Wonderground - Csodaország, a legkreatívabb szabadulós játék 2-6 fő részére a Logikamra jóvoltából!

Logikamra szabadulószobák | Budapest, VII. ker.
Mit szólnál hozzá, ha most egy valódi mese világba csöppenhetnél, ugyanúgy, mint Alice, amikor Csodaországba jutott? Megannyi izgalmas és váratlan fordulat, egy mese világ, ahol minden a feje tetejére áll... Mert hát, itt bármi megtörténhet... Gyere el családdal, vagy barátokkal, kollégákkal és töltsetek egy órát Csodaországban a Logikamra jóvoltából! Válassz csomagot, már 8.990 Ft-tól!
Ár:8.990Ft12.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
31% kedvezmény
12.990 Ft
31%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.12.25. - 2018.03.20

logikamra kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Wonderground - Csodaország szabadulós játék 2-6 fő részére a Logikamra jóvoltából

Élő, logikai kalandjáték, mely élvezetes kikapcsolódást nyújt 8 éves kortól! 12 éves kor alatt szülői engedély szükséges a részvételhez.

Tekintsetek be a mesék izgalmas világába és persze jussatok ki a szobából időben!

Ha elfogadod a kihívást, szólj néhány barátodnak, és látogassatok el a Logikamrába!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.12.25. - 2018.03.20 között

A bejelentkezés történhet:

A kupon nem vonható össze más kedvezménnyel.

További információk

Két egyedi pálya vár Rátok rengeteg érdekes, megoldandó feladvánnyal.

  • A játék során csak a logikára, ügyességre, csapatjátékra van szükség, nem szükséges kúszni-mászni, a szoba balesetveszély-mentes.
  • Akár 2 fő részvételével is teljesíthető a játék, mely 5-6 fő részvételével ideális.

A szobák garantált szórakozást nyújtanak cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak és kisebb gyerkőcöknek egyaránt, ahol különleges látványvilággal és máshol nem tapasztalható egyedi feladatokkal találkozhatsz kényelmes, igényes és tágas környezetben.

A játék 80 perc alatt végigjátszható. Nehézségi fokozata: 10/7.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás és módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a foglalt időpontra.

Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Murányi u. 50

logikamra kuponunk leírása

Wonderground - Csodaország: ahol minden megtörténhet...

Emlékszel Alice-ra, aki álmában Csodaországba került és egy teljes abszurd, szürreális mesevilágba kerül, ahol furcsa szerzetekkel találkozik? Néha megnő, majd összemegy, beszorul a Nyuszi házába, hernyókkal beszélget, őrültekkel teázik, krikettezik a Szív Királynővel, majd felébred álmából...

A Logikamra jóvoltából most Te és akár családod vagy barátaid is egy valódi mesevilágba csöppenhettek, ahol bármi megtörténhet és meg is történik, ha nem figyelsz... 

Wonderground - Csodaország,a legkreatívabb szabadulós játék 2-6 fő részére

Két egyedi pálya vár Rátok rengeteg érdekes, megoldandó feladvánnyal a csodák világában!

Egy szép kis utcán indul utatok, ahonnan egy sötét barlangon keresztül juthattok át a meséből már jól ismert rétre. Pillanatok alatt úgy érezhetitek magatokat, mint Alice, miután a Nyúl üregébe pottyan: néha a fent van lent és a kint van bent. 

Miben más a Logikamra, mint a legtöbb szabadulós játék?

Itt olyan feladatokkal találkozhatsz, amilyenekkel sehol máshol! Itt találhatod meg Budapest legkreatívabb, legkülönlegesebb feladványait. Éppen ez adja a szobák pikantériáját. Emiatt válik sokszor azok számára is nehézzé, akik már tapasztaltak, s azok számára könnyűvé, akik először járnak ilyen helyen, viszont logikában és rátermettségben nem szenvednek hiányt.

80 perces játékidő, 2 választható pálya, 8 hangulatos helyiség, 27 kinyitásra váró zárszerkezet, s több mint 40 logikai/ügyességi feladat vár Rátok!

Wonderground - Csodaország,a legkreatívabb szabadulós játék 2-6 fő részére

A feladatok terén nagyon sokféle dolgot próbáltak egy csokorba fogni, így tisztán a logikai feladatok mellett vannak ügyességi, illetve különböző készségeket és érzékszerveket próbára tevők is. Ezzel a játék egyrészt élvezetessé válik, másrészt szinte lehetetlen, hogy a csapat bármely tagja is unatkozzék. Nem elegendő, ha valaki egyedül próbálkozik a feladványokkal - a siker kulcsa a jó összmunka és a kommunikáció! 

"Ami a pályák hangulatát illeti, igyekszünk érdekes, különleges helyet teremteni: a hangok, a fények, a tárgyak, a képek, mind azt szolgálják, hogy 80 percre tényleg kiragadjunk Benneteket a valóságból, és komoly izgalmat keltsünk Bennetek a kijutást illetően. Amit nyújtunk: családias hangulat, vidám pillanatok, igényes, baráti környezet. Varázslatos kis hely ez."

A játékot mindkét esetben játszhatják gyermekek is, de főleg a Wonderground esetében ajánlott. A szobák garantált szórakozást nyújtanak cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak és kisebb gyerkőcöknek egyaránt, ahol különleges látványvilággal és máshol nem tapasztalható egyedi feladatokkal találkozhatsz kényelmes, igényes és tágas környezetben. A szobákat 2-6 fős csapatok részére tervezték, párhuzamos feladatkialakítással.

Tedd próbára magad, vagy magatokat és töltsetek el egy felejthetetlen órát Csodaországban!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu