Végleges szőrtelenítés BioMed SHR-el 5 alkalomban intim és bajuszka területre nőknek, az Oktogonnál

 • Eleged van az intim és bajuszka területen felbukkanó szőrszálakból, de az otthoni, átmeneti megoldást nyújtó szőrtelenítő módszerekből is?
 • Válassz egy végleges megoldást!BioMed SHR szőrtelenítéssel örökre eltüntetheted a szőrszálakat bármilyen bőr- és szőrtípus esetén, 5 alkalommal mindkét területről gondoskodhatsz!
 • A legkorszerűbb technológia, amely az IPL és a lézeres szőrtelenítés előnyeit ötvözi.
 • Váltsd be kedvezményes kuponunkat a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára, a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban!
Ár:23.990Ft98.750 Ft
Ár: 12.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 11.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
76% kedvezmény
98.750 Ft
76%
74.760 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2023.11.21. - 2024.02.21

shr végleges szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalom SHR végleges szőrtelenítés hölgyek részére intim valamint bajuszka területre.

A kezeles FHR géppel történik ami mindkét funkciót magába foglalja: SHR, IPL.

 • IPL - Intense Pulse Light vagyis villanófényes technológia
 • SHR - Super Hair removal
 • FHR - Fast hair removal
 • Ha szeretnél véglegesen megszabadulni a szőrszálaktól, akkor az SHR-t neked találták ki! 
 • A legmodernebb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézeres szőrtelenítés és az IPL technológia előnyeit
 • Gyors, kényelmes, akár barnult bőrön, világos, szőke szőrszálakkal is hatékonyan elbánik.
 • Ráadásul - szemben az IPL szőrtelenítéssel - nem csak a növekedési fázisban levő szőrszálakkal bánik el, és jóval enyhébb fájdalomérzettel jár.

Szabadulj meg a bosszantó szőrszálaktól a leghatékonyabb és legbőrbarátabb eljárással és mondj búcsút a mindennapi bosszankodásnak!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.11.21. - 2024.02.21 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a szolgáltatás igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. A további alkalmakról bérletet kapsz, amit 6 hónapon belül kell felhasználnod. A bérletet minden alkalomra kötelezően magaddal kell hoznod.

Amennyiben a bérleted nincs nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
 • A kezelést Marányi Adrienn szalonvezető, és Darmos Sándor tulajdonos, oktató masszőr és testkezelő végzi. A választott kezelő személyét előzetesen szükséges e-mailben jelezni, jelzés hiányában az egyeztetett időpont napján dolgozó kolléga végzi el a kezelést.
 • További információk: https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. A kupon csak egyszer használható fel, más szolgáltatásra nem cserélhető, és más akciókkal nem összevonható.

Ellenjavallatok

Súlyos betegség fennállása esetén, daganatos megbetegedés, szív-és érrendszeri betegség, fényérzékenység, hormonális zavar, bőrbetegség, diabétesz, epilepszia, magas vérnyomás, keringési zavarok, májbetegség, anyagcsere zavar, melanoma, retina vagy szembetegség, bármilyen bőrbetegség, valamint terhesség vagy szoptatás ideje alatt nem alkalmazható.

Felárak, opciók

 • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

 • A kezelést BioMed SHR 1000 szőrtelenítő géppel végzik.
 • A szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel, így csak enyhe kellemetlen érzéssel járhat esetenként. Tökéletes eredmény érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül.
 • Akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható, valamint a barna bőr sem akadály többé.
 • A szőrtelenítés általában fájdalommentes, egyéni adottságoktól függően járhat kicsit kellemetlen érzéssel.
 • Az SHR-rel elpusztított szőrszálak soha többé nem nőnek ki, és akár 10 évre is elfelejtheted a szőrtelenítést. Viszont keletkezhetnek új szőrszálak, ezek eltávolítására érdemes lehet évente egyszer fenntartó kezelésre bejelentkezni.
 • Egy kezelés általánosan 15-20 percet vesz igénybe, így ez egy rendkívül időhatékony szőrtelenítési módszer!
 • A kezelésre 3-4 mm-es szőrzettel kell érkezni, melyet kizárólag borotvával lehet előkészíteni.
 • A kezelés előtt és után pár napig nem javasolt hőkezelésnek kitenni a bőrt a bőrvédelem miatt, mint napozás, szolárium és szauna.
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 12.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 11.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP Szép kártya, bankkártya.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Tökéltes hangulatban telt a kezelés."
Andrea Carpeniseanu

Videó

shr végleges szőrtelenítés kuponunk leírása

Bársonyos bőr SHR szőrtelenítéssel

Sosincs idő útba ejteni a kozmetikust, a szőrszálak pedig csak nőnek és nőnek? Válts egy tartós szőrtelenítő megoldásra, az SHR-re, mellyel örökre elfelejtheted az otthoni szőrtelenítési módszereket, és a legérzékenyebb területeket - mint pl. az intim vagy ajkaid feletti terület, is szőrtelenné teheted.

Az otthoni bajuszka szedés fájdalmas

Miért válaszd az SHR-t, más szőrtelenítő eljárásokkal szemben?

 • A meglévő szőrszálaktól végleg megszabadulhatsz.
 • Gyors és kényelmes eljárás a szőrszálak eltüntetésére 
 • Barnult bőrön is alkalmazható, így akár nyáron is igénybe veheted.
 • Akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki.
 • A telogén, azaz nyugalmi fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.
 • További előnye az IPL-el szemben a hatékonyság mellett, hogy kíméletesebb a bőrrel.
 • Egyéni tűrőképességtől függően enyhe csípést érezhetsz a kezelés során.

Az SHR-rel elpusztított szőrszálak nem nőnek vissza, azonban esetenként új szőrszálak megjelenhetnek, szervezetenként eltérően. Ebből kifolyólag érdemes lehet évente emlékeztető kezelésre bejelentkezni.

Hogyan zajlik az SHR végleges szőrtelenítés?

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A legújabb és leghatékonyabb végleges szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ezek a kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

Ahelyett, hogy nagy erősséggel levillantanák a kezelni kívánt területet, ez a módszer a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel így hatékonyan, mégis kevesebb kellemetlen érzéssel távolítja el a meglévő szőrszálakat. Tökéletes eredményt érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül. A módszer bármely testrészen alkalmazható, kivéve a szemkörnyéken! Az IPL-el ellentétben akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható, és a barna bőr sem akadály többé! 

A Diamond Szépségszalonban a végleges szőrtelenítő kezelést a BioMed SHR 1000 készülékkel végzik, mely csúcstechnika a szőrtelenítésben. Az orvosi CE minősítéssel is rendelkező gép nagy kezelőfejével nagyobb terület is kezelhető egyszerre, így teszi lehetővé a gyors és hatékony kezelést. A kezelőfejet folyamatosan mozgatva a bőrfelületen, kizárt, hogy kezeletlen bőrfelület maradjon.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, használd fel, és hamarosan nagyon sokáig selymes bőrödnek örülhetsz. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj az ünnepekre! Szemöldök laminálás, festéssel, 3 helyszínen
7.990 Ft kupon ár helyett MA csak 7.100 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu