Weryus Tánc - és Mozgásstúdió

Weryus Tánc - és Mozgásstúdió
1066 Budapest, Teréz körút 4.

A Weryus Tánc és Mozgásstúdió 2000-ben, mint produkciós iroda került a magyar és nemzetközi művészeti életbe, médiába. Két év intenzív meghallgatás és megannyi casting után vált világossá számunkra, hogy nívós, színvonalas, megbízható produkciókat tudnak színpadra, vászonra vinni. Ennek folyományaként saját komplex táncos/énekes - musical színész stúdiót indítottak el.

Az elmúlt években számtalan nívós bel-és külföldi munkát tudhatnak a hátuk mögött (színházi, filmes szerepek, produkciók, tv-s show műsorok, divatbemutatók, klipek, reklámok), és további céljai között szerepel, hogy folyamatos képzésekkel kortól és nemtől függetlenül felkutassák a tehetségeket, és mentorálják, szakmai fejlődésüket segítsék, és ha úgy adódik professzionális útra tereljék őket.

A tánctábor vezetője (egyben a Weryus Tánc- és Mozgásstúdió alapítója), Benkő Dávid, aki táncosként rengeteg tapasztalatot szerzett, nagyrészt külföldi produkciókban, és ezt a tudást szeretné továbbadni óráin minden érdeklődőnek. Step-tánc világbajnokként és rutinos operett és musical koreográfusként könnyedén bevezet majd a színpadi mozgás minden területére, a bemelegítés, erősítés és stretching (nyújtás) fontosságán túl egészen a a komplex színpadi mozgás, a musical tánc, broadway jazz-tánc, show-tánc, amerikai step tánc, moderntánc világáig.

map marker icon 1066 Budapest, Teréz körút 4.

(Bejárat a Dohány utca felől).

Telefon:
+36-30/731-7868

Honlap:
, Facebook oldal

Jelenleg a szolgáltatónak nincsen futó ajánlata!
Diamond Deal Kft., Cégjegyzékszám: 13-09-149190 © 2011-2016 DiamondDeal.hu