Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Zsírolvasztás Magicpolar kezeléssel 3x60 percben az Oktogonnál. Stop a plusz kilóknak!

Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
 • Bízd magad egy komfortos és bizonyítottan hatékony alakformáló kezelésre, most akciósan!
 • 3x60 perces Magicpolar zsírolvasztó,fogyasztó, feszítő bérlet segít elérned az álmaid vonalait.
 • Látványos eredmény mellékhatások nélkül!
 • Ez nemcsak egy zsírpusztító kúra, hanem bőröd feszességét és narancsbőr mentességét is visszanyerheted egy kezeléssel, a 7. kerületi Diamond Masszázs Stúdióban, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára.
Ár:12.990Ft228.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
95% kedvezmény
228.000 Ft
95%
215.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 15 nap múlva.
A kupon beváltható:
2020.10.23. - 2021.01.23

Zsírolvasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3x60 perc csúcstechnológiás Magicpolar zsírolvasztó, feszesítő testkezelés a hatékony alakformálásért.

 • Kezelésenként akár 2-4 cm csökkenés is elérhető, így a kúra végére két ruhaméretet is fogyhatsz.
 • Nincs hatóanyagbevitel, ezért nincs mellékhatás!
 • Újgenerációs módszer, amellyel számtalan terület kezelhető, mégis célzottan koncentrálunk egy adott területre a látványos eredmény érdekében

A Magicpolar kezelések kellemesen, fekvő helyzetben történnek. Komfortos élmény közben gondoskodhatsz az álomalakodról!

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.10.23. - 2021.01.23 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja fel. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet minden kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pót bérletet kiállítani. Megértésed köszönjük!

Csak az első alkalmat kell az érvényességi időn belül felhasználnod, a többiről két hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

 • A kúra kiváló  fogyasztásra, narancsbőr eltüntetésre, feszesítésre, szülés utáni izmok és bőr helyreállításra, popsiemelésre, méregtelenítésre, striák halványítására és már egy alkalom után is érezhető a fogyás.
 • A Magicpolar kezelések kellemesen, fekvő helyzetben történnek. Nincs regenerálódási idő, a kezelések nem zavarják meg a napi rutint. Két kezelés között ideális esetben 7 napnak kell eltelnie.
 • Nők és férfiak egyaránt jöhetnek a fogyasztó kezelésre.
 • Bővebb leírás a magicpolar kezelésről itt!
 • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

 • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Pajzsmirigy vagy hormonális zavarok esetén, zsíranyagcsere zavarnál, terhesség ideje alatt, szívritmus zavarnál, pacemaker jelenléténél, daganatos megbetegedésnél, fertőző betegségnél, bőrbetegségnél, lázas vagy gyulladásos állapotban, fényérzékenységnél a kezelést nem lehet igénybe venni! Az első kezelés előtt mindenkinek egészségügyi adatlapot kell kitöltenie.

A kezeléseket megelőzően legalább 24 óráig tilos a szolárium, szauna, vagy egyéb intenzív hőhatású szolgáltatás igénybe vétele.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!

Videó

Zsírolvasztó kezelés kuponunk leírása

Zsírpusztító kúra a gyors és látványos karcsúsodásért!

Természetesen nem csak hölgyeknek szól az ajánlat, hiszen szinte minden 30 év feletti férfinak gondja akad a lassan megjelenő kicsi vagy nagyobb pocakkal. Ettől könnyen, gyorsan meg lehet szabadulni a kezelésekkel!

Akár 2 ruhamérettel karcsúbb alak

Magicpolar kezelés

Ezt a fogyasztó kúrát összesen 3 alkalommal veheted igénybe. Egy zsírolvasztó, hexapoláris Magicpolar kezelésen vehetsz részt, amely célzottan hat a kiválasztott területedre. Érdemes kiválasztanod egy testrészt, ahol szeretnél kiemelkedő eredményt elérni, mert így a leghatékonyabb a kezelés. Mivel azonban 3 alkalommal jössz, így, akár 3 nagy testrészt is kezelhetünk. Az adott területet egy speciális, rádiófrekvenciás fejjel kezelünk, amely a belső szöveteket kb. 60-70 fokra melegíti fel. Ezen a hőmérsékleten a zsírsejtek folyékonnyá válnak, így kikerülnek a nyirokkeringésbe. A kezelés által nemcsak fogyást fogsz tapasztalni, hanem a bőröd feszességén is látni fogod a változást. Szülés utáni kötényhas eltüntetésre, striák halványítására, narancsbőr csökkentésére kiváló kezelés.

Vegyél DD kupont, hogy elérd álomalakot, vagy lepj meg valakit a kuponnal!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ízléses szexi akt és fehérneműs fotózás Budapesten a tapasztalt fotóssal, Gráf Ildikóval
19.900 Ft kupon ár helyett MA csak 15.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu