UFO szerszámkészlet és projektor, 52 részes

Hoppline Kft. | Csak utánvétes fizetési lehetőség a Hoppline Kft. termékeinél
Csak utánvétes fizetés
Ár:6.990Ft11.990 Ft
ELFOGYOTT
A megvehető darabszám elfogyott!
42% kedvezmény
11.990 Ft
42%
5.000 Ft
Súly: 0,92 kg
A Hoppline Kft. termékei csak utánvéttel fizethetőek, tehát ezen termékek árát csak a termékek átvételekor kell fizesd.

UFO szerszámkészlet legfontosabb tudnivalók

Valódi élmény a gyerekeknek!

UFO szerszámkészlettel valódi galaktikus élmény lesz csemetédnek a barkácsolás. 52 db játék szerszám és egy projektor teszi lehetővé a felhőtlen szórakozást. Bekapcsolás után az űrhajó tetejében lévő vetítő kivetíti az égitesteket, mely segítheti gyermeked fantáziájának fejlesztését, valamint a játékos tanulást is.

Praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen összecsukható, így a nap végén tartozékaival együtt gyorsan elpakolható. Ha utazás,nyaralás közben is szükség lehet a kis ezermester szerszámaira, akkor egyszerűen hátára veheti a gyermeked a játékot és indulhat is az új kaland.

Termék súlya: 0,92 kg
Csomag súlya: 1 kg
Csomag mérete: 23x22x25 cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Hoppline Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Hoppline Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Hoppline Kft. információk

A Hoppline Kft. kínálatából mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Vásárlóinak verhetetlen áron kínál minőségi termékeket a konyhai felszerelésektől egészen az elektromos berendezésekig. 

Minden termékük készleten van, így csomagjaik legkésőbb a rendelés leadásától számított 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek. A Hoppline Kft a kiválasztott termékeket DPD-vel illetve Sprinter futárszolgálattal szállítja ki.  A fizetési mód kizárólag utánvéttel történik. Azonban a DPD futárszolgálatnál, lehetőség van az átvételkor bankkártyás fizetésre is. Szállítási díjaik az ország területén egységesek (80.000 Ft összértéket meghaladó rendelések díjmentesen kerülnek kézbesítésre.
A 80.000 Ft érték alatti rendelések díja 1.880 Ft), Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalnak.

Minden tőlük vásárolt termékre a törvény szerint előírt jótállási és szavatossági felelősségünket vállalják, ha hibás a termék, akkor azt javítják, cserélik, vagy jóváírják az árát. A termékek mindegyike új, és eredeti, bontatlan csomagolásban kerül kiszállításra.

Forgalmazó:
Hoppline Kft.
ugyfelszolgalat@hoppline.hu
+36-1/445-5200

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás DPD

1.880 Ft  (2-3 munkanap) - ingyenes 80.000 Ft fölött