ragyogását.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu