Vess véget a fájdalomnak! - 45 perces stresszoldó teljes felsőtest masszázs

4/5Magic Touch Beauty Room | Budapest, XIII. ker.
  • Engedd, hogy a 45 perces stresszoldó teljes felsőtest masszázs lazító érintései felszabadítsák testedben rejlő stresszt és feszültséget.
  • A hát, váll, nyak és kar masszázs mellé egy relaxációs fejmasszázsban is részesítenek. Szánj időt magadra, és hagyj helyet a feltöltődésnek életedben.
  • Vásárold meg kedvezményes kuponunkat és látogass el a XIII. kerületben található Magic Touch Beauty Roomba.
Ár:6.900Ft9.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
24% kedvezmény
9.000 Ft
24%
2.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.03.30. - 2024.06.28

Teljes felsőtest masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 45 perces stresszoldó teljes felsőtest masszázs, relaxációs fejmasszázzsal.

  • A masszázsnál kiemelt hangsúlyt fektetünk az izmok kilazítására, a hát a vállak a karok és a hozzá kapcsolódó idegek megnyugtatásra a fej masszázs általi relaxációra esetleges fejfájás, fronthatás enyhítésére.
  • A masszázsok kiegyensúlyozó hatással vannak a testünkre és lelkünkre is. Nem csak pihenés érzetet biztosítanak hanem azonnali egészségjavító hatásúak. Stimulálják az idegrendszert, serkentik az anyagcserét, erősítik az immunrendszert,valamint fájdalom csillapító hatásúak.
  • A masszázs hatással van a bőrre, az izom- és a kötőszövetre. Az apró masszázsfogások fokozzák a bőr és az izomzat vérkeringését és serkentik a szövet sejt anyagcseréjét. Csökken a vérnyomás és lelassul a pulzus, megnyitva az utat a kellemes relaxáció felé.

A szolgáltató új vendégeknek szeretne kedveskedni ezzel az ajánlattal, ezért 1 fő egyszer vásárolhat saját részre kupont és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.30. - 2024.06.28 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/30-083-2054-es telefonszámon vagy a magictouch.bp13@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával.

További információk

Ellenjavallatok: Láz, fertőző betegség, akut gyulladás, daganatos betegség, friss trauma, műtét utáni állapot, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, rheumatoid arthritis (tartós ízületi gyulladás) aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, ízületi instabilitás, egyes szív- és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot, terhesség, menstruáció (a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel), akut bőrbetegségek esetén.

Kérjük vedd figyelembe, hogy számlát nem állít ki a szolgáltató.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás és lemondás legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Kisgömb utca 11
Fsz 6-7
★★★★★
★★★★★
"Jól éreztem magam,"
Pintér Tamara

Videó

Teljes felsőtest masszázs kuponunk leírása

Fedezd fel a tökéletes testi-lelki harmóniát egy 45 perces teljes felsőtest masszázzsal!

Ez a masszázscsokor tökéletes választás a test fájdalomcsillapítására, lazítására, stresszoldására és az ellazulására. Az érintések célzottan oldják a fej és a nyak területén felgyülemlett feszültséget, serkentik a vérkeringést, és javítják az agyi oxigénellátást, segítve a teljes test relaxációját.

Mit kell tudnod a 45 perces felsőtest masszázsról?

Masszázsaink fő célja az izomzat mély relaxációja, a hát, vállak, karok és az ezekhez kapcsolódó idegek nyugtatása, valamint a fejmasszázs által elért relaxáció, amely kifejezetten hatékony lehet fejfájás és fronthatás enyhítésére.

Kezeléseink kiegyensúlyozott hatással vannak mind testünkre, mind lelkünkre. Nem csupán pihenést nyújtanak, hanem azonnali egészségjavulást is eredményeznek. Az idegrendszert stimulálva, az anyagcserét fokozva és az immunrendszert erősítve fájdalomcsillapító hatást is kifejtenek.

A masszázsok kiterjednek a bőrre, az izmokra és a kötőszövetre egyaránt. Az aprólékos masszázs technikák serkentik a vérkeringést és fokozzák az izomzat anyagcseréjét. A vérnyomás csökken, a pulzus lelassul, mindez pedig az utat nyitja meg a kellemes relaxáció felé.

Hagyd, hogy bőröd ragyogjon, izmaid fellélegezzenek, és légy részese a testi-lelki harmónia élményének.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu