Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshop - Fotós séta az adventi Fővárosban

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • Karácsony fényei csak Rád várnak és meg is örökítheted őket egy fotós workshopon a Blende Fotó - gabor* photographyval!
  • Ha szeretnéd meglévő tudásodat kamatoztatni akkor itt az idő, hogy teljesen kibontakozz és megörökítsd a főváros pompáját!
  • Vásárold meg DD kuponunkkal, most mindössze 8.900 Ft-ért!
Ár:8.900Ft14.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
41% kedvezmény
14.900 Ft
41%
6.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.12.02. - 2021.12.16

Fotós workshop kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshop.

  • Időtartam: kb. 3 óra
  • Találkozó: A Szent István téren
  • Útvonal: Szent István tér, Vörösmarty tér, Deák Ferenc utca, Gozsdu udvar, Andrássy út
  • Maximális létszám: 6 fő / időpontonként (minimális létszám: 2 fő)

Kérjük, a workshopra történő regisztráció előtt vedd figyelembe, hogy a sikeres részvételhez a Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshopon szükséges a fotózás alapjainak ismerete (expozíciós beállítások/blende/zársebesség/ISO, mélységélesség, bemozdulás, fehéregyensúly, autofókusz és kézi élességálltás, vakuhasználat, kompozíciós alapok). Fontos a fényképezőgépének biztos kezelése sötétben is, továbbá az éjszakai fényképezéshez általában elengedhetetlen a háromlábú állvány (tripod).

A Budapest Karácsonyi Fényei workshop NEM tanfolyam, a klasszikus oktatási formában. Az önálló munkát a workshop vezetője tanácsaival segíti és irányítja, de a fenti alapismeretek elsajátítása nem része a workshopnak. A regisztrált résztvevőknek elküldjük az elméleti tudnivalókat tartalmazó dokumentumot, amely segít az alapismeretek felelevenítésében.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.12.02. - 2021.12.16 között

BEJELENTKEZÉS

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadják el.

Időpontok 2021-ben:

  • December 6. hétfő, 18 óra (esőnap: december 13. hétfő, 18 óra)
  • December 8. szerda, 18 óra (esőnap: december 15. szerda, 18 óra)
  • December 10 péntek, 18 óra (esőnap: december 17. péntek, 18 óra)
  • December 11. szombat, 16 óra (esőnap: december 18. szombat, 16 óra)
  • December 14. kedd, 18 óra (esőnap: december 21. kedd, 18 óra)
  • December 16. csütörtök, 18 óra (esőnap: december 22. csütörtök, 18 óra)

További információk

  • A túra alkalmával gyalog mentek az egyes helyek között, gyakran megállva, ezért öltözz melegen, a háromórás szabadban töltött időtartamnak megfelelően, valamint viselj kényelmes és meleg cipőt.
  • Olyan kényelmes ruhát válassz, amiben akár le is térdelhetsz, hasra feküdhetsz vagy felmászhatsz valahova. 
  • Sapka és kesztyű, valamint esőkabát fontos lehet.
  • Válassz olyan fotós táskát, amely segíti a gyors objektívcserét, esőben is védi a felszerelést, de nem zavar a szabad mozgásban.
  • Az akkumulátorokat ne felejtsd el teljesen feltölteni, mivel a hidegben a félig töltött akkumulátorok gyorsabban merülnek le, mint a teljesen töltöttek.
  • Javasolt tartalék akkumulátor (a vakuét se felejtsd el), és egy zseblámpa is. Ideális a fejlámpa, mivel használata nem igényel "külön kezet".

Lemondási feltételek

Visszatérítés nem lehetséges. A workshopot csak rendkívül szélsőséges időjárás esetén töröljük. Ebben az esetben a regisztráció elsősorban az adott workshophoz tartozó "esőnapra" érvényes. Másik időpontra csak akkor, ha ott van még szabad hely vagy más tanfolyamunkra, workshopunkra is beszámítható.

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Jó képek, minden rendben volt."
Bartus Ádám

Fotós workshop kuponunk leírása

Gyere el egy fotós workshopra ahol, Budapest legszebb fényeit kaphatod lencse végre!

Budapest az útikönyvek szerint is a karácsonyi fények egyik legszebb fővárosa, így érdemes profi módon megörökíteni azt a különleges alkalmat, amivel minden évben csak pár napig találkozhatunk a Belváros utcáin és terein.

Fotós workshop

A workshopon tapasztalatot szerezhetsz az esti fények megörökítésében, a képek megkomponálásában, különböző fényviszonyok között, kevés fényben, pontszerű világítások és az ezzel váltakozó sötét területek esetén, a kompozíciós lehetőségeket kihasználva, akár különleges nézőpontokból is. A fényképek készítésénél kihasználjátok a téli ködös, felhős, esős, párás időjárás kínálta lehetőségeket, amelyekkel egyedivé tehetjük képeinket.

A workshop időtartam kb. 3 órán át tart. A túra alkalmával gyalog mentek az egyes helyek között, gyakran megállva, ezért öltözz melegen, a háromórás szabadban töltött időtartamnak megfelelően, valamint viselj kényelmes és meleg cipőt. Olyan kényelmes ruhát válassz, amiben akár le is térdelhetsz, hasra feküdhetsz vagy felmászhatsz valahova.

Szükség lehet továbbá sapkára és kesztyűre, valamint esőkabátra is. Esernyőt nem javaslunk, mivel ez akadályozhat a kényelmes fényképezésben.

Kérjük, a workshopra történő regisztráció előtt vedd figyelembe, hogy a sikeres részvételhez a Budapest Karácsonyi Fényei fotós workshopon szükséges a fotózás alapjainak ismerete (expozíciós beállítások/blende/zársebesség/ISO, mélységélesség, bemozdulás, fehéregyensúly, autofókusz és kézi élességálltás, vakuhasználat, kompozíciós alapok). Fontos a fényképezőgépének biztos kezelése sötétben is, továbbá az éjszakai fényképezéshez általában elengedhetetlen a háromlábú állvány (tripod).

Legyenek Neked a legszebb képeid a főváros adventi fényeiről!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu