Melegollós hajvágás, argánolajos ápolással és ultrahangos hatóanyagbevitellel!

Nagy Kata hajvarázsló | Budapest, XIII. ker.
Vess véget a töredezett, sprőd végű hajszálaknak és legyen hajad újra egészségtől fénylő és rugalmas! A Heritage Fodrászszalon ajánlata egy melegollós hajvágás, argánolajos ápolással, ultrahangos hatóanyag bevitellel, mely infravörös technológiával segít megőrizni a haj szerkezeti épségét! Csodás csillogás és egészségtől ragyogó haj, most csak 4.990 Ft-ért!
Ár:4.990Ft14.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
14.500 Ft
66%
9.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.12.04. - 2018.03.07

Melegollós hajvágás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom melegollós hajvágás, argánolajos ápolással és ultrahangos hatóanyagbevitellel.

A hajkezelés kb. 1,5 órát vesz igénybe!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.12.04. - 2018.03.07 között

  • Hosszú vagy dús haj esetén kérlek jelezd bejelentkezéskor, hogy több időt tudjanak rád szánni és ne kelljen az utánad következőknek sokat várakozniuk!
  • A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés Nagy Katánál a +36-30/244-2004 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • A profilodból letöltött, és kinyomtatott kupont ne felejtsd otthon és vidd magaddal a kezelésre!
  • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékba is megvehető!

További információk

  • Az ajánlat bármilyen hosszúságú hajra felhasználható és minden hajtípusra, lehet az vékony, vagy vastag szálú, göndör vagy épp egyenes.
  • A regeneráló hajkezelés lépései: mosás, melegollós hajvágás, argánolajas pakolás, hatóanyag bevitel speciális hideg hajvasalóval, vitaminos hajápolás, szárítás.
  • A melegollós hajvágás lezárja a hajvégeket, így hosszabb ideig megvédi a töredezéstől.
  • Az intenzív argános hajpakolás fénylőbbé, puhábbá teszi hajszálaidat, természetes anyagokkal újraépítve azok szerkezetét.
  • A speciális hideg hajvasaló ultrahang és infravörös technológiával juttatja be a hatóanyagot, amely a legújabb innováció a fodrásziparban! 

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sz-Cs: 10:00-17:00 Szo: 10:00-15:00
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 12.
(Anima Szépségszalon)

Melegollós hajvágás kuponunk leírása

Nyerd vissza hajad egészséges ragyogását és rugalmasságát!

Hajad fakó, fénytelen, tincseid pedig töredezettek? Megannyi csodaszert kipróbáltál már, de csak ideig-óráig voltak hatásosak? Akkor itt a melegollós hajvágás, amely lezárja a hajvégeket és az infravörös és ultrahangos hatóanyag bevitel speciális hideg hajvasalóval, a Heritage Fodrászszalon jóvoltából!

Keratinos hajápolás

Melegollós hajvágás a töredezett végek ellen!

Jaguar TC melegollóval (ThermoCut-System) a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Az olló computerhez van csatlakoztatva, így az biztosítja, hogy az olló a beállított hőfokon maradjon, és szinte wellnesst ad a hajvégeknek. Az olló élei melegek, de nem veszélyesek, és nincsenek mellékhatásai. Az olló éleinek hőfokát személyre szabottan állítják be, így nem kell attól tartanod, hogy túl meleg lesz. Minden hajhossznál és hajtípusnál alkalmazható, lehet vékony szálú, vastag szálú, göndör vagy egyenes a hajad.

Heritage Szalon, melegollós hajvágás

Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását, és az így lezárt haj jó eséllyel nem töredezik tovább. A rendszeres egészségügyi vagy wellness vágással kezelt haj ép és egészséges lesz, formáját hosszú időn keresztül megőrzi, és még a vágás után hetekkel is aznap vágottnak tűnik majd!

Csodálatos fürtök, gyönyörű haj!

Az argános hajpakolással hajad egészséges, csillogó és rugalmas lehet! Ez a szer a fodrászatok "folyékony aranya", hiszen pusztán természetes anyagokkal pótolja a haj szerkezetében keletkezett hiányosságokat, és biztos lehetsz abban, hogy hajszálaid nem csak felületes ápolást kapnak, hanem a legbelső részeiktől újjáépülnek, s így még az igénybe vett (gyakran mosott, szárított, festett, stb.) haj is újra erőre kap, s visszanyerheti régi fényét, puhaságát.

A kezelés része a gépi hajstimuláció: a speciális hideg hajvasaló az ultrahang és infravörös technológiát ötvözi, a még hatékonyabb hatóanyag bevitelhez. Ez a legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja, amely segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól, stimulálja a sejtképződést, javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak, visszazárja a kutikulát.

A HERITAGE Fodrászszalon igényes környezetben várja a szépülni vágyókat!

Herita Fodrászszalon, hajvágás,hajmosás,hajszárítás

Nem kell sok, hogy hajad ismét gyönyörű, egészségtől fénylő és puha legyen, csak kattints a Megveszem gombra, és vásárolj kupont! A többit elintézi újdonsült fodrászod!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és oszd meg ajánlatát a barátaiddal, hogy ők is részesüljenek a kedvezményes világunkból. Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu