Megbízható működés a szigorítások alatt is

A miniszterelnök hétfői bejelentése után szeretnék néhány szót szólni arról, hogyan érinti működésünket az újabb szigorítás.

Cégünk működésében a biztonság elsődleges szempont, hiszen amellett, hogy kedvező áron kínáljuk partnereink ajánlatait nem szeretnénk elveszteni a belénk vetett bizalmat sem, ezzel is biztosítva a hosszú távú jó kapcsolatot. A biztonság fogalma a vírushelyzet miatt felértékelődött és kettős jelentéssel bír, hiszen amellett hogy megbízhatóan és garanciával vásárolhatnak ügyfeleink kuponjainkból, odafigyelünk arra is, hogy kizárólag olyan partnerek ajánlatait kínáljuk, akikben mi is száz százalékosan megbízunk.

Mivel partnereinkkel folyamatosan egyeztetünk, így weboldalunkon kizárólag olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a szigorítások alatt is elérhetőek maradnak, természetesen a törvény szabta kereteken belül.

Így a korábban 19 óra után is nyitva tartó szolgáltatók csak 19 óráig tartanak nyitva, ám addig a megszokott módon és színvonalon várják vendégeiket a higiéniai szabályok teljes körű betartásával.

Ezekben a nehéz hónapokban még fontosabb, hogy örömöt okozzunk szeretteinknek. Éppen ezért szívből ajánlom szolgáltatásainkat, melyek bármilyen családi alkalomra ajándéknak is kiválóak, hiszen partnereink is arra törekszenek, hogy hosszabb lejáratokkal dolgozzanak.

Az ajándékkártya azoknak lehet ideális megoldás, akik tanácstalanok ajándékvásárlás terén, hiszen ez egy univerzális ajándék, amellyel több, mint 1000 szolgáltatásból választhatja ki a megajándékozott a hozzá legjobban illőt. Lehetőség ez azoknak is, akik a vírushelyzetben szeretnék elkerülni a zsúfolt bevásárlóközpontokat és a tömeget, hiszen a kártyákat érintésmentesen, online tudják megvásárolni, vagy akár elküldeni, valamint a lejárat és a beválthatóság miatt sem kell aggódniuk, hiszen a kártya akár egy évig felhasználható.

A cégünk által működtetett Diamond Masszázs Stúdióban is reagálnunk kellett az újabb korlátozásokra, így megváltoztattuk nyitvatartásunkat, annak érdekében, hogy megfeleljünk a szabályoknak. Így szalonunk korábban nyit és hamarabb zár be, hogy a megszokott színvonalon fogadhassa a szépülni vágyókat. Amennyiben további szigorítások lépnek életbe, abban az esetben sem kell aggódni azoknak, akik korábban megvették szolgáltatásainkat, hiszen amennyiben írásban kérik meghosszabbítjuk azok felhasználhatóságát, így 100% garanciát vállalunk szalonunk ajánlatainak felhasználhatóságára.

Reméljük, nemsokára túl leszünk a vírushelyzeten, és minden visszatérhet eredeti kerékvágásába.

Jó egészséget kívánva,

Darmos Sándor