Gyors és látványos eredmény - Expressz arckezelés fiatalító hialuronsavas arcmasszázszsal

4,3/5Angella Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
  • A folyamatos rohanás és a külső környezeti tényezők sokszor megviselik bőrünket, így előfordulhat, hogy elveszítjük azt a fiatalos sugárzást, amit szeretnénk megtartani.
  • Kuponunkkal gy olyan expressz arckezelés vár rád, ahol a hialuronsavas hatóanyag és az arcmasszázs egyedülálló kombinációjával villámgyors eredményeket érhetsz el.
  • Mindezt természetesen kedvezményesen DD kuponunkkal, látogass el a XIII. kerületi Angella szépségszalonba ahol sok szeretettel vár téged jövendőbeli kozmetikusod.
Ár:5.500Ft7.500 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
27% kedvezmény
7.500 Ft
27%
2.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 16 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.24. - 2024.07.24

Arcmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy expressz arckezelés fiatalító hialuronsavas arcmasszázzsal.

Kezelés időtartama: 30-40 perc, így ha időhiányban szenvedsz is könnyedén időt szakíthatsz a kezelésre.

Fontos infórmációk a kezelésről:

  • Az arcmasszázs rendkívül kellemes és pozitív hatással van az arcizmokra.
  • Ebben a kezelésben az arcmasszázs nem csupán egy egyszerű masszázskrémmel történik, hanem hialuronsavat tartalmazó krémet alkalmaznak.
  • Nem csupán a fizikai jótékony hatása érvényesül, hanem a feszesítő masszázs során a hatóanyagokat is bejuttatjuk a bőrbe.
  • Ha szeretnéd tovább fokozni a hatást, lehetőséged van bőrtípusnak megfelelő professzionális arcmaszkot is hazavinni. (Erről a helyszínen szükséges egyeztetned a szolgáltatóval.)
  • A arcradírozás egy enzimes peeling, mely rendkívül látványos és gyakorlatilag azonnal tapasztalható eredményeket hoz. A kezelés során az elhalt hámsejteket hatékonyan eltávolítják, amely lehetővé téve az arcbőr számára, hogy az arckrémeket mélyebben felszívja a masszázs alatt.
  • Ezáltal a hatóanyagok még hatékonyabban tudnak felszívódni, biztosítva optimális környezetet a bőr regenerációjához.
  • A kezelés után a kozmetikus hasznos tanácsokkal is szívesen ellát téged, hogy hogyan tarthatod meg a kezelés hatását hosszútávon. Egyes termékekből mintát is tud neked adni.

Kezelés menete:

  • Letisztítás,
  • Arcradírozás,
  • Ampulla bevitel géppel
  • Masszázs hialuronsavas extra hatóanyagos masszázskrémmel

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.24. - 2024.07.24 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/70-609-3123 számon a kuponkódod megadásával. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával.

További információk

  • Kozmetikusod azon szakemberek közé tartozik, aki a kozmetika gépiesített világában nagyon fontosnak tartja, a hagyományos kozmetikai kezeléseket is.
  • A kezelés fájdalommentes.
  • A hialuronsavas hatóanyagok kifejezetten erre kialakított ampullákban vannak, melyeket speciális kozmetikai gépek segítségével juttatják be a bőrbe, ezzel maximalizálva a hatásukat.
  • A hialuronsav rendkívül hatékony hidratáló, amely képes magához vonni és megkötni a vizet. Ezzel hozzájárul a bőr intenzív hidratálásához, fokozva annak rugalmasságát és simaságát.
  • Mivel a hialuronsav természetesen megtalálható a bőrben, a masszázs során alkalmazott anyagok jól kompatibilisek a szervezettel.
  • A hialuronsavas kezelésnek köszönhetően a bőr megőrizheti rugalmasságát és fiatalos megjelenését.
  • A kezelés 20 év feletti korosztály számára ajánlott, amennyiben bőrproblémákkal küzdesz kérjük egyeztess előre a kozmetikussal, hogy a kezelés alkalmazható-e a bőrdön!

Ellenjavallatok: lázas állapot, sérült, sebes, vagy herpeszes bőr.

A szolgáltató ezzel az ajánlattal az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért saját részre kizárólag 1 db kupon használható fel. Ajándékba is vásárolható a kupon, de a megajándékozott is csak egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
24 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 9-19
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi utca 66.
Tömegközlekedéssel az M3-as vonalán a Lehel téri metrómegállótól pár percre
★★★★★
★★★★★
"Engike nagyon kedves, és precíz.Profi.Jártam számtalan kozmetikusnál,de ilyen hozzáértést még nem tapasztaltam."
Sudár Éva Mária

Arcmasszázs kuponunk leírása

Küzdj a bőröregedéssel a hialuron erejével!

A professzionális alapanyagok gondoskodnak arról, hogy a bőröd táplált és hidratált legyen, azaz ragyogni tudj a régi formádban egészséges, sima bőröddel!

Minden 20 év fölötti korosztály számára hatékony lehet a kezelés, hiszen a fiatal felnőttek megőrizhetik arcuk makulátlanságát, a mimikai ráncokkal rendelkezők pedig kisimíttathatják azokat, magas hatékonysággal. Fiataloknak preventív céllal ajánlott, az öregedési folyamatok késleltetésére. Idősebbeknek pedig, mivel a szabadgyököket semlegesíti, fiatalító hatást lehet elérni vele.

A hialuronsavas kezelés a bőr kollagéntartalmát fokozza, a mimikai ráncok kisimulnak, feltöltődnek ezáltal. Gyakorlatilag egy bőrregeneráló programon vehetsz részt a kupon megvásárlásával. 

Hialuronsavas arcmasszázs kezelés mente

Az elhalt hámsejtek eltávolításával az arckrém és a masszázs során alkalmazott hialuronsavas hatóanyagok mélyebben hatolnak be, lehetővé téve, hogy a bőr még hatékonyabban szívja fel a tápanyagokat.

A hialuronsav mélyen behatol a bőr rétegeibe, fokozva a hidratálást és támogatva a bőr természetes kollagéntermelését. A masszázs során alkalmazott speciális technikák segítik a hatóanyagok optimális felszívódását, így a bőr telített, rugalmas és felfrissült lesz. Ezáltal a kezelés nem csupán a külső szépséget fokozza, hanem a bőr egészségét is támogatja, kifejezve a természetes ragyogást és vitalitást.

A hialuronsavas arcmasszázs egy olyan élmény, amely mélyen táplálja és regenerálja a bőrt, miközben a relaxáció és a luxus érzetét nyújtja.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu