Karcsú vonalak 5 alkalmas kavitáció, testtekercselés, pressoterápia kezeléssel, 3 helyszínen is

4,5/5Szilani-Beauty Szépségszalon | Budapest, XX. ker.
  • Mindennel próbálkoztál már az elmúlt években de még mindig nem vagy teljesen elégedett alakoddal?
  • Ne aggódj, semmi sincs veszve hiszen ajánlatunkkal biztosan büszkén tekintesz majd magadra a tükörben.
  • Fedezd fel a kavitáció ultrahangos varázsát, amely hatékonyan csökkenti a zsírsejtek méretét, majd hagyd, hogy a testtekercselés által tökéletesen feszes és sima bőrt varázsoljon neked.
  • A pressoterápia pedig segít fokozni a nyirokrendszer működését és az elvezetett toxinokat, hogy energikus és feszes testtel ragyoghass a strandon.
  • Engedd, hogy a kezelések által könnyedén és hatékonyan formáld tested a XX. kerületi Szilani-Beauty Szépségszalonban.
Ár:25.990Ft47.500 Ft
Ár: 7.280 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 18.710 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
46% kedvezmény
47.500 Ft
46%
21.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.07. - 2024.07.08

Alakformáló bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 5 alkalmas kavitáció, testtekercselés, pressoterápia kezelés.

Kavitációs ultrahangos kezelés:

  • Segíti a szervezetet a zsír lebontásában, különösen a problémás területeken. Ez a módszer serkenti a nyirokkeringést, amely segít az elbontott zsírsejtek anyagainak eltávolításában. A kavitációs zsírbontás rendkívül hatékonyan célozza meg a test problémás területeit, amelyek nem reagálnak a diétára vagy testmozgásra.
  • A kavitációs zsírbontás során rendkívül fontos a napi 3-4 liter folyadék fogyasztása. Ajánlott fokozatosan növelni a folyadékbevitelt, ezáltal könnyebben terhelhetővé téve a veséket. 
  • Az eredmények már az első kavitációs kezelés után is mérhetőek centiméterben.
  • A kezelés konzultációval kezdődik, hogy milyen testrészen szeretnéd a változást, majd a beleegyező nyilatkozat kitöltésével folytatódik. Először fénykép készül rólad, amit a kúra végén megismételtek. Megmérik a kezelt területet, felkenik az UHG gélt, majd kiválasztják a kezelő berendezés paramétereit. A kezelés lassú körkörös mozdulatokkal történik, gyengéd nyomást gyakorolva. A kezelés során a problémádhoz megfelelő teát iszol majd.

Testtekercselés:

  • A testtekercselés egy kiegészítő fázisa az alakformáló eljárásoknak, amely többszörösen fokozza a többi eljárás hatékonyságát.
  • Az alkalmazás kúraszerű használatával a bőr tónusa feszesebbé válik, javul a cellulit stádiuma, és a körméret csökken.
  • Minden kezelés alkalmával legalább 5 cm méretcsökkenés érhető el, így az összesen 5 kezelés után elérhető össztérfogat csökkenés 25-30 cm lehet.
  • A speciálisan kifejlesztett, légmentesen lezárt elasztikus fólia dunszthatást hoz létre a kezelendő problémás területen. Ennek eredményeként az alatta elhelyezett aktív hatóanyagok mélyen behatolnak a bőr rétegeibe, és kifejtik zsír- és cellulitbontó hatásukat.

Pressoterápia:

  • A pressoterápia, amely nyomásterápián alapul, egy mechanikus terápiás elősegíti a szöveti nedvek felszívódását és elvezetését a szervezet szűrőrendszerébe, valamint segít a méreganyagok eltávozásában.
  • Kiváló kiegészítője minden alakformáló kezelésnek, mivel segíti az elfolyósított zsír eltávozását a nyirokrendszeren keresztül.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.07. - 2024.07.08 között

  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
  • A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni, ezért 1 fő csak egy kupont vásárolhat. Amennyiben ajándékba vásárlod a kupont, a megajándékozott is egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.
  • A kupon beváltási határidején belül elegendő az első alkalmat felhasználnod, a további alkalmakat pedig a szolgáltatóval megbeszéltek szerint.

BEJELENTKEZÉS

A kupon beváltása előtt telefonos időpont egyeztetés szükséges, ehhez hívd a +36/70-556-0167 telefonszámot.

HELYSZÍN

A szalon hosszú nyitva tartással vár hétfőtől péntekig előzetes egyeztetés alapján.

A kupon három helyszínen is igénybe bevehető:

  • 1204 Budapest, Szent Imre Herceg u. 80
  • 2142 Nagytarcsa, Iglic u. 4/B
  • 8380, Hévíz, Attila u. 15,

A budapesti cím megközelíthetősége:

  • A Határ útról 52-es villamos Szent Imre Herceg utcai megálló.
  • Kőbánya-Kispest 148-as 151-es autóbusz, Török Flóris utcai megálló.
  • Mester utca 51-es villamos, Szent Imre Herceg utcai megálló.
  • Boráros Tér 23-as autóbusz Erzsébet Téri megálló.

Hévízen az üzletnél ingyenes parkoló a Vendégek számára!

További információk

Miért válaszd ezt alakformáló kezelés csomagot?

  • Csökkennek a lefogyhatatlan zsírpárnák vagy akár teljesen megszűnhetnek.
  • Tartós testkerület csökkenés.
  • Hatékony alakformálás, feltűnő cellulit csökkenés.

Ellenjavallatok: lázas állapot, terhesség, fertőzések vagy gyulladások, a fájdalom általános állapotai

A következő tünetekkel küzdő emberek csak az orvosukkal folytatott konzultáció után vehetik igénybe a kezelést: a keringési rendszer súlyos károsodása, akut érrendszeri rendellenességek, kóros szív- és érrendszeri betegségek, csont- és izomsorvadás

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 7.280 Ft-ért! A különbözetet, ami 18.710 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A különbözet készpénzzel fizetendő a szolgáltatónál.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük figyelj a pontos érkezésre!

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 - Előzetes bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80
2 helyszínen

8380 Hévíz, Attila u 15
★★★★★
★★★★★
"Kedves személyzet, majdnem kellemes légkör. Kicsit zsúfolt a szalon, de jók a szolgáltatások."
Nagy Edit

Alakformáló bérlet kuponunk leírása

Egy karnyújtásnyira van tőled az álom alakod!

Készen állsz arra, hogy álmaid alakját valóra váltsd? Az alakformáló kezelések csodái várják, hogy átjárják tested, hogy a bőröd simább, a vonalaid karcsúbbak, és a magabiztosságod felhőtlen legyen.

Kezdjük a kavitációs ultrahangos kezeléssel...

A kavitációs ultrahang olyan rezgéseket használ, amelyek kifejezetten a zsírsejtekre koncentrálnak. Az ultrahanghullámok behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a zsírsejtek felrobbannak, és a benne tárolt zsírsavak kiszabadulnak. Ezután a felszabadult zsírsavak és más anyagok a szervezet természetes folyamatai által eltávolítódnak.

Ez a kezelés nem csak a zsír lebontásában játszik szerepet, hanem segíti a bőr feszességét és tonizálását is. A kavitáció hatására a kötőszövetek megerősödnek, és a bőr tónusa javul. Emellett serkenti a kollagén és elasztin termelődését, ami hozzájárul a bőr rugalmasságának növeléséhez.

A kezelés konzultációval kezdődik, hogy milyen testrészen szeretnéd a változást, majd a beleegyező nyilatkozat kitöltésével folytatódik. Először fénykép készül rólad, amit a kúra végén megismételtek. Megmérik a kezelt területet, felkenik az UHG gélt, majd kiválasztják a kezelő berendezés paramétereit. A kezelés lassú körkörös mozdulatokkal történik, gyengéd nyomást gyakorolva. A kezelés során a problémádhoz megfelelő teát iszol majd.

...Aztán folytassuk a testtekercseléssel...

A testtekercselés során egy speciálisan kifejlesztett elasztikus fóliát használnak, amely légmentesen zárja le a kezelendő területet. Ez a fólia létrehozza a dunszthatását, ami segíti a hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutását a bőrben. Az aktív hatóanyagok felszívódnak és kifejtik a bőrre gyakorolt zsír- és cellulitbontó hatásukat.

A testtekercselés további előnye, hogy serkenti a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat a kezelt területeken. Ez segíti a méreganyagok eltávolítását, és elősegíti a sejtek regenerálódását. Emellett a bőr tónusát és rugalmasságát is javítja, miközben a cellulit stádiuma csökken, és a körméret láthatóan csökken.

...Végül a pressoterápia

A pressoterápia számos előnyt nyújt. A nyomásterápia fokozza a vérkeringést, így több oxigént és tápanyagot juttat a sejtekhez, segítve ezzel a regenerációt és a sejtek egészséges működését. Emellett serkenti a nyirokkeringést, amely segíti a méreganyagok és felesleges folyadék eltávolítását a szervezetből. 

Összességében ez a 3 kezelés vár rád, ráadásul 5 alkalommal kedvezményes DD kuponunknak köszönhetően, itt az ideje, hogy megkaparintsd a kívánt alakod. Ne habozz és kattints a "Megveszem" gombra mielőbb!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu