Kismama vagy baba-mama fotózás akár az egész családdal a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • A családi örömök legnagyobbika a gyermek érkezése. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és örökítsd meg szelfik helyett professzionális minőségű műtermi vagy szabadtéri képeken a születés előtti pocaklakó időszakot, és az ezt követő heteket, hónapokat, hiszen ezek a fotók évtizedek múltán is felidézik a soha vissza nem térő, örömteli pillanatokat.
  • A fotózásra a babán és édesanyján kívül természetesen örömmel várjuk az apukát és a testvéreket, sőt a nagyszülőket és más családtagokat is. Ha inkább a szabadban vagy az otthonotokban szeretnétek képeket, az is megoldható.

Ár:14.900Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
40.000 Ft
63%
25.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.03.28. - 2024.06.28

Fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Kismama vagy baba-mama fotózás akár az egész családdal.

  • A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazás és költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők, így mindig csak a valóban igénybe vett szolgáltatásokért fizetsz.
  • A kupon tartalma: 40-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab nagy felbontású digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat retusálunk is.
  • Saját műtermünk Ferencvárosban, a Páva utcában található.
  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, egy éven belül bármikor szeretettel várunk.
  • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével fogadunk el, e-mailben.
  • Visszatérő megrendelőink időpont foglalásai előnyben részesítjük, és az aktuális részvételi díjból 15% kedvezményt biztosítunk
  • A munkánkért felelősséget vállalunk. Sokszáz elégedett és visszatérő ügyfelünk a garancia a minőségre. Ha pedig mégsem vagy elégedett az eredménnyel, megkeressük a megfelelő megoldást, akár a fotózás megismétlésével is.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.28. - 2024.06.28 között

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadjuk el. Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, egy éven belül bármikor szeretettel várunk.

  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben egy éven belül használható fel.

További információk

  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Ha kívánod, családi fotóidat vagy azok egy részét magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, és még kamerát is biztosítunk ehhez.
  • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók:  www.gaborphotography.hu

Lemondási feltételek

Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal  a fotózás előtt 20%, a fotózás napján 30% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesítesz). Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Pontos, precíz, és a képek is jók lettek. :-)"
Szűcs Balázs

Fotózás kuponunk leírása

Fotózás az egész család számára!

A családi örömök legnagyobbika a gyermek érkezése. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és örökítsd meg szelfik helyett professzionális minőségű műtermi vagy szabadtéri képeken a születés előtti pocaklakó időszakot, és az ezt követő heteket, hónapokat, hiszen ezek a fotók évtizedek múltán is felidézik a soha vissza nem térő, örömteli pillanatokat.

A fotózásra a babán és édesanyján kívül természetesen örömmel várjuk az apukát és a testvéreket, sőt a nagyszülőket és más családtagokat is. Ha inkább a szabadban vagy az otthonotokban szeretnétek képeket, az is megoldható.

Ha kívánjátok, a képeket vagy azok egy részét magatok is elkészíthetitek, és ehhez szakértő segítséget adunk. Mi több, ha nincs fényképezőgépetek, ezt is biztosítjuk a fotózás idejére.

A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazás és költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők, így mindig csak a valóban igénybe vett szolgáltatásokért fizetsz.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár a saját otthonod is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész (felár nélkül), Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget, Gül Baba utca, türbe és rózsakert, Filozófusok kertje, Széll Kapu stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése. Az esetleg szükséges fotózási engedély beszerzésében segítünk. Ha pedig inkább műtermet szeretnél, az elképzelésednek megfelelő stílusú műtermet (pl. gyerekek, babavárás, romantikus, indusztriális stb.) ajánlunk.

Ha igényled, a fotózás előtt egyeztethetjük az elképzeléseket, legyen szó helyszínekről, ruhákról, kellékekről vagy bármi másról, amitől  az egész család jól érezheti magát a fotózáson, és megfelel az elképzeléseiteknek.

A fotós kupon azért is tökéletes választás, mert a kuponból több is vásárolható, így a fotózásra szánt összeg - és ezzel együtt a képek száma illetve az időtartam - szabadon megválasztható. A megvásárolt kuponok összértékében elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT állítunk ki, a kívánt szöveggel, amely egy éven belül bármikor felhasználható, ha a kuponok érvényesítése a beváltási határidőn belül megtörténik.

További információk eléréséhez:

  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu