Profi fotók igazolványokhoz, önéletrajzhoz, közösségi oldalakra, portfolióba - Minőségi MINI fotózás

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • Felejtsd el a rosszul világított és komponált, túl nagy látószöggel készült, és ezért torz szelfiket vagy amatőr képeket!
  • Mi olyan képeket készítünk Rólad, amelyeket bátran vállalhatsz közösségi oldaladon, önéletrajzodban, vagy kevés szabadidővel rendelkező menedzserként akár egy újság címlapján is.
Ár:12.990Ft22.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
41% kedvezmény
22.000 Ft
41%
9.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.27. - 2024.07.26

Fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Minőségi MINI fotózás.

  • A kupon tartalma: 20-30 perces fotózás EGY fő részére, legalább 30 darab nagy felbontású digitális fotóval, amelyek közül 2 darab, általad kiválasztottat retusálunk is.
  • Saját műtermünk Ferencvárosban, a Páva utcában található.
  • A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatás mellett az ALAP-MŰTEREM BÉRLETI DÍJÁT IS TARTALMAZZA, hétköznapokon. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy más műterem bérleti díja, 1 órán túli utazás és költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők, így mindig csak a valóban igénybe vett szolgáltatásokért fizetsz.
  • Visszatérő megrendelőink időpont foglalásai előnyben részesítjük, és az aktuális részvételi díjból 10% kedvezményt biztosítunk.
  • Ha kívánod, családi fotóidat vagy azok egy részét magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, és még kamerát is biztosítunk ehhez.
  • A munkánkért felelősséget vállalunk. Sokszáz elégedett és visszatérő ügyfelünk a garancia a minőségre. Ha pedig mégsem vagy elégedett az eredménnyel, megkeressük a megfelelő megoldást, akár a fotózás megismétlésével is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.27. - 2024.07.26 között

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadjuk el. Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, egy éven belül bármikor szeretettel várunk.

  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben egy éven belül használható fel.

További információk

  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók:  www.gaborphotography.hu

Lemondási feltételek

Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 20%, a fotózás napján 30% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesítesz). Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész, köszönjük."
Korom-Vellás Viktória

Fotózás kuponunk leírása

Profi fotók igazolványokhoz, önéletrajzhoz, közösségi oldalakra, portfolióba

Felejtsd el a rosszul világított és komponált, túl nagy látószöggel készült, és ezért torz szelfiket vagy amatőr képeket! Mi olyan képeket készítünk Rólad, amelyeket bátran vállalhatsz közösségi oldaladon, önéletrajzodban, vagy kevés szabadidővel rendelkező menedzserként akár egy újság címlapján is.

A fotózás alapesetben stúdiónkban, fehér vagy fekete háttér előtt történik, de ha igényled, csekély felárért elmegyünk hozzád, hogy még kevesebb idődet raboljuk el. Az elkészült képekből az általad kiválasztott 2 darabot retusáljuk is, de opcionálisan kérheted több fotó utómunkát is.

A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatás mellett az ALAP-MŰTEREM BÉRLETI DÍJÁT IS TARTALMAZZA, hétköznapokon. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy más műterem bérleti díja, 1 órán túli utazás és költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők, így mindig csak a valóban igénybe vett szolgáltatásokért fizetsz.

Opcionális (feláras) helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár a saját otthonod, irodád is. Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése. Az esetleg szükséges fotózási engedély beszerzésében segítünk. Ha pedig inkább speciális műtermet szeretnél, az elképzelésednek megfelelő stílusú műtermet ajánlunk.

Ha igényled, a fotózás előtt egyeztethetjük az elképzeléseket, legyen szó helyszínekről, ruhákról, kellékekről vagy bármi másról, amit fontosnak érzel, a tökéletes képek érdekében.

A fotózást ajándékba is adhatod, személyre szóló AJÁNDÉKUTALVÁNY formájában, a kívánságodnak megfelelő szöveggel. Az utalvány egy éven belül bármikor felhasználható, ha a kupon érvényesítése a beváltási határidőn belül megtörténik.

További információk eléréséhez:

  • Információk: steinerg@gaborphotography.hu / +36-30 680-0861
  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tanulj új fogásokat! - Olajos hátmasszázs tanfolyam hibrid képzésben online és tanteremben
14.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu