A nagy nap előtti szabad este! - Legény- vagy leánybúcsú fotózás

Huszai Photo | Budapest
  • A legény- vagy leánybúcsú egy olyan pillanat az életedben, amikor a barátokkal és barátnőkkel való együttlét különlegessé válik, és miért ne örökítenéd meg azt egy profi fotózással?
  • Ha a Huszai Photot választod, garantáltan különleges és szórakoztató képek születnek, amik a búcsút örökké megörökítik.
  • Legyen szó fiúk életének utolsó szabad estejéről vagy lányok együtt töltött különleges pillanatairól, fotósotok mindent megtesz azért, hogy minden kép egy kis csoda legyen.
Ár:12.495Ft24.990 Ft
Ár: 3.500 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 8.995 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
50% kedvezmény
24.990 Ft
50%
12.495 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 19 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.27. - 2024.07.26

Legény- vagy leánybúcsú fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

  • 1 órás Legény- vagy leánybúcsú fotózás kültéren vagy beltéren, létszámkorlát nélkül.
  • Az elkészült fotókból 10 db retusált képet kaptok majd meg.

Fontos infórmációk a fotózásról

  • Plusz költség ellenében sminkes és fodrász is kérhető. A stúdió bérleti díja nem tartalmazza az árat, annak plusz költsége függ a stúdió bérleti díjától.
  • A szerkesztésre szánt fotókat egy online galériában kapod meg és ott tudod kiválasztani a kedvenc fotóidat.
  • A kész képeket Google Drive vagy Dropboxon keresztül kapod meg.
  • A kültéri fotózás helyszínei: Veresegyház, Fót, Gödöllő, igény esetén Budapest.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.27. - 2024.07.26 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/576-0332-as telefonszámon vagy a  huszaiphoto@huszaiphoto.hu e-mail címen.

Felárak, opciók

  • Fotósod a nyers képeket 20.000 Ft felár ellenében adja át.

További információk

  • Ez az alkalom nem csupán egy egyszerű fotózás, hanem egy életre szóló emlék, ami minden mosolyt, kacagást és különleges pillanatot megőriz.
  • Fotósod Huszai Tünde egy rendkívül nyitott és extrovertált személyiség, aki szereti a szépet, egyediséget és a kreativitást. Imád alkotni és tervezni. Számára a fényképészet nem puszta munka, hanem sokkal inkább önkifejezés, szenvedély és életforma. Legfontosabb feladatának tartja, hogy visszaadja egy adott pillanat vagy esemény hangulatát amelyet megálmodtál.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.500 Ft-ért! A különbözetet, ami 8.995 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A különbözet készpénzzel fizetendő a szolgáltatónál.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Szolgáltatás helye
2112 Veresegyház, Mező utca 4.

Legény- vagy leánybúcsú fotózás kuponunk leírása

Szabadság, nevetés, egy utolsó közös este! Legány-vagy leánybúcsú fotózás!

Ragadd meg a pillanatot profi fotóssal! A Huszai Photo képei nem csupán képek, hanem olyan emlékek, amelyek örökké veletek maradnak. Legyen szó szórakozásról, nevetésről vagy szoros baráti kapcsolatokról, a különleges pillanatok örökítése mindig emlékezetessé teszi az eseményt.

A fotózásról

Kültéren vagy beltéren, minden adott ahhoz, hogy a pillanatok valóban felejthetetlenné váljanak. Az évszakok szépsége, a városi pezsgés vagy a természet csendje - Huszai Tünde segít kiválasztani az ideális helyszínt, hogy a fotózás színesebbé tegye az ünnepeltek napját.

Nincs létszám korlátozás, így bátran hozd el az egész csapatot, és élvezzétek ki a közös pillanatokat! A Huszai Photo küldetése, hogy a ti történeteteket a legmegfelelőbb módon örökítsék meg. Beszéljétek meg az elvárásaitokat, kéréseiteket, és elkészítik a számotokra személyre szabott fotósorozatot, mely örökké megőrzi majd a nap varázsát.

Egyedülálló, személyes és felejthetetlen – ezek a kulcsszavak, amikkel jellemezhetjük a legény- vagy leánybúcsú fotózásunkat.

A fotósotok, Huszai Tünde, nem csupán egy szakember, hanem egy rendkívül nyitott és extrovertált személyiség, aki szereti a szépet, az egyediséget és a kreativitást. A fényképészet számára önkifejezés, szenvedély és életforma. Minden egyes kép mögött egy gondolat és érzelem áll, hogy a végeredmény egyedi és kifejező legyen.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu