Vegyetek részt egy izgalmas kalandban! Kibertámadás nevű szabadulós logikai játék az otthonodban!

5/5Otthoni Szabadulószoba | Országos
 • Szeretnétek egy izgalmas programot a barátokkal, családdal, de kifogytatok az ötletekből? 
 • Elhoztuk otthonodba a szabadulószobák izgalmát, egy speciális, mesterségesen létrehozott saját világba kalauzolnak el titeket, ahol már-már nehéz elválasztani a játékot a valóságtól.
 • Nincs más dolgod, csapj le kedvezményes ajánlatunkra, és szervezd meg a csapatot, akivel részt veszel a élményben!
Ár:4.990Ft5.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
17% kedvezmény
5.990 Ft
17%
1.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.03.17. - 2024.06.17

Szabadulós játék kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Kibertámadás nevű szabadulós logikai játék az otthonodban!

 • Keresd a nyomokat, törd fel a kódokat, old meg a rejtélyeket. A különös videóktól, valós a játékra felvett kisfilmeken át a valódi e-mailes, chat interakciókig minden feladványként funkcionálhat.
 • A játék úgy került kialakításra, hogy több fős csapatokban is szórakoztató, és kellőképpen nehéz legyen.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.17. - 2024.06.17 között

Bejelentkezés

Kérjük, hogy írj üzenetet az info@otthoniszabaduloszoba.hu e-mail címre a kuponkódod megadásával, majd ezt követően megkapod a weboldal elérési útvonalát, mely a játékra irányít. Ezután meg kell adnod a szintén e-mail üzenetben megkapott felhasználóneved és jelszavad, melyekkel bejelentkezve elindul a játék. A felületen hozzáférsz a segítségekhez is.

Amennyiben bármi kérdésed van, vagy segítségre van szükséged az alábbi telefonszámon is el tudsz érni minket:   +36-70/398-3992.

A játékhoz szükséged van egy laptopra, vagy asztali számítógépre, mely rendelkezik internetkapcsolattal. Egy okostelefon szintén hozzájárul, hogy még jobban bele tudjátok élni magatokat a játékba, de nem nélkülözhetetlen. 

További információk

 • A kibertámadás nevű játékban egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segíthet megállítani a támadókat. Külön, a játékra készített weboldalak, videók, és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. 
 • A készítőknek az volt a célja, hogy valóban átéljétek a történetet, meglepő fordulatok, és még meglepőbb eszközök!
★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
Online
★★★★★
★★★★★
"Nagyon tetszett"
Varga Katalin

Szabadulós játék kuponunk leírása

Bújjatok igazi nyomozók bőrébe!

Szeretnétek feldobni a baráti összejövetelt? Esetleg az esős délután miatt le kellett mondani a kinti programot, és most unatkoztok a családdal? Izgalmas programot kínálunk a számotokra, melyben a világ megmentése a cél. Ugye, hogy vérpezsdítően hangzik?

KIBERTÁMADÁS

Egy fiktív történet, mely során hatalmas kibertámadás éri a világ vezető vállalatait. Ez a támadás továbbgyűrűzik, mely azt eredményezi, hogy bárki célpont lehet, aki számítógéppel, vagy okos eszközzel rendelkezik.

Egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segíthet megállítani a támadókat. Utatok során sok különböző feladattal találkozhattok. Külön a játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. A készítőknek tényleg az volt a célja, hogy ne egy játékban érezzétek magatokat, hanem valójában átéljétek a történetet meglepő fordulatokkal és még meglepőbb eszközökkel.

Egyetlen ügynökkel tartjátok a kapcsolatot, akivel különböző módon kommunikálhattok.

Kik állnak a támadás mögött? Mi lehet a támadás valódi célja?

Többet nem mondhatunk el spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket, és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok.

Kinek ajánljuk?

 • Akik szeretik a szabadulós játékokat,
 • Akik valami újat próbálnának ki,
 • Baráti társaságoknak, Activity helyett,
 • Ha csak feldobnád a pároddal az estét,
 • Izgalom családi összejövetelekre,
 • Közös játék egy távoli baráttal,
 • Ha unatkozol, és egyedül is nekivágnál egy izgalmas kalandnak.

Mire lesz szükségetek a játékhoz?

A játékhoz szükséged van egy laptopra, vagy asztali számítógépre, mely rendelkezik internetkapcsolattal. Egy okostelefon szintén hozzájárul, hogy még jobban bele tudjátok élni magatokat a játékba, de nem nélkülözhetetlen. 

Vásárlói tapasztalatok

Játékunk mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek szórakozást jelent az eddigi visszajelzések alapján. Játszották már 11 éves gyermekcsapattól kezdve tapasztalt szabadulók, és szerencsére mindenkinek volt benne kihívás, újdonság, és szórakozás. Gyerekeknek olyan célzattal is javasolt, hogy felhívja a figyelmet az interneten megosztott nyilvános adatok, információk veszélyére, és hogy milyen sebezhetővé tesszük magunkat a felelőtlenül megosztott személyes információkkal.

Ugye te is kedvet kaptál a játékhoz? Nincs más dolgod, mint a "Megveszem" gombra kattintani, és igénybe venni a kedvezményt, majd összeszedni a csapatodat, és eltölteni egy fergeteges délutánt! Vedd meg saját részre, vagy lepd meg vele barátaidat, családodat, gyermekeidet.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu