Válaszható kalandtúrák különböző nehézségi fokon, minden korosztálynak

Elveszett Utakon | Országos
  • Szívesen részt vennél egy programokkal, kalandokkal teli laza vagy nehéz túrán?
  • Egy szuper csapat arra vállalkozott, hogy megismertessen a természet minden rejtélyével, saját igényeid szerint. A nomád helyszín akár munkahelyi csapat összekovácsolására, építésére is kiváló lehetőséget teremt.
  • Inspirálódj a programlehetőségek közül, válassz ki egyet vagy bármi mást, fogd a hátizsákodat, és indulhat életed egyik legnagyobb kalandja a Bükkben! Kedvezményes DD kuponunk kezedbe adja az eszközt.
Ár:7.000Ft11.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
45% kedvezmény
11.000 Ft
45%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.01.06. - 2019.04.05

Bükki kalandtúrázás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy egész napos túravezetés, személyre szabott Kids, Easy vagy Senior Hiking túraterv alapján, 1 fő részére, az alábbi válaszható programokkal, szituációs játékokkal:

  • Látványosságok, érdekességek bemutatása a megbeszélt bükki túraútvonalon.
  • Étkezés: közös főzés az erdőben, forrócsokizás, forralt borozás, palacsintázás a túraházban lévő kályha mellett. Esetleges grillezés vagy bográcsozás a kerthelységben.
  • Kincskereső program gyerekeknek, ismerkedés a növény- vagy állatvilággal. Úttörős, betegápolós, rejtélyes vagy szituációs játékok.
  • Csapatépítő programok, grillezés-bográcsozás, alternatív vadászat, főzési technikák, víz- és élelemszerzés, különböző eszközök készítése, fafaragás,
  • Adrenalinvadász feladatok: Katasztrófa vagy váratlan helyzetek, például repülőgép szerencsétlenség túlélése, menedéképítés, nyomkövetés, alternatív vadászat, csapdakészítés.
  • Tájékozódás: térképolvasás, elrejtett geoládák megkeresése, csillagképek keresése, alternatív időmérési technikák megismerése.
  • Túlélés: tűzgyújtás, elsősegélynyújtás, táborozási, önvédelmi, vagy túlélési technikák.
  • Egyéb: Wild Safari, erőnléti próbák, meditáció-jóga.
  • Kereső program kutyáknak.

A programokhoz élelmiszercsomag mindenképpen biztosított.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Kalandtúra részvétel 1 főre: Medium Hiking - 11.000 Ft helyett 7.000 Ft.
  • Kalandtúra részvétel 1 főre: Extreme Hiking - 13.000 Ft helyett 9.000 Ft.
  • Kalandtúra 1 főre: Kids Hiking - 9.000 Ft helyett 5.000 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.06. - 2019.04.05 között

  • Bejelentkezés kuponkódod és a választott túra megadásával, a +36-30/420-5959 telefonszámon, hétfőtől szombatig, 08:00 és 16:00 között.
  • Igény szerint a megbeszéltekről visszacsatolást kérhetsz e-mailben.
  • A szervezők az egyedi túraterv elkészítése után kitapossák az ösvényt előtted, hiszen kipróbálják az útvonalat, az Extreme Hiking opció kivételével.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba is.
  • Bármennyien jelentkezhetnek, a túra akár egy fővel is elindulhat, egyeztetést követően.
  • 6-12 éves korig szülő/gondviselő jelenlétében, 12 éves kor felett szülői beleegyező nyilatkozattal egyedül is részt vehetnek a túrán a gyermekek.

Helyszín

  • A túrák Noszvajról indulnak.
  • A túráknak a Bükk-hegység ad otthont.

Időpont

Előzetes egyeztetések alapján a túra bármely napon lehetséges, egyéni túraterv szerint, beleértve az ütemezést is.

Általában reggel indulnak a túrák és estig tartanak, 8-12 óra időtartamban.

Felárak, opciók

Bármely szabadon választott túrához vadkempingezés igényelhető, 3.000 Ft/fő áron, mely választásod szerint sátorban vagy nomád körülmények között történik.

További információk

Teljesen egyedi, személyre szabott túra, mely egyedi igényekhez igazodik, korosztály és saját ötletek, teherbíró képesség szerint. Ajánljuk szerelmes pároknak, családi, baráti társaságoknak az egész napos programlehetőséget.

Csomagoló lista, tanácsok:

  • Mindig időjáráshoz megfelelően öltözz.
  • Mindig legyen a táskád alján egy pár tiszta és száraz zokni.
  • Téli és esősebb időszakokban válassz inkább egy jó túrabakancsot, mivel a sportcipő hamar megszívja magát vízzel és nehezen is szárad.
  • Hideg, nem romlandó élelmet, nassolni valót.

Parkolás a túraháznál lévő zárt telken, vagy a közelben található hotel előtt lehetséges.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás és módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a foglalt időpontra.

Szolgáltatás helye
3325 Noszvaj, Gyöngyvirág utca 30.
Indulási helyszín.

Bükki kalandtúrázás kuponunk leírása

Választható kalandtúrák, minden korosztálynak

Korosztálytól és teherbírástól függően Kids Hiking, Easy Hiking, Medium, Senior illetve Extreme Hiking túrák, választási lehetőséggel, szuper programok közül. Minden program a szoba négy fala közül a friss erdei levegő varázsvilágába repít, bármely évszakban. Kikapcsolódás, sikerélmény, alkotás öröme kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hogyha túrázást tervezel, válaszd a könnyű, közepes vagy extrém nehézségű kalandtúrát, tele általad kiválasztott programokkal, a Bükk-hegységben, kedvezményes DiamondDeal kuponunkkal, az Elveszett Utakon jóvoltából!

Bármely túrát is válaszd a megadott lehetőségek közül, vagy saját ötleteid alapján, ami biztos, hogy mindenképpen kapsz egy nomád élelmiszercsomagot, amit a későbbiek folyamán együtt fogtok a szervezőkkel elkészíteni ebédnek vagy vacsorának, illetve napközben nassoló csomagként is hasznát veheted.

Az is biztos, hogy a csomag nem tartalmaz fésűkagylót és mirelit burgonyát, de amíg kiderül, hogy mi van benne, addig is mazsolázgathatsz, falatozhatsz az alábbi, különböző nehézségi fokozatú programokból.

A kalandtúra ajánlott:

  • Pároknak.
  • Baráti társaságoknak.
  • Gyermekes családoknak.
  • Cégeknek (csapatépítés).

Gyermekeknek

Hogyha úgy gondolod, hogy saját, vagy közvetlen környezetedben élő gyermeket megajándékoznál egy olyan egyedi túrával, mely biztosan kizökkenti a virtuális világból, válaszd a Kids Hiking elnevezésű túrát. A fantázia és a bátorság szab határt, de szolgáljon iránymutatásként a következő pár ötlet.

A gyermekek megismerkedhetnek a Bükk-hegységben élő növény- és állatvilággal. Rejtélyes feladatokat oldhatnak meg, és akár kincset is kereshetnek. Kipróbálhatják magukat, hogy hogyan állnak helyt a különböző ügyességi és szituációs feladatokban, mint például úttörős játékok esetében, vagy hogyan tudnának segíteni egy erdőben bajba jutott, beteg emberen.

Könnyebb vagy közepesen nehéz túrára vágyóknak

A Senior és az Easy Hiking túrák azon emberek számára lett kigondolva, akik számára az a cél, hogy egy kellemes napot töltsenek el az erdőben a fák suhogása, a madarak csicsergése, esetleg a hó ropogása és vakító csillogása kíséretében. Illetve ki lehet próbálni például a fafaragást, különböző eszközök készítését is a nap folyamán.

Tehát ezek ráérős, meg-megállós, egyfajta álmodozós programok is lehetnek, ahol az erdő bemutatásán felül akár arra is lehetőség van, hogy az ember a csendet magába szívja, mélyen. A már-már harapható friss levegőnek köszönhetően estére kellemes fáradtságérzet kerít hatalmába mindenkit,vagy, talán az ringatja álomba az illetőt, hogy mennyire szép és érdekes túrában volt része.

Hogyha túrázást tervezel, válaszd a könnyű, közepes vagy extrém nehézségű kalandtúrát, tele általad kiválasztott programokkal, a Bükk-hegységben, kedvezményes DiamondDeal kuponunkkal, az Elveszett Utakon jóvoltából!

Medium Hiking, azaz közepes nehézségi fokozatú túrát pedig akkor érdemes választani, hogyha nem egyszerű sétálgatásra vágysz, hanem próbára tennéd erőnlétedet, feszegetnéd határaidat. Itt az esti elfáradás és a reggeli izomláz szinte garantált biztos.

Csapatépítőknek

Az egyszerű csapatkovácsoló feladatoktól elkezdve egészen az adrenalinvadászatig lehet gondolkozni. Például, hogyan oldanátok meg váratlan, akár katasztrófa helyzeteket, mit lehetne csinálni egy erdőben alternatív megoldásokként, elveszve. Akár menedéképítésről akár vadászatról van szó. Gyakorolhatjátok az önvédelmi technikákat, és, hogy hogyan nyújtsatok a másiknak elsősegélyt, szükséghelyzetekben. Az erdőben akár wild safarizás, meditációs- és jógagyakorlatok, valamint erőnléti próbák is várnak rátok. Csak rajtatok áll, mit szeretnétek.

Hogyha túrázást tervezel, válaszd a könnyű, közepes vagy extrém nehézségű kalandtúrát, tele általad kiválasztott programokkal, a Bükk-hegységben, kedvezményes DiamondDeal kuponunkkal, az Elveszett Utakon jóvoltából!

Kalandoroknak

Hogyha a szuper választható programokon felül szeretnél részt venni egy hosszabb, kitartást, és esetleg bátorságot igénylő túrán, válaszd az Extreme Hiking elnevezésű kalandtúrát. Egész nap feszegetheted a határaidat a szabadban való tartózkodás ideje alatt. A fokozott adrenalin köszönhető például a méteres szintkülönbségeknek, valamint a meredek és kitaposatlan ösvényeknek, szurdokoknak. A Bükk-hegység valamelyik patakja is lehet, hogy keresztezi majd utadat. Az Elveszett Utakon elnevezés tehát ebben az esetben értelmet nyer.

Mindenkinek ajánlott

Az érdekességek megismerését követően lehetőség nyílhat bárki számára, hogy a térképek világában is jobban tájékozott lehessen. Ezt a tudását akár már a helyszínen kamatoztathatja is, miszerint például elrejtett geoládák nyomába indulhat. Fény derülhet arra is, milyen hasznos, alternatív időmérési technikák léteznek. Sötétedést követően pedig a csillagképekkel is lehetőség van megismerkedni, derült égbolt esetén.

Legyen szó akármilyen kicsi vagy nagy túracsoportról, az étkezés nem maradhat el. Így ez valamilyen formában megoldott. Tehát akár közös főzőcskézés az erdőben, grillezés vagy bográcsozás a kerthelységben, vagy bevonulva a kellemes kandalló mellé a túraházba forrócsokizás, forralt borozás, és palacsintázás is szóba jöhet.

Akár kutyusodnak is kitalálhatsz valami jó kis programot, például csont- vagy bármilyen finomság megkeresését.

Hogyha túrázást tervezel, válaszd a könnyű, közepes vagy extrém nehézségű kalandtúrát, tele általad kiválasztott programokkal, a Bükk-hegységben, kedvezményes DiamondDeal kuponunkkal, az Elveszett Utakon jóvoltából!

Vadkempingezés (választható opció)

Hogyha az éjszakai vadkemping opciót, mint feláras szolgáltatást igénybe veszed, természetesen a forgatókönyv szerint halad minden, tehát: szintén tartalmazza az erdőben való egész napos túrázást, programokat. Ami pluszt jelent, hogy ez így már egy ottalvós buli lesz.

Az erdő mélyén hajthatod nyugovóra fejedet, mégpedig úgy, hogy hallgathatod a fák suhogását és az állatok neszeit. Télen a csípős hideg ellen pedig a tábortűz melegét hívod segítségül. Két választásod van: a jól bevált Decathlon-os sátor, ami húz egy határt a természet és közted, vagy az ősapáink módszerével és a természet adta lehetőségek felhasználásával készített saját menedék, ahol a természet és közted nincs határ.

Toborozzátok össze saját csapatotokat, vegyetek annyi kupont, ahányan vagytok, és kalandra fel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu