A közös út megkezdése - 1 órás profi jegyes fotózás kültéren vagy beltéren

Huszai Photo | Budapest
  • Örökítsétek meg közös életetek első állomását művészi, minőségi fotókon!
  • Az életben az az egyik legfontosabb, hogy megtaláljuk a társunkat aki megért, akire támaszkodhatunk, és aki boldoggá tesz. Ha megtaláltad ezt az embert, örökítsétek meg jegyes életetek első pillanatait egy profi fotózáson!
  • Válasszátok a Huszai Photot, ahol a minőségi képsorozat garantált és biztosan nem ér titeket csalódás.
Ár:20.000Ft40.000 Ft
Ár: 5.600 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 14.400 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

HAMAROSAN
A kupon 2024.04.29.-tól vásárolható meg.
50% kedvezmény
40.000 Ft
50%
20.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.04.29. - 2024.07.29

Jegyes fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

  • 1 órás jegyes fotózás.
  • Az elkészült fotókból 10 db retusált képet kaptok majd meg.

Fontos infórmációk a fotózásról

  • Plusz költség ellenében sminkes és fodrász is kérhető. A stúdió bérleti díja nem tartalmazza az árat, annak plusz költsége függ a stúdió bérleti díjától.
  • A szerkesztésre szánt fotókat egy online galériában kapod meg és ott tudod kiválasztani a kedvenc fotóidat.
  • A kész képeket Google Drive vagy Dropboxon keresztül kapod meg.
  • A kültéri fotózás helyszínei: Veresegyház, Fót, Gödöllő, igény esetén Budapest.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.29. - 2024.07.29 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/576-0332-as telefonszámon vagy a  huszaiphoto@huszaiphoto.hu e-mail címen.

Felárak, opciók

  • Fotósod a nyers képeket 20.000 Ft felár ellenében adja át.

További információk

  • Az eljegyzés egy fontos mérföldkő az életetekben, és egy jegyes fotózással megörökíthetitek ezt az időszakot. Ezek a képek évtizedekkel később is szép emlékekké válnak, amelyeket öröm visszanézni.
  • Fotósod Huszai Tünde egy rendkívül nyitott és extrovertált személyiség, aki szereti a szépet, egyediséget és a kreativitást. Imád alkotni és tervezni. Számára a fényképészet nem puszta munka, hanem sokkal inkább önkifejezés, szenvedély és életforma. Legfontosabb feladatának tartja, hogy visszaadja egy adott pillanat vagy esemény hangulatát amelyet megálmodtál.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 5.600 Ft-ért! A különbözetet, ami 14.400 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A különbönbözetet készpénzzel kell fizetni a szolgáltatónál.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Szolgáltatás helye
2112 Veresegyház, Mező utca 4.

Jegyes fotózás kuponunk leírása

Minőségi jegyes fotózás, ahol megörökíthetitek szerelmetek egy képsorozatban!

Amikor megtaláljuk az igazit, az érzéseink minden porcikánkat átjárják. Már a gondolatától is mosolyra húzódik az ajkunk, csupán a hangját hallva pedig libabőrös lesz a bőrünk. A találkozás napja pedig már maga a gondolat is szárnyalásra késztet bennünket.

Örökítsd meg ezt a varázslatos időszakot mesés fotókon keresztül, hogy örökre emlékezzetek arra a szerelmes mosolyra, amiért annyira meg voltatok őrülve!

Ezek a képek nem csupán emlékeztetnek majd benneteket az őrült boldogságra, hanem örökre rögzítik azt a pillanatot, amikor a szerelem igazi varázsa megérintett benneteket.

A jegyes fotózásról

A profi fotósnak segítségével egy olyan jegyes fotózásban lehet részetek, amely teljesen személyre szabott. Az elképzeléseitek és stílusotok alapján készíti el a képeket, hogy azok valóban tükrözzék a ti egyediségeteket.

Választhatjátok a nektek legszívhez szólóbb helyszíneket a fotózásra. Legyen az a hely, ahol ismerkedtetek meg, ahol első csókotokat osztottátok meg, vagy akár egy idilli táj, ahol a szerelmetek virágzik. A jegyes fotók olyan emlékezetes pillanatokat rögzítenek, amelyeket örökké meg szeretnétek őrizni. Legyen az egy gyengéd pillantás, egy boldog mosoly vagy egy szenvedélyes csók – ezek a képek időtlen emlékekké válnak.

A fotósotok, Huszai Tünde, nem csupán egy szakember, hanem egy rendkívül nyitott és extrovertált személyiség, aki szereti a szépet, az egyediséget és a kreativitást. A fényképészet számára önkifejezés, szenvedély és életforma. Minden egyes kép mögött egy gondolat és érzelem áll, hogy a végeredmény egyedi és kifejező legyen.

Válasszátok a Huszai Photot, hogy együtt megalkossátok a ti történeteteket, és rögzítsétek azt az időszakot, amikor a szerelem maga volt a főszereplő!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu