Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként legjobb ajánlatainkról
Fontos tudnivalók:

A regisztrált felhasználók megkapják a www.diamonddeal.hu - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről, ajánlatokról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.

Annak érdekében, hogy a továbbiakban hírlevelünk biztosan a Bejövő postafiókodba érkezzen, kérlek, add hozzá az hirlevel(kukac)ddeal.hu email címet a címlistádhoz.

A hírlevél használata rendkívül egyszerű:

Feliratkozáshoz jelöld be a "feliratkozom" gombot, add meg az email címed és nyomd meg a "mehet" gombot. Leiratkozáshoz jelöld be a "leiratkozom" gombot, add meg az email címed és nyomd meg a [mehet] gombot. Amennyiben leiratkozásod sikertelen, küldj egy levelet az hirlevel(kukac)ddeal.hu email címre a feliratkozott email cím megjelölésével.

Kérünk csak saját email címed add meg fel- és leiratkozáskor. A hibás adatmegadásból vagy a szándékos adathamisításból eredő károkért nem vállalunk sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget.

Figyelem!

Rendszerünk html formátumú emaileket küld, ezért, leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, különben hírlevelünket nem tudod olvasni!

Lazulj el 3x90 perces aromaterápiás masszázsbérlettel napközben 10-15 óra között az Oktogonnál

Lazulj el napközben 3x90 perces masszázsbérlettel!

40.500 Ft 29.290 Ft

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.
+36-20/250-5588;
+36-46/786-840

Vagy írj nekünk e-mailt: