Válassz a leghatásosabb karcsúsító kezeléseink közül kettőt 3.890 Ft-ért!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Narancsbőr mentesítés, fogyás a leghatásosabb kezelésekkel a Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.). Válassz szabadon kettő kezelést, amivel azonnal észrevehető változást fogsz tapasztalni magadon. Körméret csökkenés és simább, feszesebb bőr, ezt adjuk mi. Csúcskezelések a feszes alakodért csak 3.890 Ft-ért!
Ár:3.890Ft38.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
90% kedvezmény
38.000 Ft
90%
34.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.24. - 2016.08.25

Kuponunk fontos tudnivalói

  • Az ajánlat révén szabadon választhatsz, és kombinálhatsz kettő alakformáló kezelést az alábbiak közül: 
    • Magicpolar zsírolvasztás
    • Ultratone Excel Pro izomstimuláció és karcsúsítás
    • Vákuum masszázs (köpölyözés)
    • Kékalgás feszesítő masszázs
    • Fogyasztó pakolás
    • Tekercselés.
  • Bármilyen testrész kezelhető és szabadon választható: kar, hát, has, derék, popsi, comb, vádli.
  • A kezeléstől függően, akár több testrészt is tudunk kezelni.
  • A két kezelés együtt max. 1-1,5 órát fog igénybe venni. A két kezelést egyben kell igénybe venni és nem bontható fel két alkalomra!
  • Azonnal észrevehető körméret csökkentés és simább bőrt fogsz észrevenni.
  • A kezelésekről a lenti leírásban olvashatsz bővebben!
  • Mindenkinek ajánlott, aki szeretne megszabadulni a narancsbőrtől és/vagy fogyni. Az összes fogyasztó kezelés egyben méregtelenítő hatású is.
  • A kupont 2016. augusztus 25-ig használhatod fel.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat, saját részre, és ajándékba egyaránt.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perces késést tudunkelfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21.
  • További információk a www.masszazs-budapest.hu weboldalon található.
  • Terhesség ideje alatt nem vállaljuk a fogyasztó kezeléseket!
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
  • A beváltás helyszíne: Diamond Masszázs Stúdió, 1074 Budapest, Csengery u. 26. (Bejárat kint az utcafronton).
  • Más akcióval nem vonható össze. Más masszázsra nem cserélhető fel.
  • Nem választható kettő egyforma kezelés és nem bontható fel!
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Szuper volt a masszázs, a masszőr szuper teljesítményt nyújtott, szinte ujjá születtem. Utána a mikrodermabrációs arctisztítás következett, a kozmetikus is kiváló munkát végzett, az arcbőröm szinte megújult. Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásokkal, mindenkinek ajánlom A Diamond Stúdiót."
Dr.Égerer Lászlóné

Videó

Kuponunk leírása

Megkeseríti életedet a narancsbőr? A cellulit gödrök már kényelmesen elhelyezkedtek a popsidon és a combodon? A zsírpárnák kényelmes helyet foglalnak el a tested különböző pontjain, amitől mindig csak rossz kedved lesz? Emiatt nem veszel fel már soha feszülős felsőt, ruhát vagy farmert. Ennek az időnek vége!

Vedd a kezedbe az irányítást és tegyél ellene, mert most szó szerint extra karcsú áron, vékonyra és narancsbőr mentesre formálhatod magad. Lehet, hogy a sok finom vacsora látszik rajtad, vagy szülés után megmaradt pár felesleges kiló. Esetleg komolyabb sérülés miatt nem tudsz rendszeresen mozogni, emiatt jöttek rád a plusz kilók. Ne aggódj, nálunk nincs lehetetlen. Az ajánlat révén válassz te az alakformáló kezeléseink közül kettő különbözőt. Ha tanácstalan vagy, fordulj bizalommal hozzánk, segítünk számodra az ideális kombinációt megtalálni.

alakformálás, Diamond Stúdió

Milyen kezelések közül választhatsz?

Magicpolar,avagy csúcstechnológiai zsírolvasztás. A kezelés kellemes, csak egy kis meleget érzel majd, mégis belül a szövetekben nagy változások mennek végbe. A szöveteket kb. 60-70 fokra melegíti fel, így a zsírsejtek megolvadnak és kikerülnek a nyirokkeringésbe. Nemcsak fogyasztó, hanem bőrfeszesítő hatása is van, így azonnal észrevehető a változás.

Ultratone Excel Pro izomstimuláció, ahol több program közül választható a fogyasztás, anti-cellulit, vagy izomtónus fokozás közül. Elektróda tappancsokat helyezünk el a testeden, amik természetes működéshez hasonlóan izom összehúzódásokat stimulálnak a testedben, így izmaid dolgoznak, miközben te kényelmesen fekszel, akár közben újságot is olvashatsz. A kezelés után tényleg úgy fogod érezni magad, mintha egy intenzív fitnesz edzésen vettél volna részt.

Vákuum masszázs, ősi kínai módszeren alapuló kezelés, ahol a leghatásosabb harcot vehetjük fel a narancsbőr ellen. Mindenkinek ajánlott, akinek a cellulitisz a fő problémája. Talán itt pici kellemetlenséggel járhat a kezelés, de a hatás annál látványosabb már egy alkalom után is, így ez kárpótolni fog. A látvány és a változás garantált!

Diamond Stúdió, alakformálás

Zsírégető, feszesítő pakolás és tekercselés, bármelyik fogyasztó kezelés kiegészítője ként ajánlott használni, így bármelyik kezelést is választod, mellé egy kellemesen relaxáló alakformálásban lehet részed. Több féle pakolás közül kiválasztjuk a bőröd és tested állapotának a legmegfelelőbbet. Azt felkenjük a kiválasztott testrészre és speciális testfóliával betekercselünk. Ezzel a fóliával kb. 30-60 percet kényelmesen fekszel. A pakolás kicsit csíphet, fagyaszthat, vagy zsibbasztó érzést kelthet.

Kékalgás feszesítő masszázs, hagyományos kézi cellulit masszázson alapszik, csak speciális feszesítő krémet használunk hozzá. Annak ajánlott, akinek nagyon enyhe a narancsbőr fokozata, vagy csak megelőzés céljából veszi igénybe a kezeléseket, vagy érettebb korban.

Bármelyik két különböző kezelést is választod, a változás garantált már első alkalom után is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu