Villa Fiore Resort & Spa Lesencetomaj

Villa Fiore Resort & Spa Lesencetomaj
8318 Lesencetomaj, HRSZ 0306 Gubacsi malom

A Balaton-felvidéki Lesencetomajon, a nemzeti park közepén, a környező borvidék romantikus hangulatát meglovagolva vár benneteket a Villa Fiore. A szálláshely egy 350 éves vízimalom épületeiben üzemel, 1,3 hektár újonnan parkosított terület tartozik hozzá. A Lesence-patak partján álló villa finn szaunával, beltéri medencével és kültéri bio-tóval kínál alternatív pihenést. A ház igazi patináját a kora adja meg, méteres falaival, patak partjával, stílusos berendezésével.

10 féle kényelmes, rusztikus, elegáns, polgári vagy romantikus szépségű szoba várja egyedi berendezéssel a pihenni vágyókat. A szobákban a kényelemről olyan extrák gondoskodnak, mint pl. a satellite TV, a szobaszéf és az közösségi terekben is elérhető ingyenes WIFI szolgáltatás. Válasszátok a hangulatotoknak, személyiségeteknek megfelelő szobát a toszkán hangulatot árasztó rusztikus lakosztályok közül, és töltsetek pár romantikus napot távol a város zajától! A felhőtlen kikapcsolódást és pihenéseteket jakuzzi, kültéri és fedett élményelemmel ellátott medence, finn szauna és szállodától 12 km-re egy golfpálya is biztosítja. 

Innen indulva akár pár nap alatt is megismerhetitek a Badacsony, a Vulkánok völgye és a Balaton romantikus arcát, szépségét: különleges kirándulásokra, nordic walking túrákra, pincelátogatásokra, borvacsorákra, lovaglásra, vártúrára és még számtalan különleges programra is mehettek. 

map marker icon 8318 Lesencetomaj, HRSZ 0306 Gubacsi malom

Telefon:
+36-30/735-4225

Honlap:

Jelenleg a szolgáltatónak nincsen futó ajánlata!
Diamond Deal Kft., Cégjegyzékszám: 13-09-149190 © 2011-2016 DiamondDeal.hu