Mi is a DD Klub?

A DD Klub azért jött létre, hogy a megháláljuk vásárlóink hűségét, hiszen nagyon sokan velünk tartotok 2011-es indulásunk óta.

Hűséges vásárlóinkat eddig is igyekeztünk kedvezmények széles körével és nyereményjátékokkal jutalmazni, de ezt most egy teljesen új szintre emeltük.

A DD Klub létrehozásakor az vezérelt minket, hogy minél több előnyt nyújtsunk számotokra, hogy elégedetten, élményekkel gazdagodva és még kedvezményesebben vehessétek igénybe partnereink szolgáltatásait.

Ne maradj le a Klubtagság sok-sok előnyéről!

Legyél Te is DD Klub tag!

Nézd meg milyen előnyökkel jár a DDklub tagság!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és legyél te is a DD Klub tagja!

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A DD Klub tagság sok-sok előnnyel jár és még több előnyt élvezhetnek majd tagjaink a jövőben, hiszen folyamatosan azon dolgozunk, hogy akik minket választanak Ne maradj le a Klubtagság sok-sok előnyéről!


Aki még Nem Tag
Klubtag
tag
Klubtag
törzsvásárló
Klubtag
elit tag
Klubtag
VIP tag
Klubtag
Gyémánt tag
Kredit jóváírás vásárláskor  1 1% 2% 2% 3% 5%
Lejárt kupon jóváírása  2 6 havonta (180 nap) egyszer 3 havonta (90 nap) egyszer 2 havonta (60 nap) egyszer havonta (30 nap) egyszer
Napi ajánlat megvásárlása  3
Limitált ajánlatok megvásárlása  4 Indulás napjától 1 nappal korábban 2 nappal korábban 2 nappal korábban 3 nappal korábban 3 nappal korábban
Szülinapi meglepetés  5
Ingyenes kuponnyomtatás az ügyfélszolgálaton  6
 1. Kifizetett vásárlásaid 1%, 2%, 3% vagy 5%-át jóváírjuk a DD egyenlegeden. A jóváírás mindig a pénzzel befizetett összegből (azaz nem egyenlegből) számoljuk ki a jótékonysági kuponok kivételével. A jótékonysági kuponok után nem jár visszatérítés. A vásárlásaid után kapott krediteket 30 napon belül használhatod fel. 1 kredit 1 Ft-ot ér vásárlásaid során.
 2. A kupon érvényességének lejárta után még 30 napig jóváírjuk a DD egyenlegeden a fel nem használt kuponod árát. Ehhez elég ha írsz egy levelet a help@diamonddeal.hu címre. A jóváírást csak egy kuponra lehet kérni. A jóváírt összeget 1 hónapon belül (30 nap) kell teljes egészében felhasználnod, különben elvész. Jóváírást kizárólag a szint elérése után lejárt kuponokra lehet kérni! Gyémánt tagjaink ezen kívül évente egy alkalommal igényelhetik egy 30 napnál régebben, akár a szint elérése előtt lejárt kuponjuk jóváírását egyenlegükre.
 3. Minden nap elindítunk egy Napi ajánlatot, ami 10-20%-al még kedvezményesebben érhető el, mint máskor. Napi ajánlataink mindig korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre, ezért ezeket csak Klubtagjaink vásárolhatják meg!
 4. Sok-sok olyan ajánlatunk van, amelyek mennyisége korlátozott, vagyis nem tud minden érdeklődő megvásárolni, ezért klubtagjaink ezen ajánlatokhoz hamarabb juthatnak hozzá. Ezekről hírleveleinkből időben értesülhetsz.
 5. Klubtagjainknak születésnapjukon mi is szeretnénk kedveskedni, ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy profilodban add meg születésnapodat!
 6. Ügyfélszolgálatunkon, amennyiben igényled, kinyomtatjuk kuponod, viszont ez csak Klubtagjainknak ingyenes törzsvásárlói szinttől, egyébként 50 Ft/kupon áron lehetséges!

Hogyan lehetsz Te is DD Klubtag?

Ahhoz, hogy DD Klubtag legyél, gyűjts össze minimum 1.000 gyémántot. Amint ez megtörtént, a következő nap hajnalán már Te is klubtag leszel!
Azt pedig, hogy milyen szintű klubtag vagy vásárlásaid száma és értéke határozza meg!

Gyémántokat csakis regisztrált felhasználóink gyűjthetnek, így ha belevágnál és még nem vagy felhasználónk, akkor regisztrálj vagy lépj be GoodID-val vagy Facebook fiókoddal!

Nézzük, hogyan tudsz gyémántokat gyűjteni:

 • Iratkozz fel hírlevelünkre és 120 gyémántot szerzel. Amennyiben már feliratkoztál vagy regisztrációd után nem iratkoztál le, automatikusan megkapod a gyémántokat! Itt iratkozhatsz fel »
 • Nyiss meg egy aktuális hírlevelünket és 30 gyémántot szerezhetsz! A hírlevelünk megnyitásával visszaigazolod részünkre, hogy élő az e-mail címed.
 • Kövesd hírlevelünket minimum 15 különböző napon és 60 gyémántot szerezhetsz!
 • Ismerd meg ajándékutalványunkat és 30 gyémántot szerezhetsz!
 • Ha még hiányzik adatod a profilodban és kitöltöd, 60 gyémántot szerezhetsz! Amennyiben korábban megadtad adataid (Nem, születésnap, telefonszám, város), akkor automatikusan megkapod az érte járó gyémántokat!
 • Vásárolj 3 különböző ajánlatot, összesen minimum 5.000 Ft értékben és 300 gyémántot szerezhetsz!
 • Vásárolj ajánlatainkból és minden vásárlásod után gyémánttal jutalmazunk, hogy mihamarabb Klubtag lehess! A vásárlásokért járó gyémántok mennyiségét a kosár oldalon láthatod! Egy ajánlatért maximum 600 gyémántot szerezhetsz.

Hogyan juthatsz el magasabb szintre a klubban?

Amennyiben tagja lettél a DD Klubnak, tagságod nem vész el, az aktuális rangod az aktivitásodtól függ. Minden vásárlásod 3 hónapig számít bele a szintek meghatározásába, vagyis rendszerünk minden nap az elmúlt 3 hónapot veszi figyelembe. (A 3 hónap naptári hónapot jelent vagyis ha március 11.-én vásároltál az június 11.-ig számít a bele a szintmeghatározásba) Nagyon fontos, hogy a darabszámok különböző ajánlatokra vonatkoznak, ugyanabból az ajánlatból több darab vásárlása csak összegszerűen számít bele a szintek kiszámításába.

VIP Klubtag

Gyémánt Tag

Legalább 15 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 50.000 Ft értékben.
Törzsvásárló Klubtag

VIP

Legalább 10 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 30.000 Ft értékben.
Gyémánt Klubtag

Elit

Legalább 5 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 20.000 Ft értékben.
Elit Klubtag

Törzsvásárló

Legalább 3 ajánlat vásárlása az elmúlt 3 hónapban, minimum 10.000 Ft értékben.
Klubtag

Tag

1.000 gyémánt összegyűjtésével lehetsz Klubtag. Innen már nem eshetsz ki.
Legyél Te is Gyémánt Tag