Válassz 6 féle 60 perces teljes testes masszázs közül a Beautique Szalonban! Frissülj fel!

Beautique Szalon - Fodor Erika | Budapest, V. ker.
A masszázs csodákra képes, ha picit lazításra vágysz. Erre pedig szükséged van! Engedd el néha magad, a kimerültségre, fáradt izmokra, ízületekre nincs ennél jobb gyógyír! A Beautique Szalonban (V. ker.) nem kevesebb mint 6 felpezsdítő masszázs közül választhatsz, akár a thai masszázst is! Illóolajos kényeztetés 60 percen át az egész testeden! Válaszd a felfrissülést csak 2.899 Ft-ért!
Ár:2.899Ft6.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
6.500 Ft
56%
3.601 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.29. - 2016.08.26

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: választható 60 perces teljes testes masszázs.
    • 60 perces teljes testes választható masszázs 6.500 Ft helyett 2.899 Ft
  • A következő masszázstípusok választhatóak:
    • Svédmasszázs
    • Talpmasszázs
    • Arc és dekoltázs masszázs,
    • Csoki masszázs,
    • Himalájai só masszázs
    • Thai masszázs
  • Választható illatok: mangó-barack, narancs-fahéj, levendula, levendula- rózsafa-geránium, levendula- rozmaring-fahéj és szegfűszeg
  • 60 percre 1 masszázsfajta választható, az időtartam nem megosztható sem masszázs technikát, sem pedig a személyek számát illetően
  • A masszázs jótékony hatásai közé tartozik, hogy serkenti a vérkeringést, a kötőszövetek vérellátását, és segít a méreganyagok kiválasztásában és elszállításában is, javítja a közérzetet . Oldja az izomgörcsöket , csökkenti a hát, váll és nyakfájást.
  • Ellenjavallatok: daganatos vagy fertőző betegségek, pacemaker, szívritmuszavar, keringési rendellenességek, bőrbetegségek, illetve terhesség esetén ezek a masszázs fajták nem vehetők igénybe!
  • Profi női masszőr kezei várnak, kellemes hang és fényterápiás környezetben.
  • A kupon2016. augusztus 26.-ig váltható be.
  • Időpont egyeztetéssel kapcsolatban hívd Fodor Erikát a +36-20/532-0973-as telefonszámon.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre is, de ajándéknak is kitűnő választás.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 9:30-19:00
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Alkotmány utca 18. 1 em. 2.
Kapucsengőn: Szépségszalon

Kuponunk leírása

Sokszor érzed úgy, hogy a hétköznapok során teljesen lemerülnek energiacelláid? Ilyenkor tud rengeteget segíteni egy kellemes masszázs, ami felfrissít és általa újult erővel veted bele magad a napi feladatokba.

A Beautique Szalonbanmost 6 különféle masszázstípusból választhatod ki az aktuális állapotodnak és hangulatodnak legjobban megfelelő kezelést.

Nézzük is sorban, melyek ezek és milyen esetekben a legeredményesebb az alkalmazásuk!

A svédmasszázs teljes testeden (nyak, váll, hát, lábak) oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is! 60 perc alatt a kényelmes relaxáció állapotába kerülsz, mintha több órát aludnál!

A talpmasszázs során a masszőr a talpadon lévő, a test más pontjaival összeköttetésben álló reflexpontokra fejt ki hatást. Mivel talpadon számos ún. reflexológiás pont létezik, ez a fajta masszázs nagyon jól stimulálja a keringést, melynek serkentésével gyorsabb lesz a méregtelenítés. A kezelésnek hála hatékonyabban működik majd immunrendszered is. Idegrendszeredre is kifejezetten nyugtató, lazító hatással lesz majd ez a pihentető kezelés.

Az arc és a dekoltázs idegekkel rendkívül gazdagon behálózott terület, ezáltal a masszázs rendkívül kellemes érzetet biztosít. Az arc idegei ráadásul összeköttetésben állnak más belső területekkel, így a talpreflexológiához hasonlóan stimulálhatók bizonyos szervek. Serkenthető vele az immunrendszer is a nyirokkeringés gyorsításával. A masszázs finom mozdulatai átdolgozzák a bőr apró izmait, arcod így feszesebb, fiatalosabb lesz.

A 60 perces relaxációs csokiolajos masszázs oldja a befeszült izmokat és görcsöket. Enyhíti a hát, nyak és vállfeszüléseket, testfájdalmakat, izomlázat. Serkenti a vér és nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést. Nem mellesleg oldja a stresszt. A csokoládé már az illatával is endorfin hormont termel a szervezetben, így garantáltan boldogabban fogsz felkelni a masszázs végén, ráadásul a narancsbőrtől is érzékeny búcsút vehetsz.

A himalájai sóval végzett sómasszázzsal nemcsak a bőröd felső, elhalt hámsejtjeit távolítják el, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítik vele. Eközben a masszázs mozdulatoknak köszönhetően a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik, javítva a sejt anyagcserét. A masszázs mozdulatok a frissítő-lazító masszázs elemeit tartalmazzák, de nem erős, intenzív mozgással.

A thai masszázs a tested meghatározott, ún. akupunktúrás pontjaira irányul. A kezelés ruhában történik, azaz szárazmasszázs, tehát az egyéb technikákkal ellentétben itt nem használnak hozzá olajat, krémeket. A felgyorsult vérkeringés miatt több oxigén jut a szervezetünkbe, így segítve elő a teljes relaxációt. Bőröd pólusai kitágulnak és a lerakódott méreganyagok kitisztulnak a belőle. Így válik a bőröd újra rugalmasabbá, feszesebbé. A thai masszázs a közben felszabaduló endorfin révén bizonyítottan fájdalomcsillapító hatással bír. Az ízületi panaszok is hatékonyan orvosolhatóak vele.

Válaszd ki a számodra legtesthezállóbb masszázstípust, töltődj fel és szabadulj meg a méreganyagoktól! Lazulj el és élvezd a kezelést a DiamondDeal jóvoltából!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu