Yag lézeres körömgomba kezelés 1 körömre, szabadulj meg végleg tőle, akár 15 perc alatt!

Széplaki Stúdió | Budapest, VI. ker.
  • Körömgombával leszámolnál már? Már 15 perc alatt megteheted a Yag lézer kezeléssel fájdalom- és sérülésmentesen. 
  • A Széplaki Stúdióban 1.990 Ft-os DD kuponunk mellé ajándékként: egy pár cipő fertőtlenítése is jár!
  • A szalon központi helyen, a Nyugati pályaudvarnál várja vendégeit.
Ár:1.990Ft8.590 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
8.590 Ft
77%
6.600 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.12.21. - 2019.03.20

körömgomba kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom Yag lézeres körömgomba kezelés, amelyet 1 körömre használhatsz fel.

  • A kupon egy kezelésre és egy körömre szól, amelyet lábra vagy kézre is felhasználhatsz.
  • A kezelés mellé ajándék mechanikai cipőfertőtlenítést kapsz 1 pár cipőre!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.12.21. - 2019.03.20 között

Időpont egyeztetés céljából hívd a +36-30/724-6076 telefonszámot.

  • Ha több körmön szeretnél kezelést, akkor több kupon vásárlása szükséges.
  • Egy vásárló csak egy pár cipő fertőtlenítését kapja ajándékba, még a több kupon vásárló esetében is, csak egy pár cipő fertőtlenítése jár ajándékba.
  • A kezelés előtt a körmökről el kell távolítani a körömlakkot!

A szalon központi helyen, a Nyugati pályaudvarnál várja vendégeit.

További információk

A lézer fénye elöli a körömben és a lágy részben lévő gombákat.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. 

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezzetek, késést nem tudunk elfogadni a következő, pontosan érkező vendég miatt.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-20, Szo 9-14.
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 19.
Nyugati tértől 2 perc séta

körömgomba kezelés kuponunk leírása

Sajnos a körömgomba nem válogat

Fiatal, vagy idős, nő vagy férfi, ha megfertőzött, akkor megszabadulni tőle a legnehezebb feladat. Krém, gyógyszer, vagy végső esetben körömeltávolítás. Hát nem hangzik túl jól… nem beszélve a mellékhatásokról, fájdalomról. Most egy újdonságot ismerhetsz meg, lézeres kezelés formájában. Ez az egyedülálló eljárás mellékhatások, fájdalom-és sérülésmentesen szabadít meg a körömgombától!

A Széplaki Stúdió szeretettel vár Téged is!

Széplaki Stúdió Budapesten

Körömgomba fertőzés tünetei:

A körömlemezek megvastagodnak, lemezesen rétegződnek, feltöredeznek, deformálódnak, a felszínük mattá válhat, vagy besötétedik. Nehezen vághatóak lesznek, sőt a fertőzött köröm elválhat a körömágytól. Fertőzésre utalhat még a köröm hegye alatt megjelenő fehér vagy sárgás folt is. Fájdalmassá válhatnak az ujjbegyek, illetve kellemetlen szag is kísérheti a fertőzött körmöt.

A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet, kezelés nélkül átterjedhet a többi körömre, sőt megfertőzheti a vele kapcsolatba került személyek körmeit is. A körömgomba fertőzés számos más komoly betegséget okozhat, főleg gyógyszeres kezelés alatt álló betegek esetében. A legveszélyesebb azokra a páciensekre nézve, akik cukor-, vagy autoimmun-, esetleg súlyos belső szervi betegségben szenvednek. A körömgomba nem múlik el magától, mi több, kezelés nélkül rosszabbodhat is, és az addig egészséges körmöket is megfertőzheti.

Yag lézeres körömgomba kezelés a Széplaki Stúdióban

Körömgomba kezelési lehetőségei:

1. Szájon át bevehető gyógyszer: az orvos által felírt gyógyszereket általában 3-6 hónapig kell szedni, jelentős mellékhatásokkal rendelkezik, sikerességük viszont elenyésző.

2. Minimális fertőzés esetén helyileg ható gyógyszert is alkalmazható, amely segít, hogy az újonnan nőtt köröm egészséges legyen. De ezek a szerek is minimálisan hatnak, illetve nagyobb fertőzés esetében már nem elegendőek.

3. Körömreszelés és eltávolítás: az eltávolított rész fájdalommal jár és nem gyógyítja meg a körömgombát.Így,ha nem távolították el az egész fertőzött részt, akkor hatástalan volt a körömeltávolítás és a gomba újra előjön az új körömrészen.

De itt egy új kezelési lehetőség, amely rendkívül hatékonyan kezeli a körömgombát! A lézer kezelés során speciális, nagy energiájú lézer fényével, sérülés és fájdalom okozása nélkül kezelik a gombás körmöt. A lézer fénye elöli a körömben és a lágy részben lévő gombákat.

A hatékony kezelés első hónapjában - a lassú körömnövekedés miatt - általában nincs észrevehető javulás a körmön (észrevehető lenövés), de már a második kezelés táján észlelhető az ép, nem fertőzött körömsáv megjelenése, majd ezt követően folyamatosan látható a kóros, gombás köröm lassú lenövése.

Körömgomba kezelés

A lézeres körömgomba kezelés menete: a kezelés előtti napon távolítson el minden körömlakkot és dekorációt a kezelendő körmökről. A kezelendő bőrt és körmöt lefertőtlenítjük, majd a lézersugárral a fertőzött körmöt és a környező lágy részt kezeljük. Addig ismételjük a kezelendő terület lézeres megvilágítását, ameddig kellő energia éri el a körömágyat, amiben a gombatelepek elpusztulnak.

A kezelés során a körme és annak környezete felmelegszik. Attól függően, hogy hány lábujj érintett, a beavatkozás átlagban 15 percig tart. A beavatkozás nagyon biztonságos, még nem számoltak be mellékhatásokról vagy szövődményekről, a páciensek jelentős része fájdalommentesnek érzi a kezelést, kis meleg csipkedéshez hasonlítva, amely a kezelés végén teljesen megszűnik. Nem szükséges érzéstelenítő, a komfortérzet javítására léghűtést használunk, ezáltal a környezeti bőrfelszín túlmelegedését elkerülhetjük. A páciensek a kezelést követően azonnal visszatérhetnek a napi tevékenységükhöz.

A kezelést követő hetekben a körme növekedésével már láthatóvá válik az új, nem fertőzött, egészségesen növekedő körömlemez. Az eredmény megjelenésének ideje változó, átlagosan kézen 2-3, míg lábon 3-6 hónapon belül látja az eredményt. Míg a kezelést megelőzően fontos, hogy eltávolítsuk a körömlakkot, a díszítést és az ékszereket, 24 órával kezelés után újra felviheti a körömdíszeket.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: Egy pár cipődet fertőtlenítik is!

Tartós eredmény csak akkor várható, ha lenő a fertőzött köröm és a visszafertőződés veszélye miatt megszüntetjük a fertőzést elősegítő tényezőket is. Elengedhetetlen tehát a cipők, harisnyák, zoknik formalinos fertőtlenítése. Visszatérő gombás fertőzés esetén még inkább javasolt a cipők rendszeres fertőtlenítése.

Tapasztalatok szerint a gyógyulás esélye ezzel a módszerrel 80-90%-os, ami messze meghaladja a hagyományos eljárásokkal - krémmel, ecsetelőkkel, gyógyszerekkel – történő kezelés hatásosságát.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 43% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ön- és emberismereti tanfolyam, online!
12.900 Ft kupon ár helyett MA csak 7.290 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu