Titan, 6 az 1-ben ultrahangos, kavitációs, lézeres karcsúsító gép - otthoni használatra is 20009

Titanium Drop | www.titaniumdrop.hu
Ár:199.990Ft299.990 Ft
Kosárba teszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
34% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
299.990 Ft
34%
100.000 Ft

6 az 1-ben ultrahangos, kavitációs, lézeres karcsúsító gép legfontosabb tudnivalók

A 6 az 1-ben ultrahangos, kavitációs és lézeres karcsúsító gép egy rendkívül sokoldalú eszköz otthoni használatra.

Kombinálja az ultrahang, kavitáció és lézer technológiákat, hogy hatékonyan csökkentse a zsírpárnákat, feszesítse a bőrt, és formálja az alakot. Ideális választás azoknak, akik szeretnék otthonuk kényelméből élvezni a professzionális kozmetikai kezelések előnyeit

A lézer behatolhat a zsírrétegbe, így az adipocitákból (zsírsejtekből) származó zsír bejut az intersticiális szövetbe, és a szervezet természetesen eltávolítja. A kezelés zónánként 10 percig tart, és heti 8-10 hétig ajánlott. A LipoLaser leírása szerint assisted-lézerrel a zsírsejtekben tárolt zsír lebontására képes vagy nem sebészeti zsírleszívást is eredményezhetünk.

Használható derékvonalon, hason (középen és alul), háton (felső, középső, alsó), fenéken, combon, karokon és hónaljban.

A multipoláris rádiófrekvenciás technológia felmelegítheti a bőrt és a bőr alatti zsírréteget, ugyanakkor összehúzhatja a kollagént, a rostokat és serkentheti a kollagén regenerációt, így jobb bőrfeszesítést, ránctalanítást, zsírcsökkentést és testkontúrozást érhetünk el.

Az RF és Vortex vákuum negatív nyomású technika kombinációjával az erős biohőenergia előállításához nagyfrekvenciás árammal, retikuláris hurkon keresztül. Emiatt növelheti a belső hőmérsékletet, és lebonthatja a mély zsírszövetet a szervezetben, ami a kollagén regenerálódását és rekombinációját idézheti elő, így érheti el a bőr feszesítő hatását.

A kollektív erős hanghullámfejjel 40 khz-es erős hanghullám bocsátható ki az emberi testbe, amely hevesen hathat a zsírsejtekre, és súrlódási mozgást okozhat a zsírsejtek között.

Ez hatékony kalória- és nedvességfogyasztást okozhat a zsírsejtekben, és csökkentheti a zsírsejtek méretét. Sőt, a hanghullám vibrációja heves hatást gyakorolhat a zsírsejtekre, hogy azok azonnal felrobbanjanak, csökkenjen a zsírsejtek mennyisége, és ezáltal elérheti a zsír eltávolításának hatását.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Titanium Drop felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Titanium Drop a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Titanium Drop információk

A Titanium Drop termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy itt kizárólag a legnépszerűbb, legkeresettebb termékeket találja meg, sok közülük csak nálunk elérhető!

GLS partnerünk segítségével, utánvéttel szállítjuk termékeinket akár házhoz, akár GLS automatába.

A legtöbb termékünket 48 órán belül, de akár 24 órán belül kézhez kapja. Saját raktárkészletről dolgozunk.

Személyes átvételi lehetőség:

  • 2030 Érd, Kutyavári u. 41. (előre egyeztetett időpontban)
  • 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban)

KISZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAPON BELÜL!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

Forgalmazó:
Titanium Drop Europe Kft.
info@titaniumdrop.hu
+36-70/626-4802

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

0 Ft  (2-3 munkanap)