Videójáték Konzol 620 db RETRO játékkal

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:6.490Ft14.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
57% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
14.990 Ft
57%
8.500 Ft

Videójáték Konzol legfontosabb tudnivalók

Emlékszem azokra a régi szép időkre amikor alig vártad, hogy hazaérj és leülj a Nintendo elé játszani egy kicsit? Esetleg még mindig felülsz a nosztalgia vonatra?

Éld át és oszd meg a gyermekeiddel ezt a felejthetetlen érzést!
 

Szerencsére már nem kell éveket várnod egy egy “sárga” kazettára ugyanis ez a Tuti Termék több mint 600 játékkal érkezik. Játszatok újra Mario-val és a többi klaszzikussal. Az sem gond ha többszereplős játékot akartok játszani, ugyanis a termékhez alapból két kontroller jár. Így igazi szórakozás olyan családok számára, ahol több csemetének akarunk egyszerre örömet okozni.

Hasznos infók:

Ehhez a Tuti Termékhez két kontroller tartozik, melyeknek kábele szerencsére elég hosszú, így kényelmes távolságból lehet játszani a RETRO játékokkal.

Hagyományos társaival ellentétben nem lesz szükségetek kazettákra, ugyanis bele van építve alapból 620 játék. Így a kicsiknek és nagyoknak egész napos szórakozást tud nyújtani csak az, hogy kipróbálják az összes elérhető játékot.

Tulajdonságok:

  • RCA csatlakozás
  • 1 db Játék konzol
  • 2 db kontroller
  • RCA kábel
  • Hálózati adaptert
  • Hálózati kábel

 

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött