Zsírolvasztás Syneron VelaShape kezeléssel 3x60 percben az Oktogonnál. Stop a plusz kilóknak!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
 • Bízd magad egy komfortos és bizonyítottan hatékony alakformáló kezelésre, most akciósan!
 • 3x60 perces Syneron VelaShape zsírolvasztó,fogyasztó, feszítő bérlet segít elérned az álmaid vonalait.
 • Látványos eredmény mellékhatások nélkül!
 • Ez nemcsak egy zsírpusztító kúra, hanem bőröd feszességét és narancsbőr mentességét is visszanyerheted egy kezeléssel, a 7. kerületi Diamond Masszázs Stúdióban, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára.
Ár:18.990Ft37.500 Ft
Ár: 9.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 9.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
37.500 Ft
50%
18.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.03.24. - 2023.06.23

Zsírolvasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3x60 perc csúcstechnológiás Syneron VelaShape zsírolvasztó, feszesítő testkezelés a hatékony alakformálásért.

 • Kezelésenként akár 2-4 cm csökkenés is elérhető, így a kúra végére két ruhaméretet is fogyhatsz.
 • Nincs hatóanyagbevitel, ezért nincs mellékhatás!
 • Újgenerációs módszer, amellyel számtalan terület kezelhető, mégis célzottan koncentrálunk egy adott területre a látványos eredmény érdekében.
 • A legmodernebb alakformáló technika 4 fogyasztó kezelés technológiáját ötvözve adja meg számodra az álomalakot.

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.03.24. - 2023.06.23 között

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a szolgáltatás igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja fel. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet minden kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pót bérletet kiállítani. Megértésed köszönjük!

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. A többiről két hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. A bérletet minden alkalomra kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

Felárak, opciók

 • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

 • A kúra kiváló  fogyasztásra, narancsbőr eltüntetésre, feszesítésre, szülés utáni izmok és bőr helyreállításra, popsiemelésre, méregtelenítésre, striák halványítására és már egy alkalom után is érezhető a fogyás.
 • A VelaShape kezelések kellemesen, fekvő helyzetben történnek. Nincs regenerálódási idő, a kezelések nem zavarják meg a napi rutint. Két kezelés között ideális esetben 7 napnak kell eltelnie.
 • Nők és férfiak egyaránt jöhetnek a fogyasztó kezelésre.
 • Bővebb leírás a Syneron VelaShape kezelésről.
 • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

 • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Pajzsmirigy vagy hormonális zavarok esetén, zsíranyagcsere zavarnál, terhesség ideje alatt, szívritmus zavarnál, pacemaker jelenléténél, daganatos megbetegedésnél, fertőző betegségnél, bőrbetegségnél, lázas vagy gyulladásos állapotban, fényérzékenységnél a kezelést nem lehet igénybe venni! Az első kezelés előtt mindenkinek egészségügyi adatlapot kell kitöltenie.

A kezeléseket megelőzően legalább 24 óráig tilos a szolárium, szauna, vagy egyéb intenzív hőhatású szolgáltatás igénybe vétele.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 9.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 9.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Jól éreztük magunkat :) "
Somlai Patrícia

Videó

Zsírolvasztó kezelés kuponunk leírása

Zsírpusztító kúra a gyors és látványos karcsúsodásért!

Természetesen nem csak hölgyeknek szól az ajánlat, hiszen szinte minden 30 év feletti férfinak gondja akad a lassan megjelenő kicsi vagy nagyobb pocakkal. Ettől könnyen, gyorsan meg lehet szabadulni a kezelésekkel!

Akár 2 ruhamérettel karcsúbb alak

VelaShape kezelés

Ezt a fogyasztó kúrát összesen 3 alkalommal veheted igénybe. Egy zsírolvasztó, eredeti Syneron VelaShape kezelésen vehetsz részt, amely célzottan hat a kiválasztott területedre. Érdemes kiválasztanod egy testrészt, ahol szeretnél kiemelkedő eredményt elérni, mert így a leghatékonyabb a kezelés. Mivel azonban 3 alkalommal jössz, így, akár 3 nagy testrészt is kezelhetünk. Az adott területet egy speciális, 4 technológiát ötvöző fogyasztó kezelést végzünk, amely a legmodernebb technológiaként már egy alkalom után is látványos eredményt mutat. A kezelés által nemcsak fogyást fogsz tapasztalni, hanem a bőröd feszességén is látni fogod a változást. Szülés utáni kötényhas eltüntetésre, striák halványítására, narancsbőr csökkentésére kiváló kezelés.

Vegyél DD kupont, hogy elérd álomalakot, vagy lepj meg valakit a kuponnal!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Adj újult erőt hajkoronádnak! Hajvágás + Természetes hyaluronsavas hajfeltöltő kezelés
8.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu