Prémium óriás gyerekkonyha fából, kellékekkel, LED világítással, 98 cm

Titanium Drop | www.titaniumdrop.hu
Ár:49.990Ft89.990 Ft
Kosárba teszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
45% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
89.990 Ft
45%
40.000 Ft

Gyerekkonyha fából legfontosabb tudnivalók

XXL FA KONYHA + HANGOK + FÉNY + KIEGÉSZÍTŐK

HANG ÉS HÁTTÉRVILÁGÍTÁS – a nagy konyhában LED lámpa található, amely a szekrény alá, a szekrénybe vagy a sütőbe helyezhető – a választás az Öné!

A világítás olyan érzést kelt a gyermekben, mintha egy igazi konyhában lenne, és a hatás még nagyobb lesz, ha a szobában sötét van, a lámpa pedig lehetővé teszi, hogy vacsorát készítsen a babáknak, mackónak vagy szüleinek.

Ezenkívül a tűzhely égői világítanak, és főzési hangokat adnak ki, és ha átkapcsolja a gombokat, akkor kattannak!

Gyermeke el lesz ragadtatva – a konyha sok órányi szórakozást tesz lehetővé.

A SÉFEK KIEGÉSZÍTŐI INGYENESEK! - a készletben található kötény, szakács sapka, 3 kanál, fazék, serpenyő és fedél. A séf öltözéke puha anyagból készült, ami jelentősen növeli a használat kényelmét.

Szép szabású, esztétikus szegélyek és fehér szín teszi vonzóvá a ruhát. A tűzhely mosogatója kivehető, játék után a gyermek/szülő feltöltheti vízzel és elmosogathatja.

FA - a konyha kiváló minőségű fából készült, ami jelentősen befolyásolja a használat hosszát és a gyermekek biztonságát, egészségét.

Ez egy időtlen ajánlat, amely minden gyermeknek örömet okoz. Klasszikus megjelenésének köszönhetően mindig is nagy népszerűségnek örvendett. A kivételesen gondos kidolgozás, az esztétikus kivitel és a legapróbb részletekre való odafigyelés értéket ad és kellemes a szemnek. A konyha sikeresen betölthet dekoratív funkciót és díszítheti a gyerekszobát.

HATÁS A GYERMEK FEJLŐDÉSÉRE - a szerepjáték nem csak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a képzeletet és serkenti a kreatív gondolkodást, megtanítja a csoportos együttműködést, fejleszti a szociális és beilleszkedési készségeket.

Fejleszti a manuális és színészi készségeket, valamint inspirációt jelenthet, és hozzájárulhat egy leendő szakács sikeréhez.

LEÍRÁS:

  • 3+;
  • anyaga: fa;
  • méretek (magasság/szélesség/hossz): 98x92,5x30cm;
  • konyha súly: 18,5 kg;
  • súlya csomagolással: 19,5 kg.

Csomag tartalma: konyha telefon kézibeszélővel lámpa szakács sapka kötény 3 kanál fazék, serpenyő, fedő

A gyerekek természetesen kíváncsiak a világra, és szeretnek másokat utánozni. Megfigyeléssel és játékkal tanulnak.

A fából készült konyha fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek vonzó módon töltsék idejüket. Az ételek elkészítésekor felnőttnek érezhetik magukat.

A termék oktatási funkciót tölt be, és remek ötlet az unalom elkerülésére, különösen rossz idő esetén. A többfunkciós, nagy konyha sok órányi szórakozást garantál.

A kiterjedt bútor munkalappal, polcokkal, szekrényekkel, égőkkel, mosogatóval csappal, mikrohullámú sütővel, sütővel és nagy hűtőszekrénnyel rendkívül érdekes és nagyszerű szórakozást tesz lehetővé.

A mozgatható elemek, például a nyitható ajtók, a kivehető mosogató és a kattanó gombok további változatot jelentenek. A hűtőszekrény vízadagoló utánzattal rendelkezik.

A készlet fel van szerelve a szükséges fából készült konyhai kiegészítőkkel, edényekkel és telefonnal, kézibeszélővel. A termék rendkívül vonzó megjelenésű. A gondos megmunkálás és a legapróbb részletekre is odafigyelő esztétikus kidolgozás értéket ad, és kellemes a szemnek. Az elegáns fehér szín és a dekoratív lábak gyönyörű díszévé teszik a konyhát a gyerekszoba számára.

A termék tartós fából készült. A felhasznált anyag pozitív hatással van a tartósságra és a használat időtartamára, valamint a gyermekek biztonságára és egészségére.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Titanium Drop felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Titanium Drop a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Titanium Drop információk

A Titanium Drop termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy itt kizárólag a legnépszerűbb, legkeresettebb termékeket találja meg, sok közülük csak nálunk elérhető!

GLS partnerünk segítségével, utánvéttel szállítjuk termékeinket akár házhoz, akár GLS automatába.

A legtöbb termékünket 48 órán belül, de akár 24 órán belül kézhez kapja. Saját raktárkészletről dolgozunk.

Személyes átvételi lehetőség:

  • 2030 Érd, Kutyavári u. 41. (előre egyeztetett időpontban)
  • 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban)

KISZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAPON BELÜL!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

Forgalmazó:
Titanium Drop Europe Kft.
info@titaniumdrop.hu
+36-70/626-4802

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

0 Ft  (2-3 munkanap)