Ultrahangos fogkő eltávolítás, fehérítő hatású AirFlow polírozás, állapotfelmérés + ajándék fogkrém

Cavident Fogászat | Budapest, VIII. ker.
  • Most lehetőséged van egy egyedülálló fogászati kezelésre hihetetlenül kedvezményes áron a VIII. kerületi Cavident fogászatban!
  • Az ultrahangos fogkő eltávolításnak köszönhetően tapasztalt fogorvos fogja eltávolítani a makacs fogkő lerakódásokat, hogy visszaadják ragyogó mosolyod.
  • Az AirFlow polírozás a modern fogorvosi kezelések egyik csúcspontja, melynek köszönhetően fogaid fehérebbek lesznek majd.
  • Ez még mindig nem minden! A kupon tartalmaz egy állapotfelmérést is, aminek segítségével garantáltan mindent megtudsz majd fogaid állapotáról. Az ajándék fogkrémnek köszönhetően pedig hosszútávon fenntarthatod fogaid állapotát.
Ár:12.240Ft25.000 Ft
Ár: 4.290 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 7.950 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem foglalóval
Csak foglalósan vásárolható meg.
52% kedvezmény
25.000 Ft
52%
12.760 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 13 óra 24 perc múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.08. - 2024.07.08

Fogászati vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Ultrahangos fogkő eltávolítás, fehérítő hatású AirFlow polírozás, állapotfelmérés + ajándék fogkrém.

  • A rendszeres fogkő eltávolítás segít abban, hogy fogaid egészségét minél hosszabb ideig megőrizd.
  • Az ultrahangos fogkő eltávolító készülék ultrahangos rezgései és vízsugara segítségével hatékonyan és alaposan távolítja el a fogfelszínen található fogkövet és fogkő lerakódásokat, még a nehezen elérhető területekről is.
  • Az AirFlow polírozás kíméletesen távolítja el a fogfelszínen található elszíneződéseket és lepedékeket. Gyorsan és hatékonyan visszaadja a fogak természetes fehérségét.
  • A helyszínen állapotfelmérésben és konzultációban részesítenek a fogápolásról, illetve egyéb felmerülő fogászati kérdéseidre is választ kaphatsz. 
  • Mindezek mellett egy ajándék fogkrém is jár kuponunk mellé, amivel hosszú távon fenntarthatod fogaid egészségét.

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni, ezért 1 fő csak egy kupont vásárolhat, tehát egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron. Amennyiben ajándékba vásárlod a kupont, a megajándékozott is egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.08. - 2024.07.08 között

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás szükséges a +36/30-135-8905 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával.

Rendelési idő:

  • Hétfő-Péntek: 08:00-18:00

További információk

  • Professzionális, tapasztalt fogorvosok maximális odafigyeléssel végzik a beavatkozást, és ügyelnek a fájdalommentességre is.
  • A kezelés hatására a fogak tisztábbak és fehérebbek lesznek, ami javítja az esztétikai megjelenést.
  • A kezelések összessége egy alapos szájápolási vizsgálatot kínál számodra. Ne habozz kihasználni ezeket az előnyöket, és gondoskodj fogaidról és ragyogó mosolyodról!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 4.290 Ft-ért! A különbözetet, ami 7.950 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a szolgáltatónál tudod kifizetni a helyszínen.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani a foglalás előtt legalább 24 órával előtte van lehetőséged. Más esetben a kupon felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik.

Szolgáltatás helye
1087 Budapest, Kerepesi út 29c

Fogászati vizsgálat kuponunk leírása

Válaszd a professzionális fogászati kezelést!

A fogak egészsége mindig és minden korban fontos, ezért érdemes rendszeresen figyelni a szájhigiéniai ápolásra és rendszeres szűréseket részt venni.

ULTRAHANGOS FOGKŐELTÁVOLÍTÁS

A fogkő eltávolítás, a modern fogászati technikának köszönhetően, ultrahang segítségével történik, így ez teljes mértékben fájdalommentes. A foglepedék, ami a fogakra tapadt baktériumokból és körülöttük képződött kocsonyás anyagból áll, ebből alakul ki a fogkő.

A fogkövön lévő baktériumoknak két káros hatása van, fogszuvasodást és ínygyulladást is okozhatnak. Hogy ezeket a problémákat megelőzzük rendkívül fontos a szájhigiéniai ápolás, vagyis a rendszeres fogkő eltávolítás.

Fehérítő hatású AirFlow polírozás

Az AirFlow kezelés speciális anyagokkal történik, amely eltávolítja a fogak felületi elszíneződéseit és plakkját, miközben fehérítő hatást fejt ki. A kezelés után fogaid frissek és fehérek lesznek, akár több árnyalattal is.

Az AirFlow polírozás egy rendkívül gyors és fájdalommentes eljárás, ezáltal szinte nem is érzed majd a kezelést, mindezek mellett az eredmény pedig szinte azonnal látható.

A kezelés nemcsak esztétikai célokat szolgál, hanem hozzájárul a fogak és fogíny egészségének megőrzéséhez is, csökkentve a fogszuvasodás és fogínyproblémák kockázatát.

Állapotfelmérés + ajándék fogkrém

A fogászati állapotfelmérés egy alapos vizsgálatot jelent, amely során a fogorvos gondosan megvizsgálja a fogaid, a fogínyed és a szájüreged. Ennek a célja az esetleges fogászati problémák, például fogszuvasodás, fogkőlerakódás vagy fogínygyulladás beazonosítása. Az állapotfelmérés segít meghatározni a szükséges kezeléseket, és hozzájárul a szájegészség megőrzéséhez és javításához.

A kezelés végén egy ajándék fogkrémet is kapsz majd, hogy hosszútávon fenntarthasd fogaid egészségének állapotát.

Szerezd be kuponunkat most és legyen neked is ragyogó mosolyod az egészséges fogaknak köszönhetően!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu