Flexibilis fúrószár csatlakozó fúróhoz, csavarhúzóhoz

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.790Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
41% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
2.990 Ft
41%
1.200 Ft

Flexibilis fúrószár csatlakozó legfontosabb tudnivalók

Te is jártál már úgy, hogy összeszerelted volna a frissen megvásárolt bútort és már az első perc után rögtön a fejedet fogtad? Néhány csavart olyan szűkös és elérhetetlen pozícióba helyeztek el, amely ellentmond még a fizika törvényeinek is!

Ekkor vetődik fel a kérdés, hogy mi tévők is legyünk? Ez idáig hosszú gondolkodás, rengeteg fejfájás, és még több káromkodás következtébe tudtuk kezelni 1-1 ilyen a problémát. Ez sosem volt kevesebb, mint 1 óra! Ami azért valljuk be rengeteg idő!

De mától, oly könnyen elérheted az így elhelyezett csavarokat is, mint az összes többit! Mondj búcsút a kényelmetlenségeknek, és az időpazarlásnak! Ugye milyen jól hangzik, vetődik fel a kérdés, hogy mégis hogyan?

Az Univerzális flexibilis csatlakozó fúróhoz segítségével bármilyen csavart elérhetsz! Nem kell mást tenned, csak rácsatlakoztatnod a kütyüt a csavarhúzódhoz, legyen az elektromos vagy kézi és máris készen is vagy. Ezt követően te magad szabályozhatod a hajlását, ahogyan a pozíció megkívánja. Állítsd be úgy, ahogyan neked a legkényelmesebb legyen!

A kütyü 360 fokos szögben is mozgatható. Szabályozhatod a hajlását is. Minden adott, hogy könnyed és kényelmes keretek között az eziádig lehetetlennek vélt csavarokat is! Mozgasd, bárhogy a kütyü követni fogja a csavarhúzó mozgását!

Soha többé nem kell emelgetni, forgatni a nehéz bútordarabokat, de még a földre sem kell lefeküdni, egy csavar eléréséhez! Old meg ezen nehéz feladatokat, mint a bármely mást.

Az Univerzális flexibilis csatlakozó fúróhoz tulajdonságai:
  •  Anyaga: magas széntartalmú acél + műanyag
  •  Kézi és elektromos csavarhúzóhoz is csatlakoztatható
  • Akár 360 fokos szögben is forgatható
  • Hossza: Kb. 290 mm
  • Könnyedén elérheted a legnehezebb helyeket is!
Mit rejt a termék doboza?
  •  1 db Univerzális flexibilis csatlakozót

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)