Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Végleges szőrtelenítés BioMed SHR-el 5 alkalomban intim és bajuszka területre nőknek, az Oktogonnál

 • Eleged van az intim és bajuszka területen felbukkanó szőrszálakból, de az otthoni, átmeneti megoldást nyújtó szőrtelenítő módszerekből is?
 • Válassz egy végleges megoldást!BioMed SHR szőrtelenítéssel örökre eltüntetheted a szőrszálakat bármilyen bőr- és szőrtípus esetén, 5 alkalommal mindkét területről gondoskodhatsz!
 • A legkorszerűbb technológia, amely az IPL és a lézeres szőrtelenítés előnyeit ötvözi.
 • Váltsd be kedvezményes kuponunkat a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára, a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban!
Ár:12.990Ft79.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
84% kedvezmény
79.000 Ft
84%
66.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 16 nap múlva.
A kupon beváltható:
2021.09.19. - 2022.03.14

shr végleges szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalom SHR végleges szőrtelenítés hölgyek részére intim valamint bajuszka területre.

 • Ha szeretnél véglegesen megszabadulni a szőrszálaktól, akkor az SHR-t neked találták ki! 
 • A legmodernebb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézeres szőrtelenítés és az IPL technológia előnyeit
 • Gyors, kényelmes, akár barnult bőrön, világos, szőke szőrszálakkal is hatékonyan elbánik.
 • Ráadásul - szemben az IPL szőrtelenítéssel - nem csak a növekedési fázisban levő szőrszálakkal bánik el, és jóval enyhébb fájdalomérzettel jár.

Szabadulj meg a bosszantó szőrszálaktól a leghatékonyabb és legbőrbarátabb eljárással és mondj búcsút a mindennapi bosszankodásnak!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.09.19. - 2022.03.14 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. A további alkalmakról bérletet kapsz, amit 6 hónapon belül kell felhasználnod. A bérletet minden alkalomra kötelezően magaddal kell hoznod.

Amennyiben a bérleted nincs nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
 • További információk: https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. A kupon csak egyszer használható fel, más szolgáltatásra nem cserélhető, és más akciókkal nem összevonható.

Ellenjavallatok

Súlyos betegség fennállása esetén, daganatos megbetegedés, szív-és érrendszeri betegség, fényérzékenység, hormonális zavar, bőrbetegség, diabétesz, epilepszia, magas vérnyomás, keringési zavarok, májbetegség, anyagcsere zavar, melanoma, retina vagy szembetegség, bármilyen bőrbetegség, valamint terhesség vagy szoptatás ideje alatt nem alkalmazható.

További információk

 • A kezelést BioMed SHR 1000 szőrtelenítő géppel végzik.
 • A szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel, így csak enyhe kellemetlen érzéssel járhat esetenként. Tökéletes eredmény érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül.
 • Akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható, valamint a barna bőr sem akadály többé.
 • A szőrtelenítés általában fájdalommentes, egyéni adottságoktól függően járhat kicsit kellemetlen érzéssel.
 • Az SHR-rel elpusztított szőrszálak soha többé nem nőnek ki, és akár 10 évre is elfelejtheted a szőrtelenítést. Viszont keletkezhetnek új szőrszálak, ezek eltávolítására érdemes lehet évente egyszer fenntartó kezelésre bejelentkezni.
 • Egy kezelés általánosan 15-20 percet vesz igénybe, így ez egy rendkívül időhatékony szőrtelenítési módszer!
 • A kezelésre 3-4 mm-es szőrzettel kell érkezni, melyet kizárólag borotvával lehet előkészíteni.
 • A kezelés előtt és után pár napig nem javasolt hőkezelésnek kitenni a bőrt a bőrvédelem miatt, mint napozás, szolárium és szauna.
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és 2021 december 31.-ig bármely zsebből történő fizetést el tudják fogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
14 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedves"
Szarka Mária

Videó

shr végleges szőrtelenítés kuponunk leírása

Bársonyos bőr SHR szőrtelenítéssel

Sosincs idő útba ejteni a kozmetikust, a szőrszálak pedig csak nőnek és nőnek? Válts egy tartós szőrtelenítő megoldásra, az SHR-re, mellyel örökre elfelejtheted az otthoni szőrtelenítési módszereket, és a legérzékenyebb területeket - mint pl. az intim vagy ajkaid feletti terület, is szőrtelenné teheted.

Az otthoni bajuszka szedés fájdalmas

Miért válaszd az SHR-t, más szőrtelenítő eljárásokkal szemben?

 • A meglévő szőrszálaktól végleg megszabadulhatsz.
 • Gyors és kényelmes eljárás a szőrszálak eltüntetésére 
 • Barnult bőrön is alkalmazható, így akár nyáron is igénybe veheted.
 • Akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki.
 • A telogén, azaz nyugalmi fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.
 • További előnye az IPL-el szemben a hatékonyság mellett, hogy kíméletesebb a bőrrel.
 • Egyéni tűrőképességtől függően enyhe csípést érezhetsz a kezelés során.

Az SHR-rel elpusztított szőrszálak nem nőnek vissza, azonban esetenként új szőrszálak megjelenhetnek, szervezetenként eltérően. Ebből kifolyólag érdemes lehet évente emlékeztető kezelésre bejelentkezni.

Hogyan zajlik az SHR végleges szőrtelenítés?

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A legújabb és leghatékonyabb végleges szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ezek a kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

Ahelyett, hogy nagy erősséggel levillantanák a kezelni kívánt területet, ez a módszer a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel így hatékonyan, mégis kevesebb kellemetlen érzéssel távolítja el a meglévő szőrszálakat. Tökéletes eredményt érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül. A módszer bármely testrészen alkalmazható, kivéve a szemkörnyéken! Az IPL-el ellentétben akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható, és a barna bőr sem akadály többé! 

A Diamond Szépségszalonban a végleges szőrtelenítő kezelést a BioMed SHR 1000 készülékkel végzik, mely csúcstechnika a szőrtelenítésben. Az orvosi CE minősítéssel is rendelkező gép nagy kezelőfejével nagyobb terület is kezelhető egyszerre, így teszi lehetővé a gyors és hatékony kezelést. A kezelőfejet folyamatosan mozgatva a bőrfelületen, kizárt, hogy kezeletlen bőrfelület maradjon.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, használd fel, és hamarosan nagyon sokáig selymes bőrödnek örülhetsz. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kiváló alkalmi, páros átalakító csomag - nőknek és férfiaknak, profi fotózással
19.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu