Egy napos Tarot kártyajós tanfolyam, ajándék Tarot kártyapaklival a Lehel térnél

Kíváncsi vagy, hogyan lehet kártyákból meglátni a jövőt?

Ismerd meg a Tarot kártyát, és tanuld meg, hogyan érezd át a képek üzenetét, és hogyan használd pontos jóslásra!

Vásárolj kupont, és  hamarosan elmélyülhetsz a Tarot kártya rejtelmeiben Szabados Patrícia Dóra, spirituális tanácsadóval, aki ajándék Tarot kártyapaklival is meglep majd!

Ár:7.000Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
16.000 Ft
57%
9.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.02. - 2019.10.02

Tarot kártyajós tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy napos Tarot kártyajós tanfolyam, ajándék Tarot kártyapaklival.

  • A tanfolyam egy egyeztetett hétvégi napon 12-18 óráig tart.
  • A képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt kapsz.
  • A programot Szabados Patrícia Dóra spirituális tanácsadó, oktató és tapasztalt tréner tartja.

Ismerd meg jobban a Tarot kártyát, mely olyan orákulum, melynek képeit értelmezve intuitív módon élheted át, hogy merre fordul a sors kereke!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.02. - 2019.10.02 között

Bejelentkezés és időpont foglalása szükséges, ehhez hétköznapokon reggel 8 és este 18 óra között hívd a +36-20/475-7915 telefonszámot vagy írd emailt az info@spiritualisoktato.hu emailcímre!

A tanfolyam egy előre egyeztetett hétvégi napon 12-18 óráig tart. Kis csoportokban zajlik az oktatás, maximum 12, legalább 5 fő az ideális, de ha ennél kevesebb érdeklődő jelentkezik, az oktatást természetesen nekik is megtartják.

Megközelítés

A szolgáltató könnyen megközelíthető, a Lehel tértől 3 perc, a Nyugatitól mindössze 10 perc sétányira. A parkolás a környező utcákban megoldható, hétköznapokon este 6-ig fizetős parkolás lehetséges, hétvégén ingyenes.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a foglalt időpont előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. Késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Alig utca 14. 6. em. 605.
Alig irodaház

Tarot kártyajós tanfolyam kuponunk leírása

Szeretnéd kártyákból kiolvasni a jövőt?

Mindig érdeklődve figyelted, ha kártyából jósolt valaki? Esetleg már te is próbálkoztál ezzel vagy akár az álomfejtéssel? A kettő hasonló szimbólumrendszert használ, így ha már igen, akkor nem lesz feltétlenül újdonság minden Nagy Arkánum és jelentése, viszont most megtanulhatod intuitívan értelmezni, hogy mit árulnak el sorsodról a kirakott kártyák.

A Tarot egy olyan orákulum, avagy jóslás, mely képekkel segít a jövőbe tekinteni. Ha vizuális típus vagy, akkor könnyebben átérezheted a képek üzenetét, de ha nem, az sem probléma, hiszen az oktatáson megtanulhatod, hogy ne csak a kártyák melletti könyvek magyarázatából gondold ki, hogy mi várható a jövőben, hanem intuitív módon éld át a kirakott szituációt, ebből következtetve, hogy merre fordul a sors kereke. Az így készült, pontos jóslatok segíthetik életedet minden területen.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: Tarot kártyapakli!

Az egy alkalmas, több órás foglalkozást Szabados Patrícia Dóra, spirituális tanácsadó, oktató és tapasztalt tréner tartja, aki szeretné mindenkivel megosztani a szabad gondolkodás örömét, és szeretne mindenkit kiszabadítani az életben rá szabott kalitkából, melyet a nem megfelelő oktatás szabta keretek határolnak.

Tanuld meg a Tarot kártyajóslás fortélyait, és alkalmazd is otthon az ajándékba kapott Tarot kártyapklival! Vegyél részt az oktatáson nagy kedvezménnyel, a DiamondDeal kuponjával!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 9% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kóstoljátok meg a 2 személyes Titkok Tálját, amihez most ajándék desszertet is kaptok!
5.490 Ft kupon ár helyett MA csak 4.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu