Kezdd a tavaszt ragyogó és feszes arcbőrrel - Tripoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Zsombik Tímea-Wax4Me Szalon | Budapest, VIII. ker.
  • A tripoláris rádiófrekvenciás kezelés egy olyan csodafegyver, amely megújítja és feszesíti bőrödet, anélkül, hogy belevágnál a sebészi beavatkozásba.
  • Hatékonyan célzottan működik, aktiválja a bőr kollagén- és elasztintermelését, így eredményesen csökkentve a ráncokat és feszesítve a bőrt.
  • Ráadásul a kezelés végén egy 15 perces relaxáló hatóanyagos masszázsban is részesülsz.
  • Válaszd Zsombik Tímeát és a VIII. kerületben található Wax4Me Szalont, hogy végleg leszámolj a megereszkedett és petyhüdt bőrrel!
Ár:7.250Ft14.500 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
50% kedvezmény
14.500 Ft
50%
7.250 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 10 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.24. - 2024.07.24

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy arc, nyak kombinált tripoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés.

Fontos tudnivalók a kezelésről:

  • A rádiófrekvenciás kezelés kb. 20-30 percet vesz igénybe. A kezelés egy 15 perces relaxáló hatóanyagos masszázzsal végződik.
  • A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén és a szövetek újjá formázásához, melynek eredménye: feszesebb, rugalmasabb, élettel teli bőr.
  • Az eredmény számos tényezőtől függ a maximális hőmérséklettől, a kezelés rendszerességétől, a szövetek hidratáltságától és természetesen a vendég életkorától, az otthoni ápolástól!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.24. - 2024.07.24 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/420-0349 telefonszámon vagy az info@waxforme.hu e-mail címen. érvényes kuponkódod megadásával.

További információk

  • A kezelés hosszútávon kúraszerűen igazán látványos 6-10 kezelés után. A kúra alatt heti 2-3 kezelés ismételhető. A kúrát pedig 2-3 havonta érdemes megismételni.
  • A kezelés nem időjáráshoz kötött, így az év bármelyik napján igénybe veheted.
  • A rádiófrekvencia stimulálja a bőr regenerációs folyamatait, elősegítve a sejtek megújulását és a sérült területek gyógyulását. Ezáltal javíthatja a bőr textúráját és színtónusát, valamint segíthet csökkenteni a hegek és pigmentációs problémák megjelenését.
  • A kollagén és elasztin termelésének serkentése segít megőrizni a bőr egészségét és fiatalságát hosszú távon is.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy  lemondani legfeljebb a kezelés előtt 48 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Futó utca 23

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés kuponunk leírása

Feszesítsd bőröd a rádiófrekvencia erejével!

Fedezd fel a titkot a ragyogó, fiatalos arcbőrért! A Tripoláris rádiófrekvenciás arckezelés segít felfrissíteni és megújítani az arcodat. Tapasztald meg a gyors és hatékony megoldást az öregedés jeleinek csökkentésére a kezelés fájdalommentes és kellemes, miközben mélyen behatol a bőrbe, hogy aktiválja a természetes fiatalító folyamatokat.

Ne engedd, hogy az idő nyomot hagyjon az arcodon - fedezd fel a Tripoláris Rádiófrekvenciás arckezelés csodálatos világát!

Mit kell tudnod a rádiófrekvenciáról?

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a fibroblasztok aktivitása, csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét, megjelenek a ráncok, arcunk "megereszkedik".

A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéshez és az azutáni szövet újjá formázáshoz, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. A kötőszövetek precíz, hő által indukált viselkedése és a szövetzsugorodás mértéke számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettől, a kezelési időtartamtól és a szövetek hidratáltságától, korától.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. 

Vágj bele te is a hatékony ránctalanítás világába és érj el látványos eredményeket!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu